Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

man dieninis kremas net geresnis pasirode nei agurkinis biggrin.gif
-------------
mergaites, gal kuri norite pabandyti rasos serija probleminei odai? Turiu beveik pilna tonika, krema ir kremo-gelio apie trecdali blush2.gif nesinori ismesti, galeciau kam nors perleisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 rugsėjo 2009 - 09:55
Sveikos ir as prisijungsiu prie gerbeju rato biggrin.gif pradzia buvo ta kai nusipirkus margaritos drekinamaji krema,man sutvarke oda per savaite,bet veliau jau jis man buvo per sunkus g.gif vakar kosmadoj uztikau nuolaidas ir nusipirkau dienini, tai siandien bandysiu biggrin.gif dar savaitgali norfoj uztikau kad tonikas ir pienelis uz viena kaina,taipogi nusipirkau ir nenusivyliau thumbup.gif beje laimejau rasos rinkini: kuno krema,ranku krema ir duso zele,nu tai jau kremai... wub.gif pasaka thumbup.gif ir... vakar eurovaistinej mb dovanu nupirkau maitinamaji po skutimosi,tai gimtadienio proga bus prie dovanos,nes jau baigia mano drekinamaji biggrin.gif zodziu as tikru tikriausia fane biggrin.gif gaila tik kad nemazai pas juos parabenu yra g.gif o seip viskas labai faina, tuolabiau kainyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 09:16)
nelabai supratau, kodėl tu to nesitikėjai?  biggrin.gif  juk visi Margaritos kremai, išskyrus gaivinamąjį su agurkais, yra daugiau ar mažiau riebūs. mišriai odai jie tikrai netinka  schmoll.gif  normaliai irgi kažin. sausai jau panašiau  ax.gif

Turėjau su išrūgom, tai nepasakyčiau, kad labai riebus. Aišku, agurkinis žymiai lengvesnis. O kaip tas dieninis palygint su tuo, kur su išrūgom, kuris lengvesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 24, 10:54)
Turėjau su išrūgom, tai nepasakyčiau, kad labai riebus. Aišku, agurkinis žymiai lengvesnis. O kaip tas dieninis palygint su tuo, kur su išrūgom, kuris lengvesnis?  g.gif

Man asmeniskai lengvesnis dieninis gerokau, bandziau ta su isrugomis pas mama, iskart veidas blizgejo visas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 rugsėjo 2009 - 09:56
Mergaitės, netingėkite skaityti produktų aprašymų. Beveik visi Margaritos kremai tinka tik sausai ir/ar normaliai odai, vienintelis agurkinis buvo sukurtas vėliau ir skirtas specialiai riebiaodėms mirksiukas.gif Jos tai įvertino biggrin.gif
Visa likusi veido kremų serija eina panašiu pagrindu, su natūraliais aliejais. Lengvesni yra dieninis, drėkinamasis, su kolagenu. Bet ir tai dauguma jaučia riebesnį pojūtį - natūralūs aliejai ir riebalai sunkiau įsigeria nei sintetiniai. Tokį produktą patogiau naudoti vakare, oda tegu maitinasi. Super riebus yra apsauginis, bet jau rašiau, kad čia slidininkams ir žvejams rekomenduoju...
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 09 24, 07:58)
Naują suteikiantį purumo sampuna teko atiduoti mamai, nes galvos oda reagavo tragiškai. Tikrai gaila. O dar noriu paklausti mergaiciu, kurios naudoja prausikli probleminei odai  ax.gif Kiek skaiciau cia, tai visos sako kad jis labai svelnus ir netraukia odos, o kadandi nenaudoju visokiu pieneliu makiazui valyti, tai galvoju kaip šitas daiktas nuplauna tusa ir aplamai ar  galima su juo praustis kaip su paprastu prausikliu?  4u.gif

Ne visos, man jis dirgino odą cool.gif Na bet gal aš tiesiog alergiška kažkuriai jo sudėtinei daliai mastau.gif

O nuo naujojo Rasos šampūno , suteikiančio žvilgesį, man kažkaip galvos oda niežti g.gif
Atsakyti
[/quote] O nuo naujojo Rasos šampūno , suteikiančio žvilgesį, man kažkaip galvos oda niežti g.gif
[/quote]

Man nuo purinančio irgi niezti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 24 rugsėjo 2009 - 11:02
QUOTE(Becky @ 2009 09 24, 11:01)
Man nuo purinančio irgi niezti  g.gif

Po to niežulys apmažėja. Bet iškart po plovimo išsidžiovinus tai nemalonus jausmas doh.gif
Atsakyti
man kolei kas kaip ir neniežti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 09 24, 08:58)
... O dar noriu paklausti mergaiciu, kurios naudoja prausikli probleminei odai  ax.gif Kiek skaiciau cia, tai visos sako kad jis labai svelnus ir netraukia odos, o kadandi nenaudoju visokiu pieneliu makiazui valyti, tai galvoju kaip šitas daiktas nuplauna tusa ir aplamai ar  galima su juo praustis kaip su paprastu prausikliu?  4u.gif

man tai traukė ax.gif gal kiek mažiau nei visi bet vistiek, mano oda mišri. bet šiaip gan neblogas ir nebrangus prausiklis
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 09:16)
.....
beje, į buteliuko galą man tonikas probleminei odai ima patikti, nors prieš tai supeikiau  blush2.gif

žinok, man ir taip buvo: nusipirkau - išgyriau, o po to nebepatiko, bet supratau kaip jį naudot ir man pradėjo patikt.

pvz kai jį tepdavau dieną gryžus iš kažkur, kai veidas pasiriebalavęs kažkiek - tai jis man tik nuvalydavo nešvarumus, bet veidas labai blizgėdavo, ir netrukus vėl labai susiriebaluodavo. o kai pradėjau jį tept viedoj kremo ryte iškart po prausiklio nusiprausus - tai labai tinkamai tonizuodavo odą, ir tiek neblizgėdavo veidas. (ir tada jokio kremo po toniko)

bet aš jį jau baigiau ir nebepirksiu biggrin.gif bandysiu margaritos su medetkomis
Papildyta:

važiuosiu ryt pirkti drėkinamojo veido kremo jautriai odai, ir galvoju gal paimt tą emulsinį veido šveitiklį, ar vertas dėmėsio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 24 rugsėjo 2009 - 13:03
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 24, 14:02)
žinok, man ir taip buvo: nusipirkau - išgyriau, o po to nebepatiko, bet supratau kaip jį naudot ir man pradėjo patikt.

pvz kai jį tepdavau dieną gryžus iš kažkur, kai veidas pasiriebalavęs kažkiek - tai jis man tik nuvalydavo nešvarumus, bet veidas labai blizgėdavo, ir netrukus vėl labai susiriebaluodavo. o kai pradėjau jį tept viedoj kremo ryte iškart po prausiklio nusiprausus - tai labai tinkamai tonizuodavo odą, ir tiek neblizgėdavo veidas. (ir tada jokio kremo po toniko)

bet aš jį jau baigiau ir nebepirksiu  biggrin.gif  bandysiu margaritos su medetkomis
Papildyta:

važiuosiu ryt pirkti drėkinamojo veido kremo jautriai odai, ir galvoju gal paimt tą emulsinį veido šveitiklį, ar vertas dėmėsio?  4u.gif

man sveitikslis emulsinis nelb patiko, paprasti sveitikliai daug geresni smile.gif
o nuo emulsinio kazkaip nesijaute nieko, jokio poveikio.gal tiesiog netiko mano misriai odai smile.gif
Atsakyti