Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 12, 15:24)

[[color=blue]SIZE=7
O šiaip tai aš pagimdžiau trečiadienį, o penktadienį jau buvau namuose, tai tikrai greitai, kaip po cezario. 

Tai gerai, kad aš dar buvau papuolusi į vienvietę palatą, o tos kur dvivietėse, tai tikrai nepavydžiu.

Sveikinu sulaukus mazylio! 4u.gif

O tai tau neskyre antibiotiku, jei taip anksti paleido is ligonines? g.gif

Vienvietes palatos ir yra skirtos gimdyvems po cezario mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 08 12, 23:31)
Sveikinu sulaukus mazylio!  4u.gif 

O tai tau neskyre antibiotiku, jei taip anksti paleido is ligonines?  g.gif

Vienvietes palatos ir yra skirtos gimdyvems po cezario  mirksiukas.gif

Skyrė geriamųjų antibiotikų.

O dėl palatų, tai su pirmąją irgi buvo cezaris, bet gulėjom dviese cezarinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 08 12, 23:31)
Vienvietes palatos ir yra skirtos gimdyvems po cezario  mirksiukas.gif

aha, aš irgi po cezario vienvietėj gulėjau. o prieš 10 m vilniuj su pirmu vaiku po gimdymo parą laikė pooperacinėj palatoj - tai ten buvom 6 doh.gif , o po paros į 3-vietę perkėlė.

QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 13, 00:15)
Skyrė geriamųjų antibiotikų.

O dėl palatų, tai su pirmąją irgi buvo cezaris, bet gulėjom dviese cezarinės mirksiukas.gif

bet vistiek labai keista kad taip anksti paleido g.gif . turbūt tikrai ten nuo karščio neįmanoma tvert, kad paleido. mane tik 6-tą d. paleido, nors viskas buvo gerai, nei temp nekilo, nei skausmai kankino.
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 12, 23:15)

Tai gal laisvu vienvieciu tuo metu nebuvo? g.gif

QUOTE(ingalp @ 2007 08 13, 09:10)

bet vistiek labai keista kad taip anksti paleido g.gif . turbūt tikrai ten nuo karščio neįmanoma tvert, kad paleido. mane tik 6-tą d. paleido, nors viskas buvo gerai, nei temp nekilo, nei skausmai kankino.

drinks_cheers.gif Mane irgi tik 6-ta diena paleido, nors viskas gijo labai sauniai ir jokiu komplikaciju nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 08 13, 10:34)
Tai gal  laisvu vienvieciu tuo metu nebuvo?  g.gif
drinks_cheers.gif Mane irgi tik 6-ta diena paleido, nors viskas gijo labai sauniai ir jokiu komplikaciju nebuvo.

Tikrai labai jau karšta ir tvanku buvo. O su mažiuku tai nei lango normaliai atsidarysi. Tai ir šutau tas dvi paras su puse. Gydytoja taip ir pasakė, kad paleidžia mane dėl karsčio. Be to aš pas ją visą nėštumą lankiausi, tai ji mane pažįsta ir manau pasitiki. Liepė skambint jeigu kas.
O šiandien buvau nuvažiavusi persitverti, na o trečiadienį jau ir siūlus išims thumbup.gif .
Vis gi namuose geriau gydytis. Vis savas kampas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas. Registras 4u.gif Sekanti gal aš būsiu g.gif
QUOTE(Dile @ 2007 08 10, 08:55)
O kiek galvoji uz susitarima moketi g.gif

Už operaciją žadu 200 Žiulpienei duoti, o del anesteziologo dar mastau...

QUOTE(aisteba @ 2007 08 10, 16:22)
Gitusia --> tai čia ta pati anesteziologė, apie kurią tau kalbėjau mirksiukas.gif .

Dar kol laiko yra, bandysiu apsispręsti...

QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 12, 16:24)
Na va, pagaliau ir aš esu namuose.
O šiaip tai aš pagimdžiau trečiadienį, o penktadienį jau buvau namuose, tai tikrai greitai, kaip po cezario.

Kaip greitai tave išleido bigsmile.gif Kaip pjūvis, ar labai skauda? Kaip pati operacija? Kaip sūnelis? Ramus?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 13, 22:27)
Už operaciją žadu 200 Žiulpienei duoti, o del anesteziologo dar mastau...
Dar kol laiko yra, bandysiu apsispręsti...

Tai gal tikrai Ziulpiene patars ir del anesteziologo?
As zadu del gimdymo taip pat su Ziulpiene tartis, ir del epiduro taip pat ax.gif
Kazkaip pradeu bijoti to gimdymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 09, 20:27)

Beje, sveikinam Irmgardą su sūneliu ir Flirtą su dukryte user posted image, vis dėlto jos abi pagimdė 2007-08-08

Ačiū
QUOTE(Rasiunia @ 2007 08 11, 20:49)
Aš irgi sveikinu Irmgardą su sūneliu ir Flirtą su dukryte
user posted image

Linkiu joms ramių mažylių, ir pienelio upelių.

