Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

Sveiko jau esamos ir būsimos mamytės smile.gif

Eisiu tiesiai prie reikalo... Nusprendžiau nieko nebelaukti ir po truputį pradėti kaupti trečiojo žmogeliuko turtą blush2.gif Dažnai užsuku į vaikiškų prekių parduotuves ir pan, ir vis noriu ka nors nusipirkt... Nuo pasirinkimo net akys raibsta, o aš pasirodo nė velnio nežinau ko iš tikrųjų tam leliukui reikia... Na suprantu - drabužėlių... Bet kokių? Kad neprisipirkčiau per daug ar per mažai... Ar per brangiai... O gal išvis nenusipirksiu... Nes atrodė kad žinau viską, kai nusprendžiau po truputuką pirkti, tai jau supratau kad nieko nebežinau...

Taigi padėkit man, kas turit patirties 4u.gif Pavardinkit, nuo ko pradėti, ką pirkti, ko daugiau reikia, ko visai neprireikia... bigsmile.gif O aš pažadu viską sąžiningai užsirašyti... Ir po truputuka pradėsiu pirkinėti thumbup.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 13, 10:15)

Eisiu tiesiai prie reikalo... Nusprendžiau nieko nebelaukti ir po truputį pradėti kaupti trečiojo žmogeliuko turtą  blush2.gif Dažnai užsuku į vaikiškų prekių parduotuves ir pan, ir vis noriu ka nors nusipirkt... Nuo pasirinkimo net akys raibsta, o aš pasirodo nė velnio nežinau ko iš tikrųjų tam leliukui reikia... Na suprantu - drabužėlių... Bet kokių? Kad neprisipirkčiau per daug ar per mažai... Ar per brangiai... O gal išvis nenusipirksiu... Nes atrodė kad žinau viską, kai nusprendžiau po truputuką pirkti, tai jau supratau kad nieko nebežinau...

Taigi padėkit man, kas turit patirties  4u.gif  Pavardinkit, nuo ko pradėti, ką pirkti, ko daugiau reikia, ko visai neprireikia...  bigsmile.gif O aš pažadu viską sąžiningai užsirašyti... Ir po truputuka pradėsiu pirkinėti  thumbup.gif

Ačiū biggrin.gif

Siūlyčiau nepirkti daug 56 cm drabužių, nes nežinai koks gims kūdikis.Jei auginsi vaiką su pampersais, tai šliaužtinukų tikrai nereikės daug.Labai patogūs yra smėlinukai ilgomis arba trumpomis rankovėmis, jie labai gerai prilaiko pampersą. Dar man atrodo, kai gims kūdikis, tau lengviau bus apsispręsti ko jam dar trūksta.Juk galėsi trumpam padaryti sau poilsio valandėlę ir nuvaryti į parduotuvę apsipirkti, pamatysi tokie apsilankymai bus lyg šventė lotuliukas.gif
Atsakyti
O smelinukai tai cia tiek kur po pampersu su knopkytem uzsisega? blush2.gif
Atsakyti
InGridutia,
gal cia ka naudingo rasi biggrin.gif

http://www.supermama...showtopic=39049
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 14, 10:33)
O smelinukai tai cia tiek kur po pampersu su knopkytem uzsisega?  blush2.gif

Taip rolleyes.gif . Šiaip, naujagimiui jie nėra patogu, nes reikia vilkt per galvą unsure.gif . Geriau yra siaustinukai ax.gif .
Ir šiaip, kai pirksi šliaužtinukus ar kitus rūbelius, pirk, kad nebūtų velkami per galvą, tikrai nepatogu.
Atsakyti
O va as pasakyciau kad reikia tureti daugiau 56 dydzio rubu, nes visi man irgi sake, daug nepirk, greit isaugs, taigi turejau vos kelis slaustukus ir maniskis turejo vaziuoti nupirkti dar, nes ir pampersa ne is pirmo karto ismokau uzsegt, praslapdavo ir atpyldavo ir ismaudzius nauja deti, nors manoji gime beveik 4 kg ir 53 cm, bet juos isaugom tik per mazdaug menesi, taigi manau 5 slaustuku tikrai reikia. Patarciau netureti drabuzeliu rengiamu per galva, nes nekarta trypiau ir nesugebejau aprengti doh.gif siaustinuku, apatiniu baltineliu, vilnoniu kojinyciu, kepuryciu su siulem i isore, pirstinyciu, merliuku (negalvokit kad cia reklama blush2.gif ) bet tikrai reikia, na bent jau man reikejo, siaip jau jei kam reiketu, parasykit man i AZ AS TURIU SUSIDARIUS KONKRETU SARASIUKA SU KAINOM IR DAIKTU KIEKIU, ilgai susidarinejau, bet labai praverte, na aisku cia tik mano manymu reikalingiausi daiktai, bet jus jug galesit ji pasikoreguoti ir prisitaikyti sau drinks_cheers.gif
Zodziu reikia visko kas patogiai naudojama, nekelia abejoniu, ir yra kokybiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2007 08 14, 10:55)
InGridutia,
gal cia ka naudingo rasi biggrin.gif

