Įkraunama...
Įkraunama...

Gutes GUGUTIS

Duok gi man ramybe po galais blink.gif
Atsakyti
Pagaliau pagaliau clap.gif
Mano lova...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute: 06 vasario 2004 - 10:07
QUOTE (gute @ 2004 02 06, 10:06)
Pagaliau pagaliau clap.gif
Mano lova...

nu koks cia fainas wub.gif wub.gif wub.gif
zinai va pasiemiau savo meduza ant ranku ir sakau:va mataaai cia gugutisss,tavo cia gugutiss mataiii laugh.gif laugh.gif laugh.gif (ziuri akis isputus i mane i guti g.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif Gugutis panasiai i Medute ziuri, kai jam rodau laugh.gif ir dar burbu (moralizuoju tipo), kokia jinai gerute, kaip klausosi mamos ir miega nakti rolleyes.gif
Atsakyti
Pas draugelka smile.gif
Atsakyti
Bandom zaist rolleyes.gif
Atsakyti
Netrukdykit! dry.gif
Atsakyti
Parodyk, ka ten turi blink.gif
Atsakyti
Tuoj as tave pakibinsiu tongue.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif NUGI ZIURIU IR SAVO AKIM NETIKIU sad.gif ,GREIT PRASAU PASIAISKINT g.gif ,KAS? KUR? KADA? KAIP?O KA MES JAU ANT LEDO g.gif ,O KAIP JIS JA KIBINA doh.gif ,NEGI REIK PRIEIT ISVADOS,KAD MUSU GUGUTIS NE ISIMTIS g.gif VISI VYRAI VIENODI sad.gif sad.gif ,O MES DEL JUSU IR SUKNELE GI PIRKOM,PUOSEMES,IR KA... g.gif blink.gif
Atsakyti
Gugutis super vaikinas thumbup.gif Medutei nuskilo, kaip ir Gugučiui beje clap.gif clap.gif
Atsakyti
Meduza! Gink Dieve!! Nu ir ka tu cia prisigalvojai??????? blink.gif Mes tik i svecius uzejom, beje Gugutis visas buvo nepatenkintas laugh.gif Cia mums tik draugelka ir vsio daugiau nieko rolleyes.gif Jusu kasu mes i nieka neismainysim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute: 10 vasario 2004 - 09:55