Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE(jėga @ 2007 09 21, 12:09)
Nekreipt dėmesio - praeis wink.gif

Praeis jei nebus kas primena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 09 21, 12:42)
Praeis jei nebus kas primena blink.gif