Gal ir grybais  
  Pagal sudetį geras daiktas, bet man netiko visiškai, nors, pakartosiu, nesu alergiška  

nu niekaip nesuprantu, kodel taip daug kam uzkliuna to prausiklio kvapas 
  as ji vos jauciu , ir jis man kaip tik malonus- gal pasigendat braskiniu citrininiu sintetiniu kvepaliuku, kad naturalus kvapas cheminis pasirodo 

o del sualergizavimo tai gali visko but- juk naturalioms augalu medziagoms daug dazniau pasitaiko alergines reakcijos nei sintetinems- nors man sis prausiklis

dabar siaip apie naturalia kosmetika(ne RASOS)- irodyta kad naturali kosmetika gali sukelti alergijas, ypatingai zmonems sergantiems astma, ar sienlige- tuomet net maza procentine dalis alergizuojancio augalo gali sukelt odos paraudima, patinima ar paberima- uztai alergiskiems zmonems patariama ypatingai atsargiai eksperimentuot su naturalia kosmetika

o del sualergizavimo tai gali visko but- juk naturalioms augalu medziagoms daug dazniau pasitaiko alergines reakcijos nei sintetinems- nors man sis prausiklis
dabar siaip apie naturalia kosmetika(ne RASOS)- irodyta kad naturali kosmetika gali sukelti alergijas, ypatingai zmonems sergantiems astma, ar sienlige- tuomet net maza procentine dalis alergizuojancio augalo gali sukelt odos paraudima, patinima ar paberima- uztai alergiskiems zmonems patariama ypatingai atsargiai eksperimentuot su naturalia kosmetika
QUOTE(krize @ 2008 10 22, 07:55)
Mergaites, turiu klausimeli 
 Gal kuri nors matet, bandet naujaji virtuvini ranku muila "margarita"? Labai noretume atsiliepimu apie isvaizda, kvapa, poveiki 
Mačiau Rimi, kaina 4.99. Pakuotė tai nieko įspūdingo, paprasta, į akis krenta tik pavadinimas.
o kuom tas virtuvinis rankų muilas skirias nuo kitų?
                o gal kuri jau bandėt plaukų laką? ar kokių atsiliepimų girdėjot, nes senasis baigiasi tai knieti išbandyti 

QUOTE(Vitulka @ 2008 10 29, 16:42)
Mačiau Rimi, kaina 4.99. Pakuotė tai nieko įspūdingo, paprasta, į akis krenta tik pavadinimas.
Turi sudetyje specialia medziaga, kuri sugeria kvapus. Gaminant maista, pjaustant zuvi, svogunus ir t.t. rankos isigeria kvapu. Tai sitas muilas turi savybe sugerti ir panaikinti kvapus nuo ranku.
                Vakar neradau nusipirkt Margaritos alijosines duso zeles 
 Kur man jos dabar ieskot? Nejau nebegamina? 

QUOTE(baggio @ 2008 10 30, 10:46)
Vakar neradau nusipirkt Margaritos alijosines duso zeles 
 Kur man jos dabar ieskot? Nejau nebegamina? 
gamina gamina, gal tik nebe visos parduotuves ja turi. Bandykit Droge, jie visus BIOK produktus turi, gerieciai
QUOTE(krize @ 2008 10 30, 14:58)
gamina gamina, gal tik nebe visos parduotuves ja turi. Bandykit Droge, jie visus BIOK produktus turi, gerieciai  
Aciu
                Ar yra RASOS produkcijos Eurovaistinese?

QUOTE(FoxLady @ 2008 11 02, 19:34)
Ar yra RASOS produkcijos Eurovaistinese?
Bent jau Kauno Akropolyje tai yra