Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(Liniuka78 @ 2009 08 08, 13:16)
Amway, kiek žinau, ne platinimo būdu dirba unsure.gif
Sakot, pažįstat daug uždirbusių ir nemažai pasiekusių? O kaip Jums sekasi tame versle?

As siame versle dar nauja,pazystu kelis zmones,kurie per pusmeti uzsidirbo sau 2000lt pensija.tuos 2000lt jie gaus kas men iki gyvenimo pabaigos,nors ir nieko nebedarys.o galima siekti ir 10 000lt kas men. ax.gif
o as uzsisakau sau prekiu,tuo paciu galeciau ir kietiems uzsakyti,nes produktu kokybe esu tikrai suzaveta 4u.gif
Atsakyti
Tinklinis marketingas tai ne tik draugų ir pažįstamų "kabinimas". Jei įdomu - čia rasite e-knygą apie tai kaip dirbti kitaip ir užsidirbti smile.gif

http://www.namuversl...-vystyti-versla
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2009 05 22, 19:18)
O ką jūs į tai jei viena pažystama dirba vaistinėje, farmacininke ,o pati naudoja tik Amway vitaminus ir papildus. tongue.gif  tongue.gif Ir tai yra tikras dalykas.

Sveiki, įdomi man ta tema apie vitmaminus, nesvarbu iš kur ar ko jie būtų (nors ši tema apie tinklinį marketingą).Žmogus turi teisę rinktis, bet man patinka tas dalykas, kad ten gali iš pirštų galiukų nustatyti ko organizmui trūksta spec. aparatu ir neprisipirksi ko nereikia, nes daug gydytojų tiesiog be tyrimų pasiūlo vitaminų o nueinam į vaistinę ... ir priperkam 2 už vieno kainą,dar kažko akcija ir t.t. paskui vaikai to negeria ar netnka ir taip išmetam pinigus....
Atsakyti
LABA DIENA. GAL TEKO ATSISKAITINETI INTERNETINESE PARDUOTUVESE ATSISKAITANT MONEYBOOKER?
Atsakyti
QUOTE(rroses @ 2009 07 23, 23:10)
Sveikos  4u.gif
Pati neseniai pradėjau rekomenduoti vienos kompanijos, kurioje susipažinau su tinkliniu marketingu, preparatus. Iki to laiko tik vartojau juos  ax.gif  Pamačius pirmus teigiamus rezultatus ir ką galima pasiekti ne tik vartojant, bet ir rekomenduojant užsibrėžiau sau tikslą kažko siekti. Net nežinojau, kad tai ką aš pasieksiu galėsiu palikti savo vaikams ir tai niekur nedings, kad galima daryti kažkokią karjerą.  Prieš tai dirbau kitoje kompanijoje, kurioje tai ką pasiekiau man išėjus liko tuščia... Dar vienas privalumas šioje kompanijoje, kad niekas nespaudžia su kažkokiais minimaliais užsakymais, jo galima nedaryti ir mėnesį, ir daugiau, jei tuo metu neturi galimybių, nereikia teisintis kodėl taip. Jokio spaudimo, visiška pasirinkimo laisvė kiek nori tiek ir dirbi  smile.gif Dėkinga žmonėms, kurie mane supažindino su tuo ką dabar veikiu ir man tai labai patinka  bigsmile.gif Jei yra norinčių sužinoti daugiau info apie šio verslo galimybes galite rašyti į až  4u.gif
Sėkmės visoms ieškančioms sau patinkančio užsiėmimo nešančio naudą  4u.gif

Labutis, labai sudominai, tik neparašei koks verslas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 15, 11:51)

Klausimas, ar parašys. Pasakys, nebent kai susitiksit akis į akį g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri galėtumėte pasiūlyti HERBALIFE versliuką..... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 15, 11:51)

Sveika. Keletą komentarų auksčiau užsiminiau, kad tai Tiens kinų kompanija, tai sveikatinimo preparatai. Dar iki rugpjūčio 19 dienos nėra sutarties pasirašymo mokesčio mirksiukas.gif Pačią marketinginę dalį galiu parašyti smulkiau ir až, nes nelabai noriu užimti temą ax.gif bet jei pageidausi pateiksiu ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 15, 12:17)
Sveikos merginos, gal kuri galėtumėte pasiūlyti HERBALIFE versliuką..... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Pasidalink, jei gali, kuo tave domina Herbalife verslas?
Atsakyti
Kas domitės tinkliniu marketingu kaip pajamų šaltiniu ir nebijot anglų kalbos, apsilankykit www.bizzforlife.com. Mielai atsakysiu į visus klausimus, rašykit į až arba e-mail ieglius@yahoo.com
Atsakyti
sveikos mamytes,
nusprendziau ir as pasisakyti sioje temoje,
as tinklini marketinga suprantu siek tiek kitaip galbut....
pvz: juk dabar lb madinga isduoti lojalaus kliento korteles su kuriomis pirkdamas gauni nuolaida,. vaistines,degalines, prekybos centrai tai irgi daro...
uz nedidele kaina isigijes kortele tu iskart gauni nuolaida, o isivaizduokite, jei jums patinka tos vaistines ar degalines prekes ir jus parekomenduojate savo sesei, draugei kaimynei ar bedradarbiui taip pat isigyti sia kortele kad jis pirktu pigiau?
ir stai cia pasirodo tinklinio marketingo unikalumas! uz rekomenduotus asmenis jus gaunate premijas nuolaidas ir net algas smile.gif mane tai zavi,. nes deja, maxima tik aciu mums tepasako uz tai kad perkame,....

as pati tai lb dziaugiuos tinkliniu marketingu!
pati bendradarbiauju su amway ir tiens kompanijomis!
Atsakyti
QUOTE(kindeliukas @ 2009 09 10, 11:05)
sveikos mamytes,
nusprendziau ir as pasisakyti sioje temoje,
as tinklini marketinga suprantu siek tiek kitaip galbut....
pvz: juk dabar lb madinga isduoti lojalaus kliento korteles su kuriomis pirkdamas gauni nuolaida,. vaistines,degalines, prekybos centrai tai irgi daro...
uz nedidele kaina isigijes kortele tu iskart gauni nuolaida, o isivaizduokite, jei jums patinka tos vaistines ar degalines prekes ir jus parekomenduojate savo sesei, draugei kaimynei ar bedradarbiui taip pat isigyti sia kortele kad jis pirktu pigiau?
ir stai cia pasirodo tinklinio marketingo unikalumas! uz rekomenduotus asmenis jus gaunate premijas nuolaidas ir net algas smile.gif mane tai zavi,. nes deja, maxima tik aciu mums tepasako uz tai kad perkame,....

as pati tai lb dziaugiuos tinkliniu marketingu!
pati bendradarbiauju su amway ir tiens kompanijomis!

Siūlau PAPILDOMĄ darbą jau 50 metų gyvuojančioj tarptautinėje prestižinėje kompanijoje Amway. Jei esate rimtas, mėgstatei bendrauti, esate pasiruošęs keisti gyvenimą, įgyvendinti svajones, energingas, nebijantis iššūkių, laukiu Jūsų savo komandoje. Amžius ar profesija - nesvarbu. Svarbu - norėti kažko siekti gyvenime GALIMYBĖS:
1) Nuosavas verslas be rizikos
2) Nuolatinė galimybė tobulėti
2) Tarptautiniai seminarai, komandos stiprinimo renginiai
3) Darbas komandoje
4) Kolegas renkatės patys
5) Dirbate tik pagal savo norus, laiką ir galimybes
6) Uždarbis priklauso tik nuo Jūsų asmeninių pastangų
Atsakyti