Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

kaip cia jums smagiai jau ir sokius pradedat lankyti thumbup.gif o mes tai va jau antra savaite sergam ir niekaip neiseina pasveikti verysad.gif pirma darzo liga ir pulinga angina blink.gif ir nepasiseke gi mums... o as maciau visokias reklameles i GUGUCIU GRUPES,CIAUSKUCIU ...... gal kas lankot?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 17, 18:38)
Maniškė irgi su basutėm, vasaros antroj pusėj buvau dvejas nupirkus, vienas naujas (tipo išeigines), kitas kaime po kiemą (abi vieno dydžio).. tai naujos per mažos jau  doh.gif ale darže gerai ir tos devėtos, nes atrodo geriau, nei tos naujos  lotuliukas.gif

Ir čia toks klausimuks, ar visas panelytes darže laikot su sijonais  g.gif ar nededat šortukų kokių  g.gif nu man atrodo, kad tam mano vaikui baisiai nepatogu su tais sijonais žaisti.. (kaip ir mamai beje  lotuliukas.gif )

As tai turbut siandien pirma kart su sarafanu isleidau blush2.gif visad su kelnytem,nes kazkaip galvojau sedi ji ant siknos kai zaidzia,o pirmam aukste ten ne piragai schmoll.gif dabar antram aukste tai leisiu su sarafanu,tikiuosi kai eis i lauka uzdes kelnes mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir vis mastau kur vaikus leist dar papildomai po darzo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 17, 14:23)
Ir mes šiandien šiaušiam į baseiną bigsmile.gif

Dilma, gal gali sužinoti ar jau mus priimtų į baseiną? Lyg tai nuo 4 metų priima, kurie nelankė anksčiau baseino. Na mums dar truksta truputį iki 4 m., bet gal jau priima...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirgita: 18 rugsėjo 2007 - 13:02
Girdejot mamytes, kad "Aitvarelyje" 4 pypliukai susirgo zarnyno ligomis. Dabar purtys visa dazrelio virtuve ir t.t. vargsiukai vaikiukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE((Agnieska) @ 2007 09 18, 16:07)
Girdejot mamytes, kad "Aitvarelyje" 4 pypliukai susirgo zarnyno ligomis. Dabar purtys visa dazrelio virtuve ir t.t. vargsiukai vaikiukai verysad.gif

vajezum jezum... mes tą daržą lankom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 18 rugsėjo 2007 - 15:38
Šiandien parėjo Jokūbas po "žvalgomosios" šokių repeticijos darželyje visas švytintis: demonstravo ir kaip galvytes kraipė, ir kaip vandenuką sėmė... Panašu, kad ir antrąjį teks į šokius leisti.

QUOTE(guziukas @ 2007 09 18, 13:09)
Ir vis mastau kur vaikus leist dar papildomai po darzo  g.gif

Na, negi Taviškiai dar darže neišsisiaučia, nepavargsta, veiklos įvairovės neužtenka? Matydama stiprų Jokūbo norą dainuoti pamąstau kartais šiuo klausimu, bet vis pagailiu vaiko, užteks darželio muzikos repeticijų kol kas...

Atsakyti
Maniškė irgi parėjo iš šokių paleistais plaukais... Svarbiausia, kad jau moka nusilenkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 19 rugsėjo 2007 - 08:01
QUOTE(Baltike @ 2007 09 18, 20:31)
Šiandien parėjo Jokūbas po "žvalgomosios" šokių repeticijos darželyje visas švytintis: demonstravo ir kaip galvytes kraipė, ir kaip vandenuką sėmė... Panašu, kad  ir antrąjį teks į šokius leisti.
Na, negi Taviškiai dar darže neišsisiaučia, nepavargsta, veiklos įvairovės neužtenka? Matydama stiprų Jokūbo norą dainuoti pamąstau kartais šiuo klausimu, bet vis pagailiu vaiko, užteks darželio muzikos repeticijų kol kas...

tai va kad neustenka schmoll.gif sunui montesori tai dar dar,o mazoji tai visai nieko neveikia,tipo mazi verysad.gif
bet jau radom,tokia meno studija kur bus laisve vaikam visa valanda clap.gif
Atsakyti
O as vakar labai smagiai buvau nustebinta, kai atejau pasiimti savo maziaus is lopselio "Putinelis" - paroda buvo padaryta, o ten - plastelininiai rutuliukai visaip isdemonstruoti buvo... 4u.gif Man patiko - taip graziai ant tokiu kaladeliu kiekvienas rutuliukas, po apacia vaikucio vardas uzrasytas.... O jug Andriukas man dar toks mazas atrodo (1.8), o jau va pirmoji darbeliu parodele thumbup.gif Faina, kad kazka veikia tokie maziukai. Girdejau kad aukletoja ir daineles jiems dainuoja. Liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auslialia @ 2007 09 19, 16:53)
O as vakar labai smagiai buvau nustebinta, kai atejau pasiimti savo maziaus is lopselio "Putinelis" - paroda buvo padaryta, o ten - plastelininiai rutuliukai visaip isdemonstruoti buvo...  4u.gif  Man patiko - taip graziai ant tokiu kaladeliu kiekvienas rutuliukas, po apacia vaikucio vardas uzrasytas.... O jug Andriukas man dar toks mazas atrodo (1.8), o jau va pirmoji darbeliu parodele thumbup.gif  Faina, kad kazka veikia tokie maziukai. Girdejau kad aukletoja ir daineles jiems dainuoja. Liux  thumbup.gif

viespatėliau kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif kaip širdį kirbina toki dalykai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 09 19, 16:47)
bet jau radom,tokia meno studija kur bus laisve vaikam visa valanda  clap.gif

čia darželyje?
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 09 19, 15:47)
bet jau radom,tokia meno studija kur bus laisve vaikam visa valanda  clap.gif

Čia kur jei ne paslaptis? bigsmile.gif
Atsakyti