QUOTE(p@anterike @ 2007 09 13, 19:19)
Ataner, o tu zinai to Vladimiro pavarde? parasyk jei zinai, noreciau pasidometi juo daugiau. Ir ka as noriu pasakyti, kazkaip intuityviai as labai nenoriu pas ji eiti, nors ir uzrase jis mane taip, kaip man reikejo. Bet kazkaip vakar sulindau i bureju temas senesnes, ir radau tokiu kuriozu, kad verk zveng neaisku ka daryti su tuo Vladimiru. Ne viena rase, jis per savo seansus atseit trinasi savo visais vyriskais pribombasais i klientes, hm. parasiau tai merginai i AZ kad papasakotu kaip viskas buvo, ar pasake ka nors realaus, normalaus ir taiklaus. ne viena mergina parase, ta pati , kad jis trinasi.... nu tai dabar as mastau, kazkodel eiti pas ji nenoriu, vadinasi intuicija man pataria neiti, po to randu tokias zinutes, kurios tikrai labai atstumia, tuo labiau, kai mergina eina tik tam, kad parodytu nuotraukas, o tas pradeda jai gydymo seansa

nu kas is to gaunasi?

na taip, as pas ji nebuvau, kalbu tik tai ka skaiciau ir ka man parase merginos, taip sakant remiuosi ne pacios patirtais faktais,bet patikekit, visai to patirti tikrai nenoriu

to ir nebutu aisku, nes gautu i snuki is karto be perspejimo. Bet kai taip kalba ne viena, matyt kazkas visgi yra ne labai gerai su tuo dede Vladimiru. Na, tai ka parasiau, aisku nereiskia, kad taip jau is tikruju ir yra, cia kas domesis ateityje, spreskite tik pacios, kas eis o kas ne, bet sau as sprendima priemiau.
nepriklausomai nuo bureju pranasysciu, parapsichologu ir kt. viskas susitvarkys taip kaip ir turi buti

viskas kas vyksta-vyksta ne bereikalo, tad stiprybes ir pirmyn savo gyvenimo keliu(be bureju ir parapsichologu, bioenergetiku ir kt.), sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 09 13, 12:55)
na matai mano situacijoj...ji sakė viskas bus

(ne paslaptis ėjau dėl vyro...)
tačiau kaip pakalbu su juo..tai man visiškai taip neatrodo..

ji sakė, kad jis liks namuose... bet iš kalbų suprantu, kad jis jau jau tuoj išeis...
be to sako, kad vyras mano "užvaražytas"... nu kažkaip nesitiki...

ant durniaus jam pasakiau...tai sakė..nerealu...
jeigu ir "uzvarazytas"-niekada to nesuvoks

neverta su juo apie tai kalbeti
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2007 09 13, 23:18)
merginos,atsargiai.Tikiu,kad jis profesionalas,taciau betkuris parapsichologas patvirtins,kad nera tokiu darbo metodu,kur reiketu "trintis"savo reikalais.Siaubas kazkoks! Jis,matyt,labai parapsichologiskai betvarkydamas klijenciu reikalus,pasitvarko ir pakrypusius savuosius

beje,tas visai nemaiso buti labai maloniam zmogui.
perdeta

tikrai nesitrina

neispuskime burbulo