Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(tulpia @ 2007 08 22, 08:30)
Aciu lotuliukas.gif

Keista, kai zmones negirdi ir nemato nieko aplink.. as taip pat is pradziu galvojau pirkti, bet gerai, kad to ir nepadariau, nes pakalbejau su tikrai protingais zmonemis (kurie info turi daug daugiau nei statistiniai eiliniai vienetai) ir padaraiu reikiamas isvadas.. Be to, gailiuosi, kad atejau i cia diskusija, tad geriau dingstu tongue.gif

P.S. eilini karta isitikinau kaip puikiai veikia "masiu teorija"  biggrin.gif

sekmes visiems 4u.gif

Aciu uz ivardijima lotuliukas.gif Sunkiai su diskusijom, ania? Jei nuomone ne tokia kokios tau reikia, atsisveikini. As irgi turiu daug informacijos ir tikrai nesu isitikinusi, kad butai brangs arba pigs, nes nesu suinteresuota, nei brangimu, nei pigimu. Informacijos irgi turiu be galo daug, todel manau, kad galiu sau leisti diskutuoti sia tema. Tavo pasirinkimas 4u.gif

Axa, jusu butas puikus, puikaus remonto ir jei jau kris kainos, tai jusu butui paskutiniam smile.gif Sekmes ir pasidalink toliau savo patirtim. Beje, manau, kad pigiai parduodat.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 08 22, 09:54)
sveiki,
asmeninė šviežia patirtis:
Savaitgalį nusprendėme parduoti savo butą (ir paragauti visų taip keikiamos nuomos  rolleyes.gif ).

Jus geriau susirupintumet, kur dabar rasti issinuomoti padoru buta uz normalia kaina blink.gif Tokiu studentu antpludzio metu. Ai doh.gif as pamirsau, kad jums 1500 nuomai normalus pinigai, dar formalumus kol sutvarkysit menuo-du praeis. Bet vis tiek mano durna galva nesamone pardavinet buta siais laikais, nebent turit dideliu finansiniu sunkumu issimokant paskola. Kito paaiskinimo as nematau ir nesuprantu. Geriau isnuomot ta buta, moket bankui ir nuomotis patiems, jei taip jau labai norisi. Tai bet kuriuo momentu turesi kur grizt (isspirus nuomininkus). Kai jus pacius DIDIEJI SEIMININKAI isspirs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 08 22, 10:08)

Axa, jusu butas puikus, puikaus remonto ir jei jau kris kainos, tai jusu butui paskutiniam smile.gif Sekmes ir pasidalink toliau savo patirtim. Beje, manau, kad pigiai parduodat.

ačiū 4u.gif

gal ir pasijuoksit iš manęs, bet tai kad parduodam pigiau - mūsų asmeninis indėlis į burbulo sprogdinimą biggrin.gif Tiesiog mano asmeninė nuomonė kad kainos dabar neatitinka realybės vis dar yra, todėl jei kažkokiai šeimai tai bus galimybė nors šiek tiek lengviau pakelti tuos burbulo padarinius - aš dėl jų tik džiaugsiuosi. Vis tiek mes jį pirkom pigiau, ir todėl dabar parduoti kiek pigiau nei kiti negaila ax.gif
(bet nesupraskite neteisingai -nesame tokie altruistai kad padovanotume lotuliukas.gif ) . p.s. turėjome prieš tai vidinę nuostatą - jei bus keli pirkėjai, ir galėsim rinktis - tikrai pasirinksime tuos kurie ruošiasi patys gyventi, o ne spekuliuoti.
Atsakyti
As nesijuokiu rolleyes.gif Man pikta del nuomotoju elgesio ir iskreiptos VISOS NT situacijos sus. lietuvoje aggressive.gif
Atsakyti
Niekada nesuprasiu tokių žmonių kaip axa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2007 08 22, 10:14)
Jus geriau susirupintumet, kur dabar rasti issinuomoti padoru buta uz normalia kaina blink.gif Tokiu studentu antpludzio metu. Ai doh.gif as pamirsau, kad jums 1500 nuomai normalus pinigai, dar formalumus kol sutvarkysit menuo-du praeis. Bet vis tiek mano durna galva nesamone pardavinet buta siais laikais, nebent turit dideliu finansiniu sunkumu issimokant paskola. Kito paaiskinimo as nematau ir nesuprantu. Geriau isnuomot ta buta, moket bankui ir nuomotis patiems, jei taip jau labai norisi. Tai bet kuriuo momentu turesi kur grizt (isspirus nuomininkus). Kai jus pacius DIDIEJI SEIMININKAI isspirs lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kodėl ir kaip priėjome tokios nuomonės parduoti - neaiškinsiu, nes vis tiek nesuprasite.
tik galiu pasakyti, kad būtų žymiai kvailiau gyventi bute, kurio įmoka už paskolą sudarytų >4000 lt/mėn, kai už tokio buto nuomą gali gauti tik max 2000 lt.

