O be dviračio dabar neįsivaizduoju savo dienos, tiesiog puikus daiktas tas dviratukas

Rekomendacijos sveikiems ir turintiems problemų paprastai skiriasi. O problemos irgi skirtingos - kam - raumenyno nėra, kam - kiti pakitimai. Tada - kas tik po reabilitacijos, kas - juda kelis mėnesius/metus...
 Rekomendacijos sveikiems ir turintiems problemų paprastai skiriasi. O problemos irgi skirtingos - kam - raumenyno nėra, kam - kiti pakitimai. Tada - kas tik po reabilitacijos, kas - juda kelis mėnesius/metus... Matyt, dėl to jis pas mane ir linkęs vis stiprėti ir stiprėti
 Matyt, dėl to jis pas mane ir linkęs vis stiprėti ir stiprėti   

Taisau savo padėtį
 Taisau savo padėtį   

.....
 ..... 

......taciau tai suprasit...tik daug ivairiu isbande,tai nera taip paprasta is karto suprasti,ar greitas jusu minamas dviratis ar ne .....tad gal pradzioj pasiimkit ,vos ne brangiausia issibandyti...kad perkant pagal kisene....geriausia is prieinamu issirinktumete
 ......taciau tai suprasit...tik daug ivairiu isbande,tai nera taip paprasta is karto suprasti,ar greitas jusu minamas dviratis ar ne .....tad gal pradzioj pasiimkit ,vos ne brangiausia issibandyti...kad perkant pagal kisene....geriausia is prieinamu issirinktumete kiek aš dabar matau 11-14 kg sveria, o pigesni, tai išvis neaišku kiek, gal dvigubai daugiau. Pritariu, kad lengvumas svarbu, bet nereikia persistengti
 kiek aš dabar matau 11-14 kg sveria, o pigesni, tai išvis neaišku kiek, gal dvigubai daugiau. Pritariu, kad lengvumas svarbu, bet nereikia persistengti  13 kg pats tas
 13 kg pats tas  tiek lyg moterims dar galima nešioti
 tiek lyg moterims dar galima nešioti 

galbūt kažką kitaip šiek tiek norėjot parašyt
 galbūt kažką kitaip šiek tiek norėjot parašyt 
 sunkiau minti, kai padangos nepripūstos
 sunkiau minti, kai padangos nepripūstos   

apvilkta medžiaga + spyna  - Havaii e. prekiavo. Bet nepirkau - labai ji man sunki pasirodė
  apvilkta medžiaga + spyna  - Havaii e. prekiavo. Bet nepirkau - labai ji man sunki pasirodė   Kol laikiau dviratį visada šalia, užteko už 5,- Lt, dabar pirkau kažkokią suvytą, atseit, sunkiai nukerpamą, bet vis tiek kažkaip nesaugu
 Kol laikiau dviratį visada šalia, užteko už 5,- Lt, dabar pirkau kažkokią suvytą, atseit, sunkiai nukerpamą, bet vis tiek kažkaip nesaugu