Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

[quote=Žanetyte,2007 08 15, 11:33]
O va as pasakyciau kad reikia tureti daugiau 56 dydzio rubu, nes visi man irgi sake, daug nepirk, greit isaugs, taigi turejau vos kelis slaustukus ir maniskis turejo vaziuoti nupirkti dar, nes ir pampersa ne is pirmo karto ismokau uzsegt, praslapdavo ir atpyldavo ir ismaudzius nauja deti, nors manoji gime beveik 4 kg ir 53 cm, bet juos isaugom tik per mazdaug menesi, taigi manau 5 slaustuku tikrai reikia. Patarciau netureti drabuzeliu rengiamu per galva, nes nekarta trypiau ir nesugebejau aprengti doh.gif siaustinuku, apatiniu baltineliu, vilnoniu kojinyciu, kepuryciu su siulem i isore, pirstinyciu, merliuku (negalvokit kad cia reklama blush2.gif ) bet tikrai reikia, na bent jau man reikejo, siaip jau jei kam reiketu, parasykit man i AZ AS TURIU SUSIDARIUS KONKRETU SARASIUKA SU KAINOM IR DAIKTU KIEKIU, ilgai susidarinejau, bet labai praverte, na aisku cia tik mano manymu reikalingiausi daiktai, bet jus jug galesit ji pasikoreguoti ir prisitaikyti sau drinks_cheers.gif

sveika, Zanetyte, gal galetum atsiusti sarasiuka vaidule@gmail.com?
Atsakyti
Sveikos Na su kraiteliu (Drabuzeliu ) kaip ir aisku O sakykit Su pataliukais kaip uzvalkaliukais apsaugelemis ir t.t palutemis? Ar reike ant lovytes uzuolaideliu vadinamu baldakimu apsaugeliu paklodes su guma ar be Kiek komplekteliu uzvalkaliuku kaldruciu na prasau placiau Ir kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 09 23, 10:11)
Sveikos Na su kraiteliu (Drabuzeliu ) kaip ir aisku O sakykit Su pataliukais kaip uzvalkaliukais apsaugelemis ir t.t palutemis?  Ar reike ant lovytes uzuolaideliu vadinamu baldakimu apsaugeliu paklodes su guma ar be Kiek komplekteliu uzvalkaliuku kaldruciu na prasau placiau Ir kur perkate?

as kaip suprantu cia klausia mamyte su patirtimi, as kol kas dar be patirties blush2.gif bet as dariau taip: uzuolaideles gal ir gerai nuo saules sviesos ir panasiai, bet as ju nesirinkau, nes mano manymu tik dulkes kaupia ir tiek smile.gif apsaugeles pusines emiau (ne per visa lovyte, na nes kam saugoti vaikucio kojytes biggrin.gif ) kaldrytes uzvalkaliuku ir paklodyciu kol kas turiu po 3 vnt, gal kas lauktuviu sakau atnes, tai daugiau kol kas ir nebeperku. pagalves nereikia vaikuciui iki 2 metu. esu kauniete, daugiausia pirkau UB, kai ka is vaikisku parduotuviu, nes pastebejau, kad kainos panasios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei jau perkat apsaugėles, tai gal vis tik reiktų per visą lovą, nes kai pradeda vartytis ir suktis, tai jau pusės lovos apsaugotos neužteks. Nors aš visai tokio dalyko neturėjau.....
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 09 23, 13:03)
Jei jau perkat apsaugėles, tai gal vis tik reiktų per visą lovą, nes kai pradeda vartytis ir suktis, tai jau pusės lovos apsaugotos neužteks. Nors aš visai tokio dalyko neturėjau.....

cia tiesa, as turiu pusines, tai kai vartosi galvyte apsaugo, o kojytes ir ilenda tarp pagaliuku, tai pirkite per visa lovyte smile.gif
Atsakyti
tai gali bet kur tas kojytes ikisti, jeigu neuzmatysim smile.gif
as pirkau pataliuku komplekta is Feretti
http://feretti_it/
tai bent jau kaip man parduotuveje rode istisines apsaugeles, tai jos labai dideles, o ties galvyte tai ir daug labiau aukstos, nei pusines. todel kai leliukas dar tik kudikis ir nuleidus loveles krasta bei pakelus ciuzinuko auksti i ta padeti, kur auksciausiai naujagimiui, tai tos apsaugeles tampa per dideles ir krenta per loveles krastus, be to, jos yra istisines (be perstrukiu) tai neina padalinti, reikia kazkaip uzkisti (na turiu omeny kai sonas nuleistas) nzn ar suprantamai isdesciau blush2.gif gal nemoku issireiksti ka noriu pasakyti doh.gif
lovele musu standartine (manau) 120*60, tai pusines apsaugeles sonuose yra net 60 cm, kol kudikis nesivartys, tol uzteks ilgio, o veliau, kai ims ir sestis ir visa kita, tai ar taip, ar taip mamytes vaikiukus bent viena akimi visad stebi bet ka darydamos namie thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip aprimo kalbos apie kraitelį, nejaugi niekas neruošia ax.gif
Atsakyti
kadangi jau prikelei tema, tai parasysiu kas is cia isvardinto buvo mums ypac reikalinga:
-beveik nenaudojam merliuku
- labai naudojam flaneliukus - ir paguleti, ir vietoj ranksluoscio, ir lengvai apskloti smile.gif
- draugu patarimu nusipirkom dar kibira su dangciu i kambari, kad nelakstyti su pamperiais po visa buta. - labai patogu smile.gif
Atsakyti
As renku po truputi kraiteli, gal kas norit prisijungti perkant is mytoys.de? yra neblogu nuolaidu, deja teko pirkti pataliukus i vezima is baby-butt, nes mytoys per brangus buvo, tai kokybe likau patenkinta, bet uz tarpininkavima sumokejau 30lt, tai nu naf...du daiktai isbrango apie 40%, jei bus norinciu siustis ir pasidalinti siuntimo islaidas rasykit i a/z.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti