Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(ilonux @ 2007 08 25, 16:43)
Manau kad RC informacija gali būti netiksli ir neparodyti tikrosios kainos, už kurią parduodamas NT. Tie, kurie parduoda NT nesulaukę trejų metų po įsigijimo paprastai dalį kainos ima "grynais" ir pirkimo-pardavimo sutartyse įrašo mažesnes sumas, kad išvengtų mokesčių. Bent jau aš žinau daug tokių atvejų, o ir skelbimuose dažnai būna įrašas "dalį per banką, dalį grynais". Taigi, realios sumos, už kurias parduotas NT, gali būti kur kas didesnės....

Nemanau, kad VISI sandoriai buvo registruoti nuslepiant tikraja kaina. Kad tokiu variantu buvo, net neabejoju - juk ir kaina atitinkamai svyruoja - nuo 240000 iki 270000 mirksiukas.gif Be to, notaru duomenimis, 80 proc. butu (butent butu, ne viso NT) yra perkama naudojantis banku teikiamais kreditais. Ivertinus tai, sunkiai tiketinas variantas dali moketi grynais...na, nebent pirkejai turi pradini inasa grynais. Bet tokiu nera daug...
Bet kokiu atveju sutartyje irasyti mazesne nei mokama suma - tai jau pirkejo apgavyste...as kalbu apie atvejus, kai nebuna ,,viskas tvarkoje" ir po to reikia gincyti tam tikrus sandorio nevykdymo punktus teismuose. Galima labai skaudziai apsigauti. As nerizikuociau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2007 08 23, 06:48)
axa> kiek laiko - t.y. koki termina sau esate dave lauktiu neperkant?

o gautus pinigus - investuoti i akcijas  g.gif  klausimas ar palankus metas, o i banka  g.gif  irgi klaustukas.

tikrai investuoti i akcijas, fonsu vp ir t.t. siuo metu butu pats netinkamiausias metas 4u.gif nebent neturit kur deti pinigu, tada - koks skirtumas, man saziningai gaila klientu kurie ateina ir investuoja tuos savo paskutinius litus - ir dar tokiu metu, lyg negaletu pasidometi kas vyksta siuo metu ir iki gruodzio pabaigos pagerejimu tikrai nelaukti reiketu....

na o del butu - as savaji 2006 gruodi pirkau 2k.b blokuskeje, lazdynu mikrorajone, uz 220 dabar jo kaina beveik 300 sieka biggrin.gif o visa si laika buvo sakoma kad kainos kris ir juo labiau toks rajonas, tokia sena statyba ir bla bla- draugai laikia kritimo nuo 2005m - reziume- butai pakilo beveik po 80t.
del paklausos- siuo metu ieskausi 3-4k.b tam paciam lazdynu m.r. - PASIULOS nera doh.gif tai dabar ir galvok zmogus-ar cia toks geras rajonas kad niekas parduot nenori, ar kame reikalas ( o visi kiti rajonai vlniaus manes is vis nezavi - istikima lazdynu peledai)
Atsakyti
Pries du metus imant paskola isgirdome tiek nuomoniu apie savo poelgi doh.gif Daugumos nuomone buvo tokia, kad verziames kilpa ant savo kaklo, nes kainos kris ir tik del savo kvailo noro turet nuosava busta... Siuo metu dziaugiuosi, kad tuo metu ryzomes tam anot daugelio kvailam poelgiui, nes kainos ne tik nenukrito, bet soktelejo ir gana smarkiai. Nors tuo metu buvo labai didele rizika, juolab butu kainos atrode nerealiai dideles ir neprotingos. Ar dabar kartociau savo poelgi net nezinau, man dabartines kainos protu nesuvokiamos, bet kad labai stipriai jos kris as abejoju ax.gif O galvoti kad kainos bus tokios kaip pries kilima manau daugiau nei naivu.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 08 27, 10:38)
Pries du metus imant paskola isgirdome tiek nuomoniu apie savo poelgi  doh.gif Daugumos nuomone buvo tokia, kad verziames kilpa ant savo kaklo, nes kainos kris ir tik del savo kvailo noro turet nuosava busta... Siuo metu dziaugiuosi, kad tuo metu ryzomes tam anot daugelio kvailam poelgiui, nes kainos ne tik nenukrito, bet soktelejo ir gana smarkiai. Nors tuo metu buvo labai didele rizika, juolab butu kainos atrode nerealiai dideles ir neprotingos. Ar dabar kartociau savo poelgi net nezinau, man dabartines kainos protu nesuvokiamos, bet kad labai stipriai jos kris as abejoju  ax.gif O galvoti kad kainos bus tokios kaip pries kilima manau daugiau nei naivu.