http://www.supermama...showtopic=39049

Aciu, jau skaitau thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena tema apie Kraitelį - gal pravers ax.gif

http://www.supermama...showtopic=12188
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 13, 11:15)

Eisiu tiesiai prie reikalo... Nusprendžiau nieko nebelaukti ir po truputį pradėti kaupti trečiojo žmogeliuko turtą  blush2.gif Dažnai užsuku į vaikiškų prekių parduotuves ir pan, ir vis noriu ka nors nusipirkt... Nuo pasirinkimo net akys raibsta, o aš pasirodo nė velnio nežinau ko iš tikrųjų tam leliukui reikia... Na suprantu - drabužėlių... Bet kokių? Kad neprisipirkčiau per daug ar per mažai... Ar per brangiai... O gal išvis nenusipirksiu... Nes atrodė kad žinau viską, kai nusprendžiau po truputuką pirkti, tai jau supratau kad nieko nebežinau...

Taigi padėkit man, kas turit patirties  4u.gif  Pavardinkit, nuo ko pradėti, ką pirkti, ko daugiau reikia, ko visai neprireikia...  bigsmile.gif O aš pažadu viską sąžiningai užsirašyti... Ir po truputuka pradėsiu pirkinėti  thumbup.gif

Ačiū biggrin.gif

Man labai praverte toks vokelis-kokonas, parduotuvese jau gana ilgai ieksojau tokio daiktelio, radau babyland lt. parduotuvėje, nereikejo tu sliauztu daug pirkti, ir jau tikrai zinojau, kad mano mazyliui tiks, nes cia dydis reguliuojamas, tikrai esu labai patenkinta, labai minkšta medžiaga, manau, kad tai butinas daiktas pirmoms gyvenimo menesiams. thumbup.gif
Atsakyti
brangiosios mamulytes, pageidaujancios kraitelio, kuri susidariau, iskart atsiuskit savo emeila, as permesiu, cia kad nereiktu dar kart rasyt mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu, Zanetyte, uz draugiskuma! Suma sumarum: reikia kokiu 4000 lt. Maniau, gal uzteks tik puses sumos.. Is esmes: pirmam leliu negaila jokiu pinigeliu ir vienas malonumas pirkti. Va, dabar aiskiai ir suvokiu pirmagimiu privilegija tevu akyse: visa laukima, pasiruosima. Man mama sake: kad pirmas vaikas buna ipatingas emociniu atzvilgiu, antro belaukiant- dziaugsmai jau kitokie.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 27, 14:25)
aciu, Zanetyte, uz draugiskuma! Suma sumarum: reikia kokiu 4000 lt. Maniau, gal uzteks tik puses sumos.. Is esmes: pirmam leliu negaila jokiu pinigeliu ir vienas malonumas pirkti. Va, dabar aiskiai ir suvokiu pirmagimiu privilegija tevu akyse: visa laukima, pasiruosima. Man mama sake: kad pirmas vaikas buna ipatingas emociniu atzvilgiu, antro belaukiant- dziaugsmai jau kitokie.

nera uz ka, smagu dalintis mirksiukas.gif suskaiciavus kiek isleidau pat,i tai suma sumarum buvo apie 3000 su viskuo absoliuciai mirksiukas.gif Be abejo kainos koreaguojasi priklausomai koki vezimeli, lovele pirksit, tai didziausios islaidos, na bent jau mums buvo, bet viska galima susiplanuot ir sumazint islaidas, kaip tik patiems norisi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Be to daug pasijaucia ant nuolaidu, pirmam apsipirkimui beveik visur duodama 15 proc. mes pasilikom daug daiktu, sutaupem apie 100lt vienu pirkimu, zodziu nuolaidos irgi padejo taupyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanetyte: 27 rugpjūčio 2007 - 22:34