Labai atsiprasau, jei tokia tema jau yra. Per paieska neradau
Norejau pasiteirauti, kodel zmones duoda kysius, pinigus gydytojams? Kas nuo to keiciasi? Nzn, gal kur yra nachalu gydytoju, kurie atsisako gydyti jei nesusimoki?
Teko "laime" gulet ligoninej. Turejau paprasta operacija, sekancia diena isleido namo. Kartu palatoje gulejo trys penciinio amziaus moterytes. Apstulbau, kai isgirdau sumas, kurias jos sukiso gydytojui ir pusei seseliu...

Pradejau grauztis, kad as apie tai nepagalvojau

Saskaitoj turejau 100 lt (o tai penkis kart maziau nei "stafke"), pasiskolint per toki trumpa laika nespejau..

Visa laika save grauziau, kad kisenej nieko neturiu, o visos kitos jau atsiputusios, aiskino man, kad kaip taip dabar, visada taip buna....
Prieziuros skirtumo is gydytojo puses nepastebejau absoliuciai jokio

Sesutes pas susimokejusias atejo dar ir kita diena paklausti kaip jos jauciasi (pas mane nebuvo

) Galbut uz TAI, man prasnesnius vaistus parinko??? (as nzn, bobulytes taip sake, kad taip buna). Jauciausi taip pat gerai, kaip ir visos kitos.
Tai va taip... Merginos, uz ka duodam kysius? Uz tai kad mums labiau sypsotusi? Uz tai kad dazniau paklaustu ar viskas gerai? Ar is tikro gydytojai atsainiau ziuri i savo darba ir i ligoni jei neduodi vokelio?
Kita savaite turiu eiti pasirodyti pas operavusi gydytoja ir neiskrenta man is galvos, ka daryt...

Tas mano 100 Lt jam kaip lasas juroj
o jei as atiduosiu tiek, kiek "priklauso", tai mums pamirst vasaros atostogas prie juros ir iki kito atlyginimo valgyt keptas bulves