thumbup.gif , o jeigu dar galvoti, kad bandele kainavo 3 kap. o kiek dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaZ @ 2007 08 27, 15:13)
thumbup.gif  , o jeigu dar galvoti, kad bandele kainavo 3 kap. o kiek dabar doh.gif

Bet norint nusipirkti bandele paskolos 40 m. nereikia imti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 rugpjūčio 2007 - 06:48
kainos tikrai negrish i pradini lygi. tiesiog sumazhes paklausa. (pasiula jau padidejo) bus galima pirkejui rinktis (o ne pardavejui, kaip buvo cia vienu momentu) norint parduoti greitai, reikes derint kaina ir tiek. po 5 metu kainos bus tokios kaip shiadien (nepadides0) burbulo sprogimo, kad visi pultu ishsipardavinet... nebus. nes juk dauguma dabartiniu paskolu atidavinetojai pirko bustus ne shiendien. t.y. uzh mazhesnes kainas.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2007 08 28, 08:07)
kainos tikrai negrish i pradini lygi. tiesiog sumazhes paklausa. (pasiula jau padidejo) bus galima pirkejui rinktis (o ne pardavejui, kaip buvo cia vienu momentu) norint parduoti greitai, reikes derint kaina ir tiek. po 5 metu kainos bus tokios kaip shiadien (nepadides0) burbulo sprogimo, kad visi pultu ishsipardavinet... nebus. nes juk dauguma dabartiniu paskolu atidavinetojai pirko bustus ne shiendien. t.y. uzh mazhesnes kainas.

Noredami parduoti pardavejai tikrai tures deretis. Kaina nuleisti, nes dabar yra pastatyta namu ar butu nieko vertu kokybes atzvilgiu. Ir ju parduoti uz tokia "nenormalia" kaina nesiseka. Galvojate ir toliau jie pardavines uz tokia kaina, nemanau. Juk ir statybos metai bega...
Atsakyti
na 10 proc. vidutiniu kainu kritimas kritimas, kuri dabar trimituoja estija - ar zmarkiai pakeistu situacija cool.gif nemanau g.gif

va jeigu kristu 40 proc. doh.gif va cia jau shis tas ax.gif tada jau burbulo sprogimas. bet nemanau kad kris butent tiek. manau kad tie kurie pirko sau - nepardavines, o spekuliantai savo jau uzsidirbo, kur gyvent turi. paskolas pasieeme, kai buvo kitos kainos, todel gali ir palaikyt metelius kitus. na nuleist 10/20 000. bet ar tai sprogimas?? jau dabar rimti pirkejai ne po 10 000 nusidera.
Atsakyti
Siuo metu isaugo pasiula del atsiradusiu pranesimu apie kainu kritimus Latvijoje ir Estijoje. Naturalu, kad zmones delsia ir laukia ir pas mus tu dideliu kainu kritimu, tik nezinia ar bus toks tas didelis kritimas blush2.gif
O siaip mano nuomone dar vienas pirkimu bumas turetu prasideti ivedinejant eura. Kas daresi pries tai kai buvo zadamas jo ivedimas rolleyes.gif Manyciau tai gali pasikartoti dar karta, tiesiog kas turi investuos pinigus i NT.
Atsakyti
noreciau isgirsti komentarus ieskanciu pirkti buta siandien.Ar Jus tenkina pasirinkimas?As ilgai ieskojau tai ko man reikia,o ne tai ka man siulo,todel zinau koks yra pasirinkimas ir kas yra ta "rinka" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVE @ 2007 08 29, 21:41)
noreciau isgirsti komentarus ieskanciu pirkti buta siandien.Ar Jus tenkina pasirinkimas?As ilgai ieskojau tai ko man reikia,o ne tai ka man siulo,todel zinau koks yra pasirinkimas ir kas yra ta "rinka" ax.gif

Ieškojau to, "ko man reikia ir norisi" septynis menesius. Neradau. Teko daryti kompromisinius sprendimus. Toks va mano komentaras.
Atsakyti
O aš per porą dienų radau tai, ko noriu.
Atsakyti