Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko meniu

QUOTE(Naira @ 2009 10 29, 11:47)
Labas  4u.gif
pasidalinkit kiek kartu per diena maitinat metinukus? Ar dar geriat misinukus?
As jau sunerimau, kad per silpnai gal maitinu. Mesa stengiuosi duoti tik viena kart dienoj. O manoji lyg noretu ir daugiau. Jokiu jogurtu ir saldumu nemegsta.
Trintu kosiu ir nelabai jau nori, bet dar tik viena dantuka turi ir 2 kalasi, tai nelabai ka sukramtytu. Tai taip sunku sugalvoti patiekalu. Kotletus megta, bet kasdien neduodu, nes nusibos.
4u.gif

Valgom 5 kartus per dieną nuo pat gimimo. Pasikeitė tik produktai. Ryte ir vakare dar geriam mišinuką. Taip pat tarp maitinimų suvalgo bananą, sausainį ar dar kokį vaisių.
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 29, 11:55)
Valgom 5 kartus per dieną nuo pat gimimo. Pasikeitė tik produktai. Ryte ir vakare dar geriam mišinuką. Taip pat tarp maitinimų suvalgo bananą, sausainį ar dar kokį vaisių.

o misinuka irgi skaitote kaip maitinima?
Mes tai nedaug to misinuko isgeriam kkokiu 120 g. Net nezinau ar cia jau pavalgymas ar tik atsigerimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 10 29, 16:24)
o misinuka irgi skaitote kaip maitinima?
Mes tai nedaug to misinuko isgeriam kkokiu 120 g. Net nezinau ar cia jau pavalgymas ar tik atsigerimas  wub.gif

Na taip, mažoji jo atsigėrus būna soti. Pati daktarė man minėjo, kad jei vaikas sunkiai valgo, tada duoti daugiau mišinuko. O šiaip ji jo daug neatsigeria. Ryte atsikelia 7:30 atsigeria mišinuko, o rimtesni pusryčiai valgomi 10val. Ir prieš užmiegant gauna mišinuko.
Atsakyti
sveikutes. mes misinuku is vis negeriam...MP atsisake 1 m ir 2 men. thumbup.gif nevargau...o valgom viska jau...va karves pienuko negeria tik..
Atsakyti
QUOTE(Skiva @ 2009 10 29, 17:01)
sveikutes. mes misinuku is vis negeriam...MP atsisake 1 m ir 2 men.  thumbup.gif  nevargau...o valgom viska jau...va karves pienuko negeria tik..

Manoji geria ir karvės pieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 09 15, 12:24)
...,dar savo maisto kuri valgau neduodu,manau,kad spes ,viskam savo laikas smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*Selma* @ 2009 10 29, 19:58)
Manoji geria ir karvės pieną  smile.gif

o kai neduoda misinuko, kokius papildomus vitaminus duodat maziesiesiems?juk misinukuose iek visko daug, o su maistu kazkodel manau visko to negauna... ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 08 12, 12:05)
Labas  4u.gif Manoji jau irgi metu  ax.gif Musu dienos meniu mazdaug toks: ryte valgo vaisine tyrele arba su blenderiu susmulkintus vaisius (kokiu ta diena  turiu), priespieciams valgo kokia nors grudine kose, pvz. grikiu su sviestuku, ryziu ar aviziniu dribsniu su jogurtu arba tyrele. Pietums - rimtas patiekalas. Valgo ta pati, ka ir mes, tik jai taisau atskirai, dedu maziau druskos ir prieskoniu. Taigi, pietums dukryte jau yra valgiusi balandelius, kotletus, didzkukulius su mesa, kepeneles, zuvi, saltibarscius. Zodziu, toks zmogeliukas jau gali valgyt tai, ka valgot jus  mirksiukas.gif  Pavakariams - uzpiltine kose su misinuku (nes kitaip ji misinuko negeria, tad tenka maisyt su kose). Vakarienei - varskyte ar varskes apkepas, ar varskeciai, zodziu vakariene pas mus pieniska. Jei vakariene labai ankstyva buna ankstyva, tai pries miega dar duodu kokios nors sriubytes (kopustu, burokeliu ar pan) arba troskintu darzoviu su sviestuku.
Dienos metu dar pagrauzia tai duoniuka, tai sausaini, agurka, pomidora ar pan. Tai toks musu meniu. smile.gif  O desreliu ir as neduodu  schmoll.gif

aciu, pasinauduodiu jusu patarimais, tikrai verti demesio
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2009 11 01, 01:09)
drinks_cheers.gif
o kai neduoda misinuko, kokius papildomus vitaminus duodat maziesiesiems?juk misinukuose iek visko daug, o su maistu kazkodel manau visko to negauna... ar as klystu?

Pieną kol kas duodu per pietus užsigerti po valgio, o vakare ir ryte tik mišinukas. Jokių vitaminų negeriam išskyrus vitaminą D, tačiau po mėnesio pradėsim gerti žuvų taukus.
Atsakyti
Sveikos, o mano dukrele negeria MP nuo 6 men. valge sriubas, labai mego moliuga, o nuo metuku ir jau 7 men. valdo tik jogurtus ir kartai varske, negaliu niekaip privers pavalgyti normalu maista verysad.gif net nezinau ka ir daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 01, 21:50)
Sveikos, o mano dukrele negeria MP nuo 6 men. valge sriubas, labai mego moliuga, o nuo metuku ir jau 7 men. valdo tik jogurtus ir kartai varske, negaliu niekaip privers pavalgyti normalu maista verysad.gif  net nezinau ka ir daryti verysad.gif

Mes paskutiniu metu taip pat labai pykstamės su maistu doh.gif Ko aš tik nedarau, kad bent šaukštelį sumaitinčiau. Maivausi, kad pati valgau ir labai skanu. Bet ne visada mano provokacijos padeda. O šiaip jei nevalgo, duok daugiau atsigerti mišinio, nors taip pasisotins ir per prievartą nekišk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 01, 21:54)
Mes paskutiniu metu taip pat labai pykstamės su maistu doh.gif  Ko aš tik nedarau, kad bent šaukštelį sumaitinčiau. Maivausi, kad pati valgau ir labai skanu. Bet ne visada mano provokacijos padeda. O šiaip jei nevalgo, duok daugiau atsigerti mišinio, nors taip pasisotins ir per prievartą nekišk  4u.gif

As irgi bandziau ir maivytis ir apgaule bandziau duot mesa, kose bet gaunu tik isterika, mociutes sake kad nemoku maitinti doh.gif pacios pabande tad dabar ji neprieidzia jas prie saves! O misinuku negeria - mes isbandem visus misinukus, netiko nei vienas... Vargas man, net neisivaizduoju kas gi bus darzelyje!?
Atsakyti
QUOTE(/Kira/ @ 2009 11 02, 10:28)
As irgi bandziau ir maivytis ir apgaule bandziau duot mesa, kose bet gaunu tik isterika, mociutes sake kad nemoku maitinti doh.gif  pacios pabande tad dabar ji neprieidzia jas prie  saves! O misinuku negeria - mes isbandem visus misinukus, netiko nei vienas... Vargas man, net neisivaizduoju kas gi bus darzelyje!?

Tai gal bent vaisius valgo? Duok kokį bananą ar obuoliuką pačiai į rankytę.
Atsakyti