p.s. butų kurie mums tiktų ir patiktų nuomotis vien tik viename rajone yra ~30. Nežinau, gal ir nusvilsim, gal ir būsim išmesti - bet kažkaip tikiuosi, kad gerus ir mokius nuomininkus ir šeimininkai šiek tiek vertina.
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 08 22, 10:27)
Niekada nesuprasiu tokių žmonių kaip axa  doh.gif

tiesa sakant, man tai komplimentas.
ne, ne dėl to kad aš tave nuvertinu ir t.t. -
tiesiog tavo mąstymas yra stereotipinis, 'masinis' , vadinasi - maniškis jau iš tos masės iškrenta. O daugiausiai kaip žinia pasiekia ne tie kurie eina su mase... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 08 22, 10:34)
tiesiog tavo mąstymas yra stereotipinis, 'masinis' , vadinasi - maniškis jau iš tos masės iškrenta. O daugiausiai kaip žinia pasiekia ne tie kurie eina su mase...  ax.gif

Nesiginčyju 4u.gif Tikrai nepardavinėčiau buto po 6000Lt/kv, jei galėčiau gauti 8000Lt/kv. Bet čia jau kiekvieno teisė rinktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 22 rugpjūčio 2007 - 09:39
QUOTE(lietutis @ 2007 08 22, 10:08)
Aciu uz ivardijima lotuliukas.gif Sunkiai su diskusijom, ania? Jei nuomone ne tokia kokios tau reikia, atsisveikini. As irgi turiu daug informacijos ir tikrai nesu isitikinusi, kad butai brangs arba pigs, nes nesu suinteresuota, nei brangimu, nei pigimu. Informacijos irgi turiu be galo daug, todel manau, kad galiu sau leisti diskutuoti sia tema. Tavo pasirinkimas 4u.gif

prasom lotuliukas.gif gaila, kad ne as pati ji sugalvojau, literaturoj truputi kitaip vadinami, bet pasistengiau isversti, kad butu kuo arciau tikrojo pavadinimo biggrin.gif

Su diskusijom tikrai nera sunkiai, bet manau beprasmiska (p.s. as taip pat nesu labai suinteresuota kilimu - kritimu, man gerai dabar tai, ka turiu 4u.gif nors aisku visada noretusi geriau), geriau ateisiu pasiskaitineti nuomoniu, kai tema bus labiau ispletota 4u.gif idomu, kaip masto, samprotauja zmones 4u.gif

O einant i priesinga puse nei visa banda visada islosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 08 22, 10:41)
O einant i priesinga puse nei visa banda visada islosi 4u.gif

Nu nu biggrin.gif Gal kertam lažybų tongue.gif
Atsakyti
Ar nematėt vakar žiniose kas vyksta JAV ? Sprendžiat iš jų jau turimos patirties bankui įkeistas būstas, toli gražu dar ne savas. Todėl vsiiškai suprantu axa.
O tas pasakymas "nepardavinėčiau buto po 6000Lt/kv, jei galėčiau gauti 8000Lt/kv" irgi labai jau reliatyvus, jei kažkas prašo tų 8000, tai dar visai nereiškia, kad kas nors jį už tiek pirks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 08 22, 10:34)
tiesiog tavo mąstymas yra stereotipinis, 'masinis' , vadinasi - maniškis jau iš tos masės iškrenta. O daugiausiai kaip žinia pasiekia ne tie kurie eina su mase...  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif pries tai zinuteje rasiau ta pati ! dziaugiuosi, kad yra protingu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 22, 10:43)
O tas pasakymas "nepardavinėčiau buto po 6000Lt/kv, jei galėčiau gauti 8000Lt/kv" irgi labai jau reliatyvus, jei kažkas prašo tų 8000, tai dar visai nereiškia, kad kas nors jį už tiek pirks mirksiukas.gif

Nepabandęs nesužinosi biggrin.gif Įdomu, ką dar galėtų reikšti pirkėjų antplūdis, jei butą pardavinėji po 6000Lt/kv
Atsakyti