QUOTE(olga_klp @ 2009 09 17, 12:43)
dar karta kalbant apie aliejuka- gal kas galetu pakomentuoti sudeti?

dekuj
parasysiu visa sudeti, neilga, tai manau per daug kenksmingu medziagu nebus
Ingredients: cyclomethicone, cyclopentasiloxane, dimethiconol, phenyl trimethicone, persea gratissima ( avocado) oil, tocopheryl acetate, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, limonene, linalool.
siaip tikrai labai geras aliejukas, skaniai kvepia, pakuote man labai patinka, o ir plaukuciai dziaugias, vakar nedaug labai jo dejau, tai smagiai išsitepa ant plauku, nelieka jokio riebumo, atvirksciai, kai ant ranku liko truputi to aliejuko nuo plauku tepimo, tai per kelias sekundes jis susigere, ir rankos liko ziaauriai svelnios, zodziu, man sitas dalykas

nesigailiu tu 25 litu
Papildyta:
siaip sudetis mane taip pat labai dziugina, nes mazai kenksmingu medziagu, visokiu parabenu, silikono nera, tiesiog aliejukas smagus, kuri galima ramia sirdim naudot, ir dziaugtis, kad lietuviai sukure kazka tikrai gero, db kai alieju isbandziau, tikrai artimiausiai progai pasitaikius pirksiu sampuna zvilgesio suteikianti, pasitikiu sitom prekem.

ai dar norejau pagirt rasos sampuna naturaliem plaukam, dar senojoj bonkutej yra, neseniai uz pora litu pirkau, tai likau patenkinta, labai tiko man, tfu tfu tfu, kad tik neprisisnekeciau
82-->75,0-->70