Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(gabe000 @ 2009 05 10, 14:36)
tikrai taip, kitų Lietuvoje ir nežinau smile.gif jau teko susidurti?

Teko ir man susidurti ax.gif Ką aš žinau... netikėjau jais. Buvau seminare, bet tas kosmoso pasakojimas man nepatiko. Kažkaip per daug melo pasirodė.

Ir išvis, mano supratimu reikia užsiimti tokia veikla, kuri reikalinga ir pastoviai bus naudojamas. Aišku, kikimybė, kad už draudimą mokės kas mėnesį žmonės yra, bet... nemanau, kad dabar tinkamas metas draustis.
Atsakyti
QUOTE(Energita @ 2009 05 11, 03:46)
Draudimas - nera ta veikla, kur galima uzdirbti labai daug pinigu.
Tiesa sakant, del tos kompanijos - draugas dirbo ir p 6 menesiu viska mete, o dabar net prisiminti nenori.

Iš esmės nesvarbu kur dirbi, svarbu kaip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 11, 08:55)
Iš esmės nesvarbu kur dirbi, svarbu kaip... smile.gif

O aš manau, kad svarbu ir kur wink.gif Nes jei dirbsi ten kur patinka, tai ir tas "kaip" bus tikrai geriau smile.gif
Ateina diena, kai pinigai nebe pirmoje vietoje tampa, o svarbu, kad patiktų darbas, tada į jį įdedii dūšią ir pinigai ateina savaime.

Taigi, patarsiu neužkibti ant patrauklaus piniginio masalo, kuris ilgainiui gali pasidaryti labai neskanus ir atėmęs daug jėgų.

Sėkmės merginoms renkantis MLM kompanijas.

P.S. šiaip esu pasidomėjusi tikrai nemažai kompanijų ir susidariusi vienokią ar kitokią nuomonę esu.
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 13:33)
Ir kaip sekasi? Jei nepaslaptis, kiek procentų per mėnesį padarot? Ar ten kitaip nuolaidos skaičiuojasi?

2 metai, kaip registravausi.
Pradžioje viską tikrinau: kompensacinio plano realumą, kompaniją, produktų sudėtį, jų efektyvumą ir t.t. Prieš kam nors pasiūlant norėjau būti visiškai tikras kompanija, produktais ir tuo ką darau. Suveikė ankstesnė karti patirtis tinkliniame marketinge. Todėl realiai su GNLD darbuojuosi tik geras pusmetis. Šiai dienai daug maž pastoviai gaunu 10%. Vis pritrūksta apyvartų iki 15%.
Išmokų lentelė:
250T - 3%
500T - 5%
1000T - 10%
2000T - 15%
3000T - 20%
4000T - 25%
Toliau kiti lygiai ir kitokios išmokos.
T - t.y. taškai, kuriais įvertintas kiekvienas produktas.
Mažiausias taškų kiekis vienam produktui - 6, didžiausias - 70, tai priklauso nuo produkto. Gale mėnesio sumuojasi tinklo mėnesio apyvartos ir išmokami komisiniai procentai už per mėnesį padarytą apyvartą kiekvienam tiesiai į sąskaitą, priklausomai kam kiek priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 05 07, 16:20)
Sveiki, truputi paskaitinejau kompensavimo plana, gana idomu. Bet kyla klausimai - kokios produktu kainos, gal galit parasyt pavyzdziu? Ar yra galimybe matyti struktura elektroniniu budu? Ar privalomi pirkimai kas menesi? Ar pasiektas lygis strukturoje yra atnaujinamas kas menesi, ar liekamasis ir nepriklauso nuo menesiniu pardavimu? Gal galit atsakyt :-) Taip, labai idomu butu suzinot vat aktyviai dirbdamas per 2 metu laikotarpi koki rezultata pasieket? Ar tai pagrindine Jusu veikla? Aciu butu uz atsakymus, kurie manau daugeliui idomus paskaityti ir susidaryti aiskesni vaizda.

