Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

as irgi siandien pamaciau tas naujoves bigsmile.gif gal jau kuriai teko isbandyti naujaji purumo suteikianti sampuna? bigsmile.gif
Atsakyti
Na duso zeles naudoju tik Biok: tiek kaina nedidele, tiek man kokybe tinka.
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 15, 20:32)
as del kvapo ir buvau susirupinus, nes galvoju, labai jau stiprus, ar ne, nes ka pasakyt draugui susitikus, kai nuo manes trenks vyrisku kvapu, maza tikimybe, kad is karto tikesis, kad as tik vyrisku kremu tepuos  biggrin.gif

thumbup.gif
- Jusu skyrybu priezasti?
- Kremas.
biggrin.gif
Atsakyti
as jau pradedu galvoti, kad veltui pagyriau dazytu plauku sampuna, man atrodo riebaluoja ir man jis plaukus.. ryte issiplaunu, vakare jau riebaluoti kazkokie ir prilipe prie galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 09 16, 09:06)
Siulau likti prie Rasos  biggrin.gif

as jau irgi manau, kad liksiu prie rasos, ismeginta pacios biggrin.gif

QUOTE(param @ 2009 09 16, 16:38)
Na duso zeles naudoju tik Biok: tiek kaina nedidele, tiek man kokybe tinka.
Papildyta:
thumbup.gif
- Jusu skyrybu priezasti?
- Kremas.
biggrin.gif

na, skyrybu priezastis kad bus mazai tiketina, taciau gali kilt bereikalinga konfliktas, o mes niekada nesipykstam, nors ir jis yra pavydus biggrin.gif
Papildyta:
Ai dar turiu pasigirt, kad snd droge pagriebiau naujaji plauku alieju, sivakar meginsiu, ryt parasysiu nuomone. Labai patinka ipakavimas, taip atrodo lyg prabangios kosmetikos buteliukas, tikrai lietuviai ryskiai patobulejo. sampuno nepirkau, nes buvo tik regeneruojamasis ir purumo suteikiantis, o as norejau zvilgesio suteikiancio, nors kai kita karta apsilankysiu ir to nebus, tai jamsiu purumo suteikianti, nors mano plaukai labai stori, o ten ploniem rasoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 09 16, 16:29)
as irgi siandien pamaciau tas naujoves bigsmile.gif gal jau kuriai teko isbandyti naujaji purumo suteikianti sampuna? bigsmile.gif

As jau isbandzhiau biggrin.gif Purumo sutekia, plaukai jauciasi gerai, nesivelia net be balzamo. Putuoja ne per daugiausiai, kvapas shiaip sau (kaip ir daugumos Biok produkcijos lotuliukas.gif ). Na o bendrai man jis patiko, zhiuresim kaip bus toliau
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 16, 22:41)
Ai dar turiu pasigirt, kad snd droge pagriebiau naujaji plauku alieju, sivakar meginsiu, ryt parasysiu nuomone. Labai patinka ipakavimas, taip atrodo lyg prabangios kosmetikos buteliukas, tikrai lietuviai ryskiai patobulejo. sampuno nepirkau, nes buvo tik regeneruojamasis ir purumo suteikiantis, o as norejau zvilgesio suteikiancio, nors kai kita karta apsilankysiu ir to nebus, tai jamsiu purumo suteikianti, nors mano plaukai labai stori, o ten ploniem rasoma  biggrin.gif

Cia BIOK plauku aliejus? Nes as dar tokio nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(param @ 2009 09 17, 11:55)
Cia BIOK plauku aliejus? Nes as dar tokio nemaciau  g.gif

taip, cia aliejukas. dar naujiena , tai nevisur prekiauja!

sakykit, gal kas jau nauja produkcija mate IKI ir MAXIMA parduotuvese??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 09 17, 12:59)
taip, cia aliejukas. dar naujiena , tai nevisur prekiauja!
sakykit, gal kas jau nauja produkcija mate IKI ir MAXIMA parduotuvese??? smile.gif

IKI nemaciau, bet MAXIMA XXX jau maciau smile.gif

Tiesa, kazkas teiravosi del aliejuko: http://www.biok.lt/content/313

Atsakyti
dar karta kalbant apie aliejuka- gal kas galetu pakomentuoti sudeti? smile.gif dekuj
Atsakyti
Kaina faina. Nes as pirkdavau Medinese sukose, o ten kaina jau 50+, pavadinimo neparasysiu - nepamenu.. Siaip jei kas isbandete butu idomu atsiliepimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo param: 17 rugsėjo 2009 - 16:32
QUOTE(olga_klp @ 2009 09 17, 12:43)
dar karta kalbant apie aliejuka- gal kas galetu pakomentuoti sudeti? smile.gif dekuj

parasysiu visa sudeti, neilga, tai manau per daug kenksmingu medziagu nebus biggrin.gif
Ingredients: cyclomethicone, cyclopentasiloxane, dimethiconol, phenyl trimethicone, persea gratissima ( avocado) oil, tocopheryl acetate, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, limonene, linalool.

siaip tikrai labai geras aliejukas, skaniai kvepia, pakuote man labai patinka, o ir plaukuciai dziaugias, vakar nedaug labai jo dejau, tai smagiai išsitepa ant plauku, nelieka jokio riebumo, atvirksciai, kai ant ranku liko truputi to aliejuko nuo plauku tepimo, tai per kelias sekundes jis susigere, ir rankos liko ziaauriai svelnios, zodziu, man sitas dalykas thumbup.gif nesigailiu tu 25 litu 4u.gif
Papildyta:
siaip sudetis mane taip pat labai dziugina, nes mazai kenksmingu medziagu, visokiu parabenu, silikono nera, tiesiog aliejukas smagus, kuri galima ramia sirdim naudot, ir dziaugtis, kad lietuviai sukure kazka tikrai gero, db kai alieju isbandziau, tikrai artimiausiai progai pasitaikius pirksiu sampuna zvilgesio suteikianti, pasitikiu sitom prekem. thumbup.gif ai dar norejau pagirt rasos sampuna naturaliem plaukam, dar senojoj bonkutej yra, neseniai uz pora litu pirkau, tai likau patenkinta, labai tiko man, tfu tfu tfu, kad tik neprisisnekeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 16, 21:41)
Ai dar turiu pasigirt, kad snd droge pagriebiau naujaji plauku alieju, sivakar meginsiu, ryt parasysiu nuomone. Labai patinka ipakavimas, taip atrodo lyg prabangios kosmetikos buteliukas, tikrai lietuviai ryskiai patobulejo. sampuno nepirkau, nes buvo tik regeneruojamasis ir purumo suteikiantis, o as norejau zvilgesio suteikiancio, nors kai kita karta apsilankysiu ir to nebus, tai jamsiu purumo suteikianti, nors mano plaukai labai stori, o ten ploniem rasoma  biggrin.gif

Antakalnio Droge berods mačiau šampūną, suteikiantį žvilgesio 4u.gif
Atsakyti