Pasirašyta
Visiems sergantiems linkiu kuo greičiau pasveikti
Pasirašyta
Pasirašyta
QUOTE(ecstasy @ 2007 08 13, 09:05)
Sąraše jūs tikrai esate :mirksiukas:reikėjo įdemiai paskatyt paskutinį puslapį,arba priešpaskutinį
QUOTE(tauskaliukas @ 2007 08 13, 11:13)
Gaila, kad is to pacio kompiuterio gali pasirasyt tik vienas zmogus
Norejo ir kaimyne prisideti prie saraso, bet jai jau nebeleido 
Dėja taip,iš 1 kompjuterio 1 peticija
Visoms jums geros dienos
QUOTE(ecstasy @ 2007 08 13, 08:05)
As irgi galvojau nesu,bet paspaudziau ant pacio paskutinio psl ir tam sarase buvau 5 nuo galo, nes po manes dar pasirase 4 zmogeliukai
Stiprybes ir sveikatos
Pasirasiau
Pasirasiau
Pasirasiau.
Turiu siulyma - panasia peticija parasyti moterims, kurios nori tapti mamytemis, bet be dirptinio apvasinimo pagalbos, to negali padaryti. nors neturiu tokiu problemu, taciau mane tai jaudina ir turetu jaudinti musu valdininkus, kurie "stengiasi" pakelti salies gimstamuma. pries pusmeti klausiausi laidos is rusijos, kur pranese, kad valstybe finansuos dali dirbtinio apvaisinimo proceduru. Kodel Lietuvoje negalima butu pritaikyti tokios praktikos? Atsiprasau, kad gal ir ne i tema parasiau, bet jau seniai si mintis man neduoda ramybes
Turiu siulyma - panasia peticija parasyti moterims, kurios nori tapti mamytemis, bet be dirptinio apvasinimo pagalbos, to negali padaryti. nors neturiu tokiu problemu, taciau mane tai jaudina ir turetu jaudinti musu valdininkus, kurie "stengiasi" pakelti salies gimstamuma. pries pusmeti klausiausi laidos is rusijos, kur pranese, kad valstybe finansuos dali dirbtinio apvaisinimo proceduru. Kodel Lietuvoje negalima butu pritaikyti tokios praktikos? Atsiprasau, kad gal ir ne i tema parasiau, bet jau seniai si mintis man neduoda ramybes
TU ŠAUNUOLIS, DIEVAS TAVĘS NEAPLEIS... STIPRYBĖS TAU,NEPASIDUOK
pasirašiau
pasirašiau
pasirašiau
Pasirasiau!Nuosirdziai tikiuos,kad pavyks igyvendint sita plana
pasirasiau
pasirasiau
stiprybes!