Ačiū
QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 12, 17:24)
Sveikos mergaites,

Na va, pagaliau ir aš esu namuose.
[SIZE=7]2007 08 08  08 36 val. mums po cezario operacijos mums gimė gražuolis sūnaitėlis Orestas 3810 g ir 50 cm.[/SIZE]  wub.gif  Bet kaip matau čia visos jau žino apie tai  tongue.gif  Labai visoms ačiū už sveikinimus  4u.gif  drinks_cheers.gif
Beje, iš kur Jurate 26 žinai, kad aš vienintelė tą dieną pagimdžiau berniuką? g.gif
Kaip smagu, kad ir Flirta pagimdė tą pačią dieną  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai sveikinu ją ir jos dukrytę  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O apie J. Graželienę tik gerai galiu atsiliepti. Operaciją atliko tikrai super  thumbup.gif . Tik man labai sunkios nejautros pasekmės buvo iki šiandien dienos  verysad.gif  Galvą ir stuburą taip visas dienas skaudėjo, kad negalėjau pajudėti iš vietos ir pavaikščioti. Su pirma man buvo bendra narkozė, tai praėjo žymiai lengviau (tada pečius skaudėjo). O dabar tai kažkoks košmaras. Niekada nebesidaryčiau nejautros į stuburą. Na, bet čia gal tik man taip yra, gal mano toks organizmas į narkozes.
O šiaip tai aš pagimdžiau trečiadienį, o penktadienį jau buvau namuose, tai tikrai greitai, kaip po cezario. Bet ir gydytoja matė, kad neįmanoma palatose išbūti (labai karšta). Ten iš vis nėra kuo kvėpuoti. Tai gerai, kad aš dar buvau papuolusi į vienvietę palatą, o tos kur dvivietėse, tai tikrai nepavydžiu.
Oi kiek daug prirašiau  biggrin.gif

Laba. Kad tądien tik 1 berniukas buvo, visos sužinojo iš manęs, mat mes gimdykloj klausėm, kiek gimdė tądien, tai mums ir pasakė, o paskui pažiūrėjau, kad tik tu ir laukei berniuko, taip viskas ir susidėliojo mirksiukas.gif
Tai vat, tą parą pagimdė 12 merginų/moterų, viena iš jų ir aš. Ir 1 Vyrukas, pagerbtas tarp moteriškučių 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 13, 23:27)
Kaip greitai tave išleido  bigsmile.gif Kaip pjūvis, ar labai skauda? Kaip pati operacija? Kaip sūnelis? Ramus?

Labukas

Apie Cezari jau rašiau. Graželienė tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na bet man narkozė nekaip sekesi. Po to graželienė jau išaiškino, kad pas vienas įdūrus į stuburą jungiamasis audinys greitai užveria padarytą skylutę, o pas kitas tik po kelių parų ir per tą laiką pro ją teka smegenų skystis, kurio nutekėjimo pasekmė - baisulinis galvos skausmas (vos pakenčiamas) verysad.gif
O sūnelis Orestas kol kas tikrai ramusir mielas wub.gif , tik gelta stiproka pas jį, tai jei nepraeis per savaitę, tai liepė vežti tyrimams verysad.gif . Na, bet tikiuosi viskas bus OK.
O kaip pas tave Gitusia reikalai, nes ir tau jau ta diena artėja, o karščiai tai tikrai nemaži?
O kaip tavo mergytė laikosi Flirta? Ar jau persirgo gelta?
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 14, 19:24)
Labukas

Apie Cezari jau rašiau. Graželienė tai tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Na bet man narkozė nekaip sekesi. Po to graželienė jau išaiškino, kad pas vienas įdūrus į stuburą jungiamasis audinys greitai užveria padarytą skylutę, o pas kitas tik po kelių parų ir per tą laiką pro ją teka smegenų skystis, kurio nutekėjimo pasekmė - baisulinis galvos skausmas (vos pakenčiamas)  verysad.gif
O sūnelis Orestas kol kas tikrai ramusir mielas wub.gif , tik gelta stiproka pas jį, tai jei nepraeis per savaitę, tai liepė vežti tyrimams verysad.gif . Na, bet tikiuosi viskas bus OK.
O kaip pas tave Gitusia reikalai, nes ir tau jau ta diena artėja, o karščiai tai tikrai nemaži?
O kaip tavo mergytė laikosi Flirta? Ar jau persirgo gelta?

o kas dare nejautra, gal vyrukas tas pojaunis toks. Jis mano draugei dare, tai si keikesi, kad zioplas, todel viskas taip nefainai
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 08 14, 21:28)
o kas dare nejautra, gal vyrukas tas pojaunis toks. Jis mano draugei dare, tai si keikesi, kad zioplas, todel viskas taip nefainai

Na nesenas tas vyrukas, gal kokių 35 metų, beveik plikai apsiskutęs ir su rusišku akcentu. Pataikyt tai jis pataikė iš pirmo karto, ne taip kaip man su pirmąją buvo(taikė bent penkis kartus ir nepataikė, po ko darė bendrą nejautrą), bet kaip sakiau čia gal ir mano organizmas kaltas, kad taip sunkiai su ta narkoze gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 08 14, 21:22)
Na nesenas tas vyrukas, gal kokių 35 metų, beveik plikai apsiskutęs ir su rusišku akcentu. Pataikyt tai jis pataikė iš pirmo karto, ne taip kaip man su pirmąją buvo(taikė bent penkis kartus ir nepataikė, po ko darė bendrą nejautrą), bet kaip sakiau čia gal ir mano organizmas kaltas, kad taip sunkiai su ta narkoze gaunasi.

g.gif g.gif netas...gal ir organizmas, bet kai man dare epidura tai sakė, kad viskas priklauso nuo dozes, tai kad...
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2007 08 13, 22:27)
Labukas. Registras  4u.gif Sekanti gal aš būsiu  g.gif

na laikykis...kaip sakant nusiteikinek teigiama tinkme. O mes cia tave palaikysim ir lauksim geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti