Įkraunama...
Įkraunama...

Danutė Lištvanienė

QUOTE(noriukas1024 @ 2009 07 10, 17:40)
Sveika,

O ji priima gimdymus? Man atrodo, kad ne  g.gif

Priima, tik naktimis ir per sventes nepriima. O pas ja visa niestuma i ligonine vaiksctau.
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2009 07 12, 20:27)
Priima, tik naktimis ir per sventes nepriima. O pas ja visa niestuma i ligonine vaiksctau.

O tai jeigu gimdymas prasides ne jos darbo metu ka darysi ?
Atsakyti
QUOTE(noriukas1024 @ 2009 07 13, 14:59)
O tai jeigu gimdymas prasides ne jos darbo metu ka darysi ?

Gimdysiu pas kita
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2009 07 09, 20:39)
As pas ja vaikstau visa niestuma. MAn ji patinka. Na kaip del gimdymo dar nezinau uz pora savaiciu pas ja gimdysiu g.gif

Ji prižiūrėjo mano nėštumą, bet sakė, kad gimdymų nepriima, bet gal kas pasikeitė smile.gif
Aš manau ji giržta moteriškė, bet taip nevadinčiau, kaip čia ją pavadino. Nors buvo porą dienų, kai nenuotaikoj buvo, bet šiaip aš tikrai patenkinta. Tik dėl svorio žiauriai kabinėjosi smile.gif bet aišku, ji nori gero, tai tik dėl to. Jei turėsiu antrą lėliuką irgi eisiu pas ją be jokių dvejonių.
Atsakyti
Noriu ir as pasakyti savo nuomone apie sia gydytoja.Gimdziau pas ja nesitarus, tiesiog prieslaikinis gimdymas, del man prasidejusios preeklampsijos.Negaliu pasakyti nieko gero .Tiesiog zmogus dirba ir tikisi atlygio,jei gauna buna svelni kaip silkas, o jei ne- pikta kaip ziezula.
Atsakyti
Pas šią gydytoją lankausi jau apie 6 metus. Prižiūrėjo mane ir visą nėštumą. Mano atsiliepimai - patys puikiausi! Ji rūpestinga, dėmesinga ir išmananti savo darbą. Būna kartais ir griežta. Taip pat nemėgsta neatsakingų poelgių. Geresnės gydytojos už ją nesu turėjusi ir esu labai patenkinta iki šiol smile.gif Jei dar lauksiuos - būtinai eisiu pas ją smile.gif
Atsakyti
Siuo metu lankausi pas sia gydytoja. Esu labai patenkinta thumbup.gif laukuosi pirmojo vaikelio ir butent pries pastojant nusprendziau pakeisti savo buvusia ginekologe i sia rolleyes.gif Listvaniene man pasirode labai rami, ismananti savo darba, visada viska paaiskina jei kas neaisku visada galima klausti. Manau, kad ji nepatiktu ir nepatinka toms, kurioms reikia, kad jas nuolat glostytu ir nuolat vien meilius zodelius kalbetu irnesakyk.gif liezuvis.gif si daktare tirkai ne tokia, kuri perdetai liaupsintu ir tusciai be reikalo kalbetu. Man butent tokios, kuri be reikalo nepliurpia, oviska sneka tiesiai svisiai, aiskiai ir konkreciai be jokiu isvartymu didis.gif
gimdymu ji nebepriima. atlieka planini cezari wink.gif
Atsakyti
Lankausi pas šią gydytoją ir esu labai patenkinta. Niekada nekelia panikos, bet ir neleidžia turėti bereikalingų vilčių.
Džiaugiuosi, kad susiradau ją smile.gif Nes kitos gydytojos, pas kurias teko lankytis tai leisdavo sau garsiai pasamprotauti apie galimas diagnozes net neatlikę tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2011 02 18, 13:28)
Lankausi pas šią gydytoją ir esu labai patenkinta. Niekada nekelia panikos, bet ir neleidžia turėti bereikalingų vilčių.
Džiaugiuosi, kad susiradau ją smile.gif Nes kitos gydytojos, pas kurias teko lankytis tai leisdavo sau garsiai pasamprotauti apie galimas diagnozes net neatlikę tyrimų.

Labai pritariu siam komentarui didis.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2011 02 18, 12:28)

Aš irgi pritariu super gydytoja, planuoju vėl neštumą, kaip pastosiu tai eisiu tik pas šitą gydytoją, net be komentarų geriau už jos man nėra ir nebus 4u.gif
Atsakyti
Lankausi pas šią gydytoją gal jau porą metų Maxmedoje, esu tikrai labai patenkinta jos darbu. Dėl anksti nustatytų gimdos kaklelio pakitimų bei suteiktos pagalbos (išvengiant rimtos operacijos) esu jai labai dėkinga. Dabar laukiuosi ir planuoju visą neštumo priežiūrą patikėti jai.
Atsakyti
Tikrai labai gera gydytoja, profesionalė! Nėštumo priežiūrą lankiau pas ją..
Iš tikro dėl to svorio, aš ne pati kūdžiausia, na normali, ir pati stengiausi daug nepriaugti, ir kai vieną kartą priaugau daugiau, gydytoja nuoširdžiai patarė pagalvot, gal ką dažniau dabar valgau ar pan. Per nėštumą priaugau apie 12kg. Ir aš suprantu šios gydytojos požiūrį ir manau labai šaunu jei ji nerekomenduoja daug priaugti, juk pačiom smagiau mažiau priaugti, ir po gimdymo greičiau grįžt į savo formą.. Tiesiog jos požiūris, kad reik prisižiūrėt, o ne ryt viską iš eilės.. Ji man sakė, jei gali neryk viso stiklainio agurkų, suvalgyk vieną jei norisi to skonio... rolleyes.gif
Na, tikrai niekuo nenusivyliau, tikrai tik giriu.. 4u.gif O nėštumas gale jau nebuvo lengvas, ir AK ji manim labai rūpinosi.. smile.gif
Atsakyti