Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

Kadangi niekas neatidarė naujos temos, pabandžiau aš blush2.gif .Tikiuosi nieks nesupyks mirksiukas.gif
Papildyta:
Girdėjau,kad Gražalienė irgi gerai atlieka cezario operacijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 08 09, 07:47)
tau kadangi planinis cezaris, tai operuojanti gydytoja paskirs tuo metu dirbantį anesteziologą. tau nereikia dėl to sukt galvos. man darė kažkoks apie 30-35 m. tamsus garbanotas vyras. nu nieko toks visai, fainas, linksmas, pajuokino per operaciją, kad nebijočiau. o tai drebėjau kaip lapas blush2.gif , kol leliuko neišėmė biggrin.gif . linksminančių dujų įkalt davė biggrin.gif

Bet vis tiek reikia tokiem duoti pinigučių, kad malonesni būtų?

Beje, sveikinam Irmgardą su sūneliu ir Flirtą su dukryte user posted image, vis dėlto jos abi pagimdė 2007-08-08 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 09 rugpjūčio 2007 - 18:28
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 09, 20:27)

Beje, sveikinam Irmgardą su sūneliu ir Flirtą su dukryte user posted image, vis dėlto jos abi pagimdė 2007-08-08  wub.gif

aš manau,kad vistiek reikia duoti nors ir planinis cezaris.Aš galvoju jog tu gali ir pati pasirinkti anetezologą jei mokėsi pinigus (kai man siūlė su epidūrą,tai pasiūlė Daivą ir stafkė 200 lt.)Kadangi pirmas vaikas,tai apsisprendžiau gimdyti be epidūros ax.gif

Aš irgi prisidedu prie sveikinimų Irmgardai ir Flirtai.Tai Irmgardą ir yra ta mamytė kuri pagimdė ,iš tą parą gimusių vaikučių, berniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 10, 08:07)
aš manau,kad vistiek reikia duoti nors ir planinis cezaris.Aš galvoju jog tu gali ir pati pasirinkti anetezologą jei mokėsi pinigus (kai man siūlė su epidūrą,tai pasiūlė Daivą ir stafkė 200 lt.)Kadangi pirmas vaikas,tai apsisprendžiau gimdyti be epidūros  ax.gif

Kažkaip ar man gaila pinigų, ar dar vis neapsisprendimas kaltas, bet labai tikiuosi, kad koks paklius anesteziologas, tas ir tegul būna, juk vis tiek jie turi atlikti savo darbą ax.gif
O dėl ginės, tai manau, tarsiuos su Žiulpiene, naktį net sapnavau, akd su ja tariaus, galvoju - ot kaip faina, jau sutarta, o pasirodo tai buvo tik sapnas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 10, 09:35)
Kažkaip ar man gaila pinigų, ar dar vis neapsisprendimas kaltas, bet labai tikiuosi, kad koks paklius anesteziologas, tas ir tegul būna, juk vis tiek jie turi atlikti savo darbą  ax.gif
O dėl ginės, tai manau, tarsiuos su Žiulpiene, naktį net sapnavau, akd su ja tariaus, galvoju - ot kaip faina, jau sutarta, o pasirodo tai buvo tik sapnas  blush2.gif

O kiek galvoji uz susitarima moketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 10, 09:35)
Kažkaip ar man gaila pinigų, ar dar vis neapsisprendimas kaltas, bet labai tikiuosi, kad koks paklius anesteziologas, tas ir tegul būna, juk vis tiek jie turi atlikti savo darbą  ax.gif
O dėl ginės, tai manau, tarsiuos su Žiulpiene, naktį net sapnavau, akd su ja tariaus, galvoju - ot kaip faina, jau sutarta, o pasirodo tai buvo tik sapnas  blush2.gif

ištikrųjų aš irgi pagailėjau pinigėlių,nes akušerėm daviau, gydytojai daviau...dar išeidama ir ligoninės skanumynų seselėms pripirkau...tai pagalvojau jog nedarysiu jokios epidūros ir pagimdysiu pati..ir pagimdžiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 09, 19:27)

aš nedaviau, bet buvo malonus ir savo darbą gerai padarė. na kažkaip aš nesu tokia kaišiojimo visiems į kairę ir į dešinę šalininkė. na aš ne miljonierė, o jie dar ir atlyginimus gauna. tai jei jau anesteziologui duoti, tai kodėl tada neduot 4-oms operacinės seselėms, asistuojančiam daktarui, neonatologui, akušerėms? jei visiems pradėsi dalint, tai tada pigiau bus privačioj klinikoj gimdyt
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 08 10, 07:55)
O kiek galvoji uz susitarima moketi g.gif

