kaip cia jums smagiai jau ir sokius pradedat lankyti
o mes tai va jau antra savaite sergam ir niekaip neiseina pasveikti
pirma darzo liga ir pulinga angina
ir nepasiseke gi mums... o as maciau visokias reklameles i GUGUCIU GRUPES,CIAUSKUCIU ...... gal kas lankot?
QUOTE(Prula @ 2007 09 17, 18:38)
Maniškė irgi su basutėm, vasaros antroj pusėj buvau dvejas nupirkus, vienas naujas (tipo išeigines), kitas kaime po kiemą (abi vieno dydžio).. tai naujos per mažos jau
ale darže gerai ir tos devėtos, nes atrodo geriau, nei tos naujos
Ir čia toks klausimuks, ar visas panelytes darže laikot su sijonais
ar nededat šortukų kokių
nu man atrodo, kad tam mano vaikui baisiai nepatogu su tais sijonais žaisti.. (kaip ir mamai beje
)
Ir čia toks klausimuks, ar visas panelytes darže laikot su sijonais
As tai turbut siandien pirma kart su sarafanu isleidau
Papildyta:
Ir vis mastau kur vaikus leist dar papildomai po darzo
QUOTE(Dilma @ 2007 09 17, 14:23)
Dilma, gal gali sužinoti ar jau mus priimtų į baseiną? Lyg tai nuo 4 metų priima, kurie nelankė anksčiau baseino. Na mums dar truksta truputį iki 4 m., bet gal jau priima...
Girdejot mamytes, kad "Aitvarelyje" 4 pypliukai susirgo zarnyno ligomis. Dabar purtys visa dazrelio virtuve ir t.t. vargsiukai vaikiukai
QUOTE((Agnieska) @ 2007 09 18, 16:07)
Girdejot mamytes, kad "Aitvarelyje" 4 pypliukai susirgo zarnyno ligomis. Dabar purtys visa dazrelio virtuve ir t.t. vargsiukai vaikiukai 
vajezum jezum... mes tą daržą lankom
Šiandien parėjo Jokūbas po "žvalgomosios" šokių repeticijos darželyje visas švytintis: demonstravo ir kaip galvytes kraipė, ir kaip vandenuką sėmė... Panašu, kad ir antrąjį teks į šokius leisti.
Na, negi Taviškiai dar darže neišsisiaučia, nepavargsta, veiklos įvairovės neužtenka? Matydama stiprų Jokūbo norą dainuoti pamąstau kartais šiuo klausimu, bet vis pagailiu vaiko, užteks darželio muzikos repeticijų kol kas...
QUOTE(guziukas @ 2007 09 18, 13:09)
Na, negi Taviškiai dar darže neišsisiaučia, nepavargsta, veiklos įvairovės neužtenka? Matydama stiprų Jokūbo norą dainuoti pamąstau kartais šiuo klausimu, bet vis pagailiu vaiko, užteks darželio muzikos repeticijų kol kas...
Maniškė irgi parėjo iš šokių paleistais plaukais... Svarbiausia, kad jau moka nusilenkti
QUOTE(Baltike @ 2007 09 18, 20:31)
Šiandien parėjo Jokūbas po "žvalgomosios" šokių repeticijos darželyje visas švytintis: demonstravo ir kaip galvytes kraipė, ir kaip vandenuką sėmė... Panašu, kad ir antrąjį teks į šokius leisti.
tai va kad neustenka
bet jau radom,tokia meno studija kur bus laisve vaikam visa valanda
O as vakar labai smagiai buvau nustebinta, kai atejau pasiimti savo maziaus is lopselio "Putinelis" - paroda buvo padaryta, o ten - plastelininiai rutuliukai visaip isdemonstruoti buvo...
Man patiko - taip graziai ant tokiu kaladeliu kiekvienas rutuliukas, po apacia vaikucio vardas uzrasytas.... O jug Andriukas man dar toks mazas atrodo (1.8), o jau va pirmoji darbeliu parodele
Faina, kad kazka veikia tokie maziukai. Girdejau kad aukletoja ir daineles jiems dainuoja. Liux
QUOTE(auslialia @ 2007 09 19, 16:53)
O as vakar labai smagiai buvau nustebinta, kai atejau pasiimti savo maziaus is lopselio "Putinelis" - paroda buvo padaryta, o ten - plastelininiai rutuliukai visaip isdemonstruoti buvo...
Man patiko - taip graziai ant tokiu kaladeliu kiekvienas rutuliukas, po apacia vaikucio vardas uzrasytas.... O jug Andriukas man dar toks mazas atrodo (1.8), o jau va pirmoji darbeliu parodele
Faina, kad kazka veikia tokie maziukai. Girdejau kad aukletoja ir daineles jiems dainuoja. Liux 
viespatėliau kaip gražu
QUOTE(guziukas @ 2007 09 19, 16:47)
čia darželyje?
QUOTE(guziukas @ 2007 09 19, 15:47)
Čia kur jei ne paslaptis?