Įkraunama...
Įkraunama...

KET taisyklės

QUOTE(Zydrulyte @ 2008 02 15, 09:38)
va va ir aš mokiaus www.teises.lt testus  thumbup.gif  knygutę buvau atsivertus tik kartą visa perkaičius, visada jei tik atsakydavau blogai atsiversdavau knygute ir žiūredavai taisykle  ax.gif

tik automokyklose nėra klausimų, tokių kaip akvaplangas, apie sankabą, slidų kelią, diržus ir pan...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 02 15, 10:09)
tik automokyklose nėra klausimų, tokių kaip akvaplangas, apie sankabą, slidų kelią, diržus ir pan...

tikrai taip smile.gif
Atsakyti

ne taip parašiau biggrin.gif akvaplaningas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit KET testus 2007-2008 metu? Ar is kokios mokykleles? Buciau dekinga, jei kas galetu atsiusti. (per a.z. butu paprasciau susisiekti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 02 17, 21:04)
Sveiki, gal kas turit KET testus 2007-2008 metu? Ar is kokios mokykleles? Buciau dekinga, jei kas galetu atsiusti. (per a.z. butu paprasciau susisiekti) 4u.gif

mane irgi domina.... Buciau dekinga ar kitaip... cool.gif
Atsakyti
Jei domina bilietai, tai naujausius galite rasti cia: http://www.supermama...;#entry15068691
Ir siaip cia daugiau info smile.gif
Atsakyti
jei į až parašytumėt skype kontaktus galėčiau atsiūsti bilietukus naujausius arba galiu parduoti savo atšviestus spalvotai, nes aš prieš savaitę išsilaikaiu, tai kaip ir nebereikia smile.gif
Atsakyti
Ket bilietai http://sexiux.net/ket_bilietai.pdf
Atsakyti

yra yra, pati sprendžiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 18, 10:18)
yra yra, pati sprendžiau rolleyes.gif

aš visus 120 psl. bilietų peržiūrėjau automokyklose, tai tikrai ne visi klausimai yra
Atsakyti
uzsiregistravau ir as i teises.lt paspresti bilietu, bet labai letai ten veikia doh.gif Ar cia tik man? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 02 17, 23:16)
jei į až parašytumėt skype kontaktus galėčiau atsiūsti bilietukus naujausius arba galiu parduoti savo atšviestus spalvotai, nes aš prieš savaitę išsilaikaiu, tai kaip ir nebereikia smile.gif

Reikalas tas, kad pries metus issilaikiau teises, o pries dvi savaites pradejau vairuot, bilietai man reikalingi tam, kad siek tiek prisiminciau rolleyes.gif noreciau testu kompiuterinio varianto blush2.gif
Atsakyti