QUOTE(1-oji mama @ 2007 09 11, 13:33)
Tai jau taip.O turetu buti atrodo naturalus dalykas,kad lieptu vaikams apsiauti tapkes islipus is lovytes.
Kazi ar savo taip varinetu ...
Paskaminau ir sake,kad viskas gerai.Sake,kad muzikoje labai gerai jautesi.Aciu Dievui,kad prasidejo kazkokia veikla.O tai pirmaja savaite nieko tokio neveike-tik zaide,na ir penktadieni papiese.O tokiems jau reikia konkrecios lavinancios veiklos.Kitaip nuobodziauja
Papildyta:
Kaip supratau "Papartelyje"lankote tik lopsi,o i darza einate kitur
Kodel? 

Paskaminau ir sake,kad viskas gerai.Sake,kad muzikoje labai gerai jautesi.Aciu Dievui,kad prasidejo kazkokia veikla.O tai pirmaja savaite nieko tokio neveike-tik zaide,na ir penktadieni papiese.O tokiems jau reikia konkrecios lavinancios veiklos.Kitaip nuobodziauja

Papildyta:
Kaip supratau "Papartelyje"lankote tik lopsi,o i darza einate kitur

abu Paparteli lanke lopsi,dukra dabar ten iki 3 metu lako darza,nes nuo 2 metu juos jau perveda i darza,o sunus nuo 3 metu isejo i Montesori,nes man norejosi veiklos o ne tik kad zaistu,namie prisizaidzia,nes paprastam darze jie ir 3,5 metu tik zaide,net naujiem metam nieko nestate,nesiruose,o montesori jau nuo 3 metu pilnai visi dirba

Papildyta:
QUOTE(auslialia @ 2007 09 11, 14:19)
O as nuo pirmos dienos su basutem ji aviau, ir vis tiek susirgo, nors jam ir su jom prakaituoja kojyte...
O as apie tuos masinius sirgimus girdejau viena tokia hipoteze, kazkodel visai tikiu tuom, bet kas toliau nuo filosofijos ar parapsichologijos - nepykit ir nekreipkit demesio
Tai va... Kai susitinka grupele vaiku, ir suserga is ju pirmi dazniausiai tie, kurie silpnesni, tai kiti (stipresni) vaikuciai perima liga ir padeda tai silpnesniai grandziai lengviau persirgti. Aisku, jeigu ziureti is medicinines puses, apie imuniteto atsparuma, virusus ir t.t., tai galima labai lengvai iskart paneigti tai, ka as ka tik parasiau.
Na, man sita versija pasirode labai idomi, del to parasiau ir jums
O as apie tuos masinius sirgimus girdejau viena tokia hipoteze, kazkodel visai tikiu tuom, bet kas toliau nuo filosofijos ar parapsichologijos - nepykit ir nekreipkit demesio

Tai va... Kai susitinka grupele vaiku, ir suserga is ju pirmi dazniausiai tie, kurie silpnesni, tai kiti (stipresni) vaikuciai perima liga ir padeda tai silpnesniai grandziai lengviau persirgti. Aisku, jeigu ziureti is medicinines puses, apie imuniteto atsparuma, virusus ir t.t., tai galima labai lengvai iskart paneigti tai, ka as ka tik parasiau.
Na, man sita versija pasirode labai idomi, del to parasiau ir jums

man ir idomiai

Papildyta:
QUOTE(viliute555 @ 2007 09 11, 14:33)
tai būtent, žiūrėkit, suagusiam neretai koks stresas būna įsiliet į naują kolektyvą (darbinį pvz), išlaikyt gerus santykius, tapti autoritetu ar pan., o čia, mažyliai, jei net nežino kur mes čia juos "įmetėm", visiškai nauja aplinka, daug naujų veidų, nauja dienotvarkė, nebežino net ko tikėtis...
pritariu

Papildyta:
QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 11, 15:48)
N u net nebūčiau pagalvojus, kad nuo tapkyčiu
Viena is priezasciu tai tikrai

Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2007 09 11, 18:06)
o mes jau sergam
sen nuejau pasakyti aukletojai kad nebusim ,sako yra dvi mergytes viena su sloga iki keliu kita koseja puliniais tai mano reakcija tokia mazdaug buvo
kaip taip galima vaika palikti? tai mano maziui iki pietu tik kosulys buvo o dabar jau visai sakes 38.8 temp uzkimo....

As nesuprantu tevu,ka jie galvoja vesdami,ar isgydis tas darzelis ar ka,kaip jiem vaiko negaila,o gal is darzo ligonines reiks daryt