Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 09, 17:55)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
mane aną penkt. priėmė Rovas, ir budėjo berods iki sekmadienio, nes dar stebėjausi, kad baisiai ilgai

Geras blink.gif Tai matyt darbuojasi ir čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 09 10, 15:01)
Geras  blink.gif  Tai matyt darbuojasi ir čia  g.gif

aha, nes kai mane atvežė ir jis atėjęs išėjo mama klausė, kas jis toks, tai seselė sakė, kad tai rovas ir su pasididžiavimu pridūrė, kad buvęs mūsų skyriaus vedėjas
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 10, 15:19)
aha, nes kai mane atvežė ir jis atėjęs išėjo mama klausė, kas jis toks, tai seselė sakė, kad tai rovas ir su pasididžiavimu pridūrė, kad buvęs mūsų skyriaus vedėjas

Aš tai jam jokių priekaištų neturiu rolleyes.gif Su Gabija cezarį be priekaištų padarė . Tai jei yra gal ir dabar su juo reiks tartis g.gif
Atsakyti
Aha, ir as jam priekaistu neturiu, kai pirma gimdziau prie Ziulpienes, tai Rovas vis ateidavo ir ateidavo paziuret kaip sekasi ax.gif . Na, tik nepatiko tai, kad jis labai jau tyliai neaiskiai snekejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2007 09 10, 19:22)
Aha, ir as jam priekaistu neturiu, kai pirma gimdziau prie Ziulpienes, tai Rovas vis ateidavo ir ateidavo paziuret kaip sekasi  ax.gif . Na, tik nepatiko tai, kad jis labai jau tyliai neaiskiai snekejo  g.gif

Aha, suprasti ką jis murma po nosim sudėtinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip ir nesusitariau dėl operacijos... Kai eisiu gultis pirmadienį į skyrių, paklausiu, aks mane operuos. Kadangi 4-turios ginės operuoja, iš kurių 3 turi geras jūsų rekomendacijas, bandysiu ant vienos iš tų trijų pataikyti lotuliukas.gif
Keistas jausmas, kai žinai, kad paskutinė nestuke.gif savaitė wub.gif
Tik jau pradeda erzinti giminaičių, draugų, pažįstamų skambučiai - niu, ar jau sveikint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 09 11, 17:56)

Keistas jausmas, kai žinai, kad paskutinė  nestuke.gif savaitė  wub.gif
Tik jau pradeda erzinti giminaičių, draugų, pažįstamų skambučiai - niu, ar jau sveikint  doh.gif

bigsmile.gif Vaje, jau greit ant rankų sūpuosi savo lelių smile.gif Iš vienos pusės - baltai tau pavydziu leliuko laukimo jausmo wub.gif Iš kitos pusės - užjaučiu, pirmosios dienos gimus leliukui paprastai nėra lengvos....Linkiu stiprybės ir sveikatos tau ir mazyliui, kad lengvai praeitų operacija ir netrūktų pienelio 4u.gif

Beje, dar berods Giniotienė atlikinėja cezario operacijas (bent jau anksčiau tai atlikinėjo).
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 09 11, 17:56)
Aš taip ir nesusitariau dėl operacijos... Kai eisiu gultis pirmadienį į skyrių, paklausiu, aks mane operuos. Kadangi 4-turios ginės operuoja, iš kurių 3 turi geras jūsų rekomendacijas, bandysiu ant vienos iš tų trijų pataikyti  lotuliukas.gif
Keistas jausmas, kai žinai, kad paskutinė  nestuke.gif savaitė  wub.gif
Tik jau pradeda erzinti giminaičių, draugų, pažįstamų skambučiai - niu, ar jau sveikint  doh.gif

OI, GItusia, pavydziu tau mirksiukas.gif blush2.gif , jau tuoj tuoj wub.gif Nu beilgai ir man betruks tongue.gif
Linkiu kuo grazesnio susitikimo su 2.gif , lengvu pirmu dieneliu, daug pieniuko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos!

Dziaugiuosi, kad aptikau mazeikiskes smile.gif smile.gif smile.gif Mano stebukleliui 7 savaite. Lankiausi I. Dziugienes klinikoje pas A. Petrosiu, bet jis nesciuju nepriziuri. Pas kokia gydytoja rekomenduotumete lankytis? Ziulpiene teigia, kad neturi vietu, tai Petrosius siule pas Stupakoviene. Visai esu "zalia"sioje sferoje, bet pasiskaiciau nelabai kokiu Jusu atsiliepimu apie Stupakoviene g.gif Padekit, labai prasau, apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2007 09 12, 10:47)
Sveikos, Merginos!

Dziaugiuosi, kad aptikau mazeikiskes smile.gif  smile.gif  smile.gif  Mano stebukleliui 7 savaite. Lankiausi I. Dziugienes klinikoje pas A. Petrosiu, bet jis nesciuju nepriziuri. Pas kokia gydytoja rekomenduotumete lankytis? Ziulpiene teigia, kad neturi vietu, tai Petrosius siule pas Stupakoviene. Visai esu "zalia"sioje sferoje, bet pasiskaiciau nelabai kokiu Jusu atsiliepimu apie Stupakoviene g.gif Padekit, labai prasau, apsispresti smile.gif

niekur nedingsi... gausi lankytis pas Stupakoviene ar Giniotiene... nes tik pas jas i iskaita iraso ir pas jas reikia lankytis,svertis,matuotis ir t.t.....o gimdyt susitarsi pas ka... Nera jau labai blogos tos gydytojos... daug dirba,pervargsta.. Bet visos klysta ir visom visko pasitaiko... Jug jei kas bus blogai nueisi i ligonine su siuntimu ar be ir priims ir paziures... Ir Ziulpiene ir Grazeliene ir Tamasauskiene... ar dar kokia...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
O aš šiandien esu galutinai susinervinusi. verysad.gif Šiaip lankausi pas Stupakov., bet buvau ir su Tamaš. sutarus, kad jei kada kas neaišku užeisiu poas ją. Ir ką jūs manot. ..Vakar nuėjau paprašyt, kad paechoskopuotų (kažkaip neramu, po inksto uždegimo, kad vėl kas nebūtų ir t.t...). O ji sako, išsigalvojat, nereikia piktnaudžiauti, ką čia tokio jau sužinosit, čia tik jūsų smalsumas ir t.t Taip nemalonu buvo, pasijutau kaip durnelė kokia. .. Ir pasakė, kad šiandien ateičiau sutartu laiku. Nuėjau, o jos NĖRA... Nežinau nei ką ir galvot. Nusispjoviau, nužliumbiau posmą ir parėjau supykus namo. Juk visada atsiskaitau, už dyką neprašau, o ir išvis, tik antrą kartą pas ją nuėjau, o ne kokį dešimtą. verysad.gif Jaučiu reiks ir dėl operacijos su kuo kitu tarstis g.gif Supykau galutinai. O visada ją gyniau aggressive.gif
Atsakyti
Gitusiai kuo dideliausios sekmes 4u.gif .
Del gydytoju tai kas ten zino kas geriausias, gal chocogirl tau ir patiks Stupakoviene. As irgi ja nukeikiau nukeikiau, bet ir vel pas ja eisiu, o kas belieka. Kol mums nestuke.gif viskas gerai ir gydytojai geri biggrin.gif . Nera tokia baisi ir ta Stupakoviene, nu savotiskas zmogus ir tiek.
Atsakyti