Įkraunama...
Įkraunama...

Visiems neabejingiems svetimam skausmui

Visiems sergantiems linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Pasirašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecstasy @ 2007 08 13, 09:05)
pasirasiau, bet nesu tam sarase blink.gif    nors gavau patvirtinima, kad pasirasyta.... blink.gif  blink.gif  blink.gif

Sąraše jūs tikrai esate :mirksiukas:reikėjo įdemiai paskatyt paskutinį puslapį,arba priešpaskutinį 4u.gif
QUOTE(tauskaliukas @ 2007 08 13, 11:13)
Gaila, kad is to pacio kompiuterio gali pasirasyt tik vienas zmogus  ax.gif Norejo ir kaimyne prisideti prie saraso, bet jai jau nebeleido  verysad.gif

Dėja taip,iš 1 kompjuterio 1 peticija verysad.gif
Visoms jums geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecstasy @ 2007 08 13, 08:05)
pasirasiau, bet nesu tam sarase blink.gif    nors gavau patvirtinima, kad pasirasyta.... blink.gif  blink.gif  blink.gif

As irgi galvojau nesu,bet paspaudziau ant pacio paskutinio psl ir tam sarase buvau 5 nuo galo, nes po manes dar pasirase 4 zmogeliukai smile.gif
Atsakyti
Stiprybes ir sveikatos 4u.gif
Pasirasiau smile.gif
Atsakyti
Pasirasiau.

Turiu siulyma - panasia peticija parasyti moterims, kurios nori tapti mamytemis, bet be dirptinio apvasinimo pagalbos, to negali padaryti. nors neturiu tokiu problemu, taciau mane tai jaudina ir turetu jaudinti musu valdininkus, kurie "stengiasi" pakelti salies gimstamuma. pries pusmeti klausiausi laidos is rusijos, kur pranese, kad valstybe finansuos dali dirbtinio apvaisinimo proceduru. Kodel Lietuvoje negalima butu pritaikyti tokios praktikos? Atsiprasau, kad gal ir ne i tema parasiau, bet jau seniai si mintis man neduoda ramybes blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
TU ŠAUNUOLIS, DIEVAS TAVĘS NEAPLEIS... STIPRYBĖS TAU,NEPASIDUOK smile.gif

pasirašiau 4u.gif
Atsakyti
pasirašiau 4u.gif
Atsakyti

Pasirasiau!Nuosirdziai tikiuos,kad pavyks igyvendint sita plana lithuania.gif
Atsakyti
pasirasiau 4u.gif
Atsakyti