Žinoma, viso kainyno nepateiksiu. Daug rašyti smile.gif
Keli mažmeninių kainų pavyzdžiai( registruoti vartotojai perka didmenine kaina biggrin.gif ):
Pigiausias produktas - plaukų kondicionierius 250ml - 30Lt (reg.26Lt.)
Brangiausias - skalbimo milteliai 5kg - 164Lt (reg. 145Lt)
Abu produktai koncentratai, išskirtinės sudėties (aprašymas užims daug vietos smile.gif, todėl nesiplėsiu). Abu pagamintos Šveicarijoje.
Kondicionierio turėtų užtekti apie 3 mėnesius, o su milteliais turėtumėte skalbtis 159 kartus. Žnoma, jei naudosite pagal instrukcijas. Brangiau nei iš parduotuvės nesigauna, bet gaunate visai kitokius produktus savo sudėtimi, savybėmis t.y. kokybe.
Elektroniniu būdu galima matyti visą struktūrą, kiekvieno nario daromus užsakymus, pasiektus titulus, jų kontaktinius duomenis ir t.t.
Taip pat elektroniniu būdu daromi užsakymai.
Kas mėnesį pirkimai neprivalomi, bet yra nuolatinio užsakymo paslauga. T.y. jei žinai kokių produktų reikės kitą mėnesį (ar naudoji nuolat), tai, pasirinkus šią paslaugą atskirai užsakinėti nebereikia. Užsakymas jau būna paruoštas, lieka tik apmokėti ir per 2 dienas siuntų tarnyba jį pristato į namus. Jei nėra būtina, paslauga galite ir nesinaudoti.
Pasiektas lygis (titulas) išlieka, o komisiniai tik nuo apyvartos.
Su tinkliniu marketingu pažįstamas jau 12 metų. Jau rašiau, kad su GNLD registruotas 2 metai, o aktyviai darbuojuosi tik gerą pusmetį, nes viską tikrinau ir bandžiau. Manau per pusmetį 10% neblogas rezultatas, turint galvoj, kad realiai šiai dienai tam skiriu tik apie 6 valandas į savaitę.
Ši veikla dar nėra mano pagrindinė, bet taps, kai pasieksiu 25%. Tuomet bus pakankamos pajamos, kad galėčiau užsiimti tik tinkline rinkodara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otecmolodec: 11 gegužės 2009 - 09:08
QUOTE(Energita @ 2009 05 11, 03:46)
Draudimas - nera ta veikla, kur galima uzdirbti labai daug pinigu.
Tiesa sakant, del tos kompanijos - draugas dirbo ir p 6 menesiu viska mete, o dabar net prisiminti nenori.

sakyčiau atvirkščiai - tiek komisinių procentai, tiek pačios sumos yra žymiai didesnės nei parduodant plataus vartojimo produktus, tad ir uždirbti galima daugiau, ir greičiau pasiekti kitus lygius. viskas tik priklauso kaip dirbsi. sutinku, kad draudimą parduoti yra sunkiau nei pvz. skalbimo miltelius... argumentą, kad bandė ir metė sunku atremti, bet jis tikriausiai tinka bet kokiai MLM veiklai - įdomu būtų sužinoti procentą žmonių, kurie taip elgiasi
Atsakyti
QUOTE(gabe000 @ 2009 05 11, 10:29)
sakyčiau atvirkščiai  - tiek komisinių procentai, tiek pačios sumos yra žymiai didesnės nei parduodant plataus vartojimo produktus, tad ir uždirbti galima daugiau, ir greičiau pasiekti kitus lygius. viskas tik priklauso kaip dirbsi. sutinku, kad draudimą parduoti yra sunkiau nei pvz. skalbimo miltelius... argumentą, kad bandė ir metė sunku atremti, bet jis tikriausiai tinka bet kokiai MLM veiklai - įdomu būtų sužinoti procentą žmonių, kurie taip elgiasi

Nenorėčiau sutikti, kad sumos parduodant draudimą yra didesnės. Pradžioje - taip, bet ateityje sunku pasakyti.
Sunku lyginti tikrą MLM ir draudimą. Tarkim aš savo veiklos MLM perspektyvoje galiu turėti neribotą konsultantų kiekį savo tinkle ir neribotą lygių kiekį į "gylį". Taip pat galiu tinklą turėti ne tik Lietuvoje, bet ir 55 valstybėse ir gauti komisiniu nuo jo.
Tarkim, dirba draugai Švedijoje, Norvegijoje, Ispanijoje, Anglijoje ar kitur, tai jie visi gali pirkti mano kompanijos produkciją savo reikmėm (arba užsiimti šia veikla) ir tuo pačiu būti mano tinklo dalis. Aš gausiu komisinius.
Nemanau, kad tai įmanoma su draudimu.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 11, 08:38)
Teko ir man susidurti ax.gif Ką aš žinau... netikėjau jais. Buvau seminare, bet tas kosmoso pasakojimas man nepatiko. Kažkaip per daug melo pasirodė.

Ir išvis, mano supratimu reikia užsiimti tokia veikla, kuri reikalinga ir pastoviai bus naudojamas. Aišku, kikimybė, kad už draudimą mokės kas mėnesį žmonės yra, bet...  nemanau, kad dabar tinkamas metas draustis.

Esu stebejusi draudimo agentus, net su viena isejau pasivaikscioti viena dienele - "padirbeti" taip sakant, paziureti, kaip ji dirba "saltoje" rinkoje.

