Įkraunama...
Įkraunama...

Astromineralogijos centras

Mes su vyru pernai nusipirkom tą "Akmenų knygą" ir tik namie pamatėm, kad II dalis doh.gif reikėtų ir I nusipirkt. pradžią paskaičiau, man sudėtinga pasirodė blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji Tara @ 2007 08 08, 14:42)
Aš lankiausi... ir horoskopą dariausi ir akmenėlius karts nuo karto ten nusiperku.  Horoskopą, tai gal prieš dešimt metų dariausi, pagal jį ir akmenėlius parinko kurie man tinka.
Nusipirkau juos, bet du šildė, o vienas šaldė rankoje kai laikiau. Atsisėdau su tais trim akmenėliais po to delną ištiesiu,  o ten tik du akmenėliai beliko.
Šiaip tai jie dažnai taip daro, tiesiog "išgaruoja".
O labiausia tai mane ten Bojukai traukė.  Čia toms, kurios nori antrą puselę susirasti labai gerai veikia smile.gif
Na apie juos išgirdau prieš 15 o gal ir daugiau metų. Išgirdusi nuskuodžiau pirkti, o man ir sako, kad bent jau iki 28 metų palaukčiau, nes ne aš tuos akmenėlius valdysiu, o jie mane.
Išlaukiau net iki 30ties, ir vėl atėjau tų Bojukų pirkti. ir nusipirkau, lyg šiol turiu.
Su jais ir klabėtis galima, klausimus uždavinėti ir jie atskymus duoda.

Žodžiu, man tai ten labai patinka. Viskas profesionalu...

o antrąja pusę per kiek laiko po pirkimo radote?
Atsakyti
kas yra bandes ten Astropsichologinę ir astromineraloginę konsultaciją arba partnerių suderinamumo konsultaciją?
Atsakyti
Sveiki! Seniai kas berašė čia, gal atsirado per tą laiką buvusių A. Ilgevičienės konsultacijoje? Būtų įdomu išgirsti įspūdžius ax.gif
Atsakyti