Įkraunama...
Įkraunama...

Darijos gimimas - lengvai ir sklandžiai

labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Greituoliai - sveikinu.
Rezultatas pats nuostabiausias, ane?
Atsakyti
Sadi 4u.gif labai grazi istorija,bukit laimingi
Atsakyti
Saunuole mamyte 4u.gif Dziugu,kad nors kazkelintai mamytei gimdymas praeina lengavi.Jau buvau pradejus manyti,kad as retas egzempliorius.Daug prisiklausiau baisiu ir sunkiu gimdymo istoriju.Gimdyti vaziavau pati (vairavau) smile.gif ir siaip su visa pradzia,nuo lengvu saremiuku iki laimingiausios akimirkos kai angelelis atsidure ant mano pilvo praejo 4 h.Nuo stipriu saremiu iki gimimo praejo tik 1,5 h.Per toki trumpa laika net nespejau suprasti,kas yra gimdymas thumbup.gif ... ir posakis -GIMDYCIAU ir GIMDYCIAU -man tiktu lotuliukas.gif Palinkeciau visoms taip thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kokia smagi nuotaika apėmė perskaičius smile.gif Puiki istorija prieš einant miegoti 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif apsiverkiau net blush2.gif Aukit sveikutės 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Oj merginos, ačiū labai už gerą įvertinimą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labaaaaaai grazu wub.gif

QUOTE(kange @ 2007 08 11, 14:43)
Saunuole mamyte 4u.gif  Dziugu,kad nors kazkelintai mamytei gimdymas praeina lengavi.Jau buvau pradejus manyti,kad as retas egzempliorius.Daug prisiklausiau baisiu ir sunkiu gimdymo istoriju.Gimdyti vaziavau pati (vairavau) smile.gif ir siaip su visa pradzia,nuo lengvu saremiuku iki laimingiausios akimirkos kai angelelis atsidure ant mano pilvo praejo 4 h.Nuo stipriu saremiu iki gimimo praejo tik 1,5 h.Per toki trumpa laika net nespejau suprasti,kas yra gimdymas thumbup.gif ... ir posakis -GIMDYCIAU ir GIMDYCIAU -man tiktu  lotuliukas.gif Palinkeciau visoms taip  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija.Linkiu jusu seimai sekmes wub.gif
Atsakyti