Aha, ir man idomu g.gif , nes ir as galvoju tartis su Ziulpiene mirksiukas.gif , bet kazkaip nedrasu klausti tiesiai sviesiai - kiek kainuos? blush2.gif Ir as galvoju ir apie epidura, ir apie cezari... bijau.... blink.gif unsure.gif
Na, kai pirma gimdziau, tai pasiruose su SB buvom tu pinigeliu, bet kad "zali" dar toj srity buvom, taip ir neidavem ne lito, nes nesusigaudem, kam duoti blush2.gif , o pakliuvau gimdyti pas Ziulpiene atsitiktinai, nors ir Grazeliene, ir Rovas vis ateidinejo paziureti, o tu akuseriu kiek buvo, tai net nepamenu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 10, 08:07)
aš manau,kad vistiek reikia duoti nors ir planinis cezaris.Aš galvoju jog tu gali ir pati pasirinkti anetezologą jei mokėsi pinigus (kai man siūlė su epidūrą,tai pasiūlė Daivą ir stafkė 200 lt.)Kadangi pirmas vaikas,tai apsisprendžiau gimdyti be epidūros  ax.gif

Gitusia --> tai čia ta pati anesteziologė, apie kurią tau kalbėjau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 09, 08:09)
Girdėjau,kad Gražalienė irgi gerai atlieka cezario operacijas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man gerai J.Graželienė atliko cezario operaciją.
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 09, 19:27)

Nedaviau nei lito, o kam reikia? blink.gif Juk tau planinis cezaris, kaip ir man, kodėl tu nori duoti jiems pinigų? g.gif
QUOTE(ingalp @ 2007 08 10, 11:21)
aš nedaviau, bet buvo malonus ir savo darbą gerai padarė. na kažkaip aš nesu tokia kaišiojimo visiems į kairę ir į dešinę šalininkė. na aš ne miljonierė, o jie dar ir atlyginimus gauna. tai jei jau anesteziologui duoti, tai kodėl tada neduot 4-oms operacinės seselėms, asistuojančiam daktarui, neonatologui, akušerėms? jei visiems pradėsi dalint, tai tada pigiau bus privačioj klinikoj gimdyt

drinks_cheers.gif Sutinku 100 proc. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi sveikinu Irmgardą su sūneliu ir Flirtą su dukryte
user posted image

Linkiu joms ramių mažylių, ir pienelio upelių. ax.gif
Papildyta:
na kuri sekanti bus ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Na va, pagaliau ir aš esu namuose.
[SIZE=7]2007 08 08 08 36 val. mums po cezario operacijos mums gimė gražuolis sūnaitėlis Orestas 3810 g ir 50 cm.[/SIZE] wub.gif Bet kaip matau čia visos jau žino apie tai tongue.gif Labai visoms ačiū už sveikinimus 4u.gif drinks_cheers.gif
Beje, iš kur Jurate 26 žinai, kad aš vienintelė tą dieną pagimdžiau berniuką? g.gif
Kaip smagu, kad ir Flirta pagimdė tą pačią dieną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai sveikinu ją ir jos dukrytę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O apie J. Graželienę tik gerai galiu atsiliepti. Operaciją atliko tikrai super thumbup.gif . Tik man labai sunkios nejautros pasekmės buvo iki šiandien dienos verysad.gif Galvą ir stuburą taip visas dienas skaudėjo, kad negalėjau pajudėti iš vietos ir pavaikščioti. Su pirma man buvo bendra narkozė, tai praėjo žymiai lengviau (tada pečius skaudėjo). O dabar tai kažkoks košmaras. Niekada nebesidaryčiau nejautros į stuburą. Na, bet čia gal tik man taip yra, gal mano toks organizmas į narkozes.
O šiaip tai aš pagimdžiau trečiadienį, o penktadienį jau buvau namuose, tai tikrai greitai, kaip po cezario. Bet ir gydytoja matė, kad neįmanoma palatose išbūti (labai karšta). Ten iš vis nėra kuo kvėpuoti. Tai gerai, kad aš dar buvau papuolusi į vienvietę palatą, o tos kur dvivietėse, tai tikrai nepavydžiu.
Oi kiek daug prirašiau biggrin.gif
Atsakyti