Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 06, 18:37)
Aš matuoju su senoviniu gyvsidabriniu pažastuke, tada tiksliai žinai kiek temperatūros.

drinks_cheers.gif panaudojus, dedu i saugia vieta ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam elektronini ir matuojam isangeje, bet kazkaip nesusimasciau kad netiksliai rodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2009 05 07, 22:34)
Mes matuojames su senoviniu gyvsidabriniu pazastuke, tenka pasedet ilgiau, kartais panesiot  maziuka, bet uztai rodo tiksliai  ax.gif Elektroniniu termometru smarkiai nusivyliau. Elementai sensta ir pradeda termometras rodyt bet ka  doh.gif o pries matuojant vaikui sau pasitikrint, tai kazkaip menkas patogumas  unsure.gif

mes irgi taip darom, bent jau zinai kad tikrai teisingai parodys thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kur Kaune galėčiau įsigyti gyvsidabrinių termometrų bent pora? Nepatinka man tie elektroniniai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2009 10 28, 10:31)
Gal kas žinote, kur Kaune galėčiau įsigyti gyvsidabrinių termometrų bent pora? Nepatinka man tie elektroniniai.

reikia susirasti zmogu kuris prekiauja rusiskais vaistais , man atveze , nesLietuvoje ju jau pirkt nebera lygtais , buvo Kaune lygtais bazese skyrius vaistu , jei jo dar neuzrauke g.gif ten lygtais rusiskais vaistais prekiavo , paprasytum atveztu smile.gif

kai nenori maze matuotis tempos kai uzmiega ikisu i pakakle , tiksliai rodo irgi , bet tas termometro kisimas i uzpakali schmoll.gif man tai nesamone kazkokia doh.gif
Atsakyti
jau tu elektroniniu termometru tikslumas, tai doh.gif
Pries pora dienu mes susidurem su auksta temperatura, dupciukej rode 39.3, o kakliukyje 37.7! O klinikose matavo daktare tai rode 38.7! Tai pasidariau isvada is dupciuko atimu 0.6 laipsnio, o prie kakliuko pridedu 1laipsni ir gaunu realia temperatura g.gif
Atsakyti
as pati su elektroniniu matuoju maziukei temperatura. smile.gif nesiskundziu juo
Atsakyti
vaikuciams temperatura matuoju elektroniniu termometru
Atsakyti
Matuoju el.termometru užpakaliuke, atimu 3 laipsnius.
Atsakyti
Aš tai su gyvsidabrio termometru kirkšnyje matuoju.
Atsakyti
QUOTE(auduse @ 2009 10 28, 10:56)
...bet tas termometro kisimas i uzpakali  schmoll.gif man tai nesamone kazkokia  doh.gif

Išties... Aš taip matuodavau kartais blush2.gif iki 3 metų, po to jau nederamai man tai atrodė. Ką noriu pasakyt - jau metai praėjo nuo paskutinio tokio matavimo, o vaikas imant temometrą vis dar pasako, kad tik ne į užpakalį.
Atsakyti
o kaip matuojate pvz. 1.5 m vaikui temperatura? Jokiais budais neprisileidzia, nei pazastyje, nei kirksnyje, tada jau i ssitraukiau elektrini i dupciuka skirta - schmoll.gif nesiduoda visai...Matau, kad vaikas turi temperaturos ir tokia jauciuos beviltiska mama, kad nesugebu vaiko prikalbinti temperatura pasimatuoti - nei graziuoju, nei grieztuoju verysad.gif
Atsakyti