Ir kai ji pasiulydavo draudima, po jos pokalbio su potencialiais kandidatais, as pasiulydavau GALIMYBE - t.y. galimybe dirbti su tinklinio marketingo kompanija ir uzsidirbti pinigu.
Tiklinis marketingas yra verslas, as zmonems siuliau versla ir ju akys suzibedavo iskart.
Paduodi informacija ir daugiau nei puse nori suzinoti daugiau.

As jauciausi daug geriau, siulydama zmonems galimybe, nei mano drauge draudimo agente - siulydama draudima.

Tinklinis marketingas - be uzdarbio duoda daugybe kitu privalumu.
Paklausykite ROBERTO KIOSAKIO (kuris parase zymuji best-seleri DU TECIAI: TURTINGAS IR VARGSAS) nuomones apie tinklini marketinga.

As manau, kad ji isjudins net ir pacius didziausius skeptikus.
Nueikite siuo linku:
http://ateamcentral.info/cast/147
Atsakyti
sutinku, kad draudime į kitas šalis taip paprastai neišsiplėsi, bet jei toj šaly yra kompanija - gali nuvesti savo atšaką ir ten, tik jau jie pardavinės toj šalį registruotą draudimą. o dėl neriboto lygių kiekio - tai jis tikrai galimas.
beje, aš kol kas bandau derinti draudimą ir kompaniją, kurią ir tu platini. man netrukdo ir nekonkuruoja tokie produktai smile.gif

QUOTE(Otecmolodec @ 2009 05 11, 10:53)
Nenorėčiau sutikti, kad sumos parduodant draudimą yra didesnės. Pradžioje - taip, bet ateityje sunku pasakyti.
Sunku lyginti tikrą MLM ir draudimą. Tarkim aš savo veiklos MLM perspektyvoje galiu turėti neribotą konsultantų kiekį savo tinkle ir neribotą lygių kiekį į "gylį". Taip pat galiu tinklą turėti ne tik Lietuvoje, bet ir 55 valstybėse ir gauti komisiniu nuo jo.
Tarkim, dirba draugai Švedijoje, Norvegijoje, Ispanijoje, Anglijoje ar kitur, tai jie visi gali pirkti mano kompanijos produkciją savo reikmėm (arba užsiimti šia veikla) ir tuo pačiu būti mano tinklo dalis. Aš gausiu komisinius.
Nemanau, kad tai įmanoma su draudimu.

Papildyta:
skirtumas yra tarp draudimo agento ir draudimo per MLM. čia lygiai tokia pati verslo galimybė - lygiai taip pat gauni komisinius už savo sukurto tinklo pardavimus. tad jei gerai padirbi šiltoje rinkoje - šaltoje ir neteks smile.gif

QUOTE(Energita @ 2009 05 11, 18:33)
Esu stebejusi draudimo agentus, net su viena isejau pasivaikscioti viena dienele - "padirbeti" taip sakant, paziureti, kaip ji dirba "saltoje" rinkoje.

Ir kai ji pasiulydavo draudima, po jos pokalbio su potencialiais kandidatais, as pasiulydavau GALIMYBE - t.y. galimybe dirbti su tinklinio marketingo kompanija ir uzsidirbti pinigu.
Tiklinis marketingas yra verslas, as zmonems siuliau versla ir ju akys suzibedavo iskart.
Paduodi informacija ir daugiau nei puse nori suzinoti daugiau.

As jauciausi daug geriau, siulydama zmonems galimybe, nei mano drauge draudimo agente - siulydama draudima.

Paklausykite ROBERTO KIOSAKIO (kuris parase zymuji best-seleri DU TECIAI: TURTINGAS IR VARGSAS) nuomones apie tinklini marketinga.

Nueikite siuo linku:

Atsakyti
QUOTE(Energita @ 2009 05 11, 18:33)

Nueikite siuo linku:

Kiosakio pinigus tikrai ne iš MLM pasidarė smile.gif Bet dirbo ir ten. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 12, 11:12)
Kiosakio pinigus tikrai ne iš MLM pasidarė smile.gif Bet dirbo ir ten. smile.gif
Kiyosaki idomus veikejas, pinigus uzdirbes is savo knygu smile.gif
Daugiau apie ji cia.
Atsakyti
GEM lifestyle

Sveiki visi. Noriu pristatyti jums naują tinklinį marketingą lietuvoje.

Šio projekto vizija yra sukurti didžiausia pramogų ir laisvalaikio tinklą interneto istorijoje. Ten mes rasime kazino žaidimus, taip pat parduotuves, bankus, prekybines biržas ....

Galite prisidėti prie šio projekto ir jūs ir gauti kaip nariai kasmėnesines pajamas iš šio projekto.

Daugiau informacijos čia: GEM lifestyle
Registracija čia: Užsiregistruoti čia

Jei kas norėsite daugiau informacijos prašome kreiptis šiuo adresu: gemlaisvalaikis@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaska: 21 gegužės 2009 - 09:08