QUOTE(laukinukė @ 2008 01 11, 11:31)
Ta baimė nėra mistinė, tiesiog tokia realybė. O kiekvieno kiaušinio į laboratoriją nenuneši, tai tikimybė visgi išlieka.
O šiaip tai namie pagamintas maistas konservantais ir kancerogenais nėra prikimštas. Jei įdėsi į troškinį pomidoro padažo šaukštelį, ar patroškinsi kotletuką, tai nieko baisaus neatsitiks. Visai kas kita tipo Hipp konservai (niekas neįtikins manęs, kad jie iš šventos dvasios taip gerai metus kitus laikosi šiltai padėti)pusfabrikačiai, visokie čipsai, hamburgeriai, fri bulvytės ir kitoks šlamštas. Šito mano vaikas negauna ir stengsimės, kad negautų kuo ilgiau (nors kai buvo 1 metukų, močiutė atvažiavusi kišo čipsų maišelį ironiškai šypsodamasi, bet daugiau taip nebejuokauja

).
O ir pačiai jau nebėra reikalo aukotis

, tos chalvos ir kepsniai tikrai tėra mitas. Riebalams auginti tai pats tas, bet pieneliui gaminti

. Linkiu sėkmingai grįžti į norimas formas
Na pasitikiu aš savo tėvų kompetencija auginant vištas

Be to, žalių trynių kasdien ir negauna. Kadangi tėvukai gyvena toli, tai nuvažiuojam tik kartą per ketvirtį. Vadinasi, ir tryniuką gauna ne dažniau. Iš viso košės su žaliu tryniu maniškė tėra gavusi 2 kartus.
Pomidorų padažo gal dėčiau, jei turėčiau jo savo pasigaminusi (na bent jau plastmasiniuose indeliuose užsišaldžiusi plaktų pomidorų. Bet neturiu. Tiesa, rudenį bandžiau pasiūlytį turguje pirktų pomidoriukų. Ir šviežių, odelę nulupusi, ir su daržovėmis kartu troškinau, ir to paties hipio su pomidorais daviau. Nepatiko pomidoras jokiais pavidalais. Gal čia paveldima? Mano mama pasakojo, kad ir aš, būdama kokių 1,5 metų, gavusi šviežią pomidorą, jį paragavau, atsiviepiau, sumaigiau dalniuke, nutėškiau žemėn, pasižiūrėjau, kur jis ten nukrito, atsidusau ir pasakiau "fu".
O į pirktinį "tomatą" ir acto pridėta, ir dar velniai žino, ko.
O dėl keptų, tai gal tikrai pabandyti jų vis pasiūlyti? Bet kuo kepta mėsa naudingesnė už virtą? Sunkiau virkšinama. O kas ten gero? Geležies padaugėja?
O kancerogenų atsiranda bet kokiuose kaitinamuose riebaluose. Kuo ilgiau jie kaista, tuo daugiau ten gaminasi "vėžiuko". Nesunku jo ir namuose pasigaminti
O dėl pusfabrikačių ir visokių fri tai

.
Nesuprantu, kaip valdžia apskritai leidžia tokią bjaurastį pardavinėti ir dar maistu vadinti.