Įkraunama...
Įkraunama...

Sektos. Munistai

QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 18, 15:34)
Mąstančiam žmogui niekas nekenkia.

reikia manyti kad jie ten neužkimba.
Atsakyti
Jei kam reikia konkretaus patarimo del munistu (cia as i temos pavadinima atsakau), galiu padeti ax.gif Aisku, istraukti, tai nezinau kaip, bet daugiau informacijos suteikti ir gal koki patarima duoti tai galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 07 19, 15:17)
Jei kam reikia konkretaus patarimo del munistu (cia as i temos pavadinima atsakau), galiu padeti ax.gif Aisku, istraukti, tai nezinau kaip, bet daugiau informacijos suteikti ir gal koki patarima duoti tai galiu 4u.gif

tai gali ir viešai parašyti smile.gif pravers
Atsakyti
Ar verta viesai rasyti? Ir ka rasyti, kai ateinantiems cia tik smalsu, ne daugiau? O kam is tiesu rupi, tas ir klausimus konkrecius uzduos, ir su juo kita kalba. Nes tai yra sunkus isgyvenimas... Labai sunkus... unsure.gif
Atsakyti
sauniai, plepute, atsakiai. Bravo! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 07 20, 00:14)
Ar verta viesai rasyti? Ir ka rasyti, kai ateinantiems cia tik smalsu, ne daugiau? O kam is tiesu rupi, tas ir klausimus konkrecius uzduos, ir su juo kita kalba. Nes tai yra sunkus isgyvenimas... Labai sunkus... unsure.gif

Klausiu konkreciai.
Ar tiesa, kad ten uzkimbama po isvykos i paskaitas (ar kaip jie vadina)? Nuvaziuoji nemokamai ir jauties turys "atidirbt" g.gif .
Cia mane taip atbaidyt bande ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 07 26, 14:26)
Klausiu konkreciai.
Ar tiesa, kad ten uzkimbama po isvykos i paskaitas (ar kaip jie vadina)? Nuvaziuoji nemokamai ir jauties turys "atidirbt" g.gif .
Cia mane taip atbaidyt bande ax.gif

Nelabai tai panasu i tiesa. Dabar beveik nera tokiu nemokamu isvyku (jie vadina tai seminarais), vis tiek nors simboliskai turi sumoketi. Tai kadangi sumoki, lyg ir nelieki jiems skolingas. Aisku, jei zmogus jauciasi dekingas net ir pavaisintas arbata, tada gal ir taip, bet siaip ne. Is dekingumo uz paskaitas nelabai kas ten lieka... smile.gif
Kitas momentas - jiems atidirbti gali tik tada, kai jau esi perejes i "pazengusiuju" lygmeni. Ne kiekviena jie prileidzia prie prekybos atvirukais, nes laiko tai ne atidirbimu, o savo misijos vykdymu, todel pacioj pradzioj to tikrai bijoti neverta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 07 29, 21:56)
Nelabai tai panasu i tiesa. Dabar beveik nera tokiu nemokamu isvyku (jie vadina tai seminarais), vis tiek nors simboliskai turi sumoketi. Tai kadangi sumoki, lyg ir nelieki jiems skolingas. Aisku, jei zmogus jauciasi dekingas net ir pavaisintas arbata, tada gal ir taip, bet siaip ne. Is dekingumo uz paskaitas nelabai kas ten lieka... smile.gif
Kitas momentas - jiems atidirbti gali tik tada, kai jau esi perejes i "pazengusiuju" lygmeni. Ne kiekviena jie prileidzia prie prekybos atvirukais, nes laiko tai ne atidirbimu, o savo misijos vykdymu, todel pacioj pradzioj to tikrai bijoti neverta rolleyes.gif

O as maniau, kad atvirukai - zemiausiam rangui. As juos Palangoj buvau sutikus. Man pasirode labai netvarkingi ir nepunktualus (kazkas mano priesingai). Tuomet bendravom su viena mergina trumpu vardu, tai ji jau antra diena pasiule nemokamai vaziuot i keliu dienu seminara Baltarusijoj. Keista man pasirode logika. As aiskinau, kad nesutikau su tuo, ka sako, o ji tokius dalykus siule g.gif
Atsakyti
Ne, atvirukai yra ne zemiausias lygis tikrai. Gal dabar jie jau greiciau zmones prie to prileidzia, bet vis tiek tu turi buti pilnai susipazines su ju teorija. Dar kartais jie padaro tokius ekstrimus ir ismeta naujokus i prekyba atvirukais, bet vis tiek tai mazai tiketina Lietuvoj, nes Lietuvoj pas munistus labai konservatyvi valdzia smile.gif
Tai, kad jie netvarkingi ir nepunktualus - tai cia jau zmogiskasis faktorius biggrin.gif vieni tvarkingi, kiti ne. Nuo zmoniu priklauso...
O del seminaro Baltarusijoj tai nustebau g.gif Gali buti, kad kviete ir sake, kad nemokamai, bet is tiesu butu paprase sumoketi pinigus. Netikiu as, kad jie siais laikais nemokamai tai darytu. Nebent kokia reklamine akcija daro ax.gif
Atsakyti
Cia buvo pries +-10 metu
Atsakyti
Ooo, tada visai tiketina. Tais laikais buvusios Sovietu Sajungos salis finansavo Amerika, Japonija, todel jie pinigais metesi i kaire / desine ir siule tik nemokamus seminarus smile.gif
Atsakyti
Tai gal galima suzinoti kuo jie pritraukia (privercia pasilikti)?
Is visu religiniu bendruomeniu man jie pasirode baisiausi. Tik pas juos (ir OŠO) apsilankyti visiskai neturejau noro. Nesuprantu kodel? Tada apie juos visai nieko nezinojau (ir dabar mazai zinau).
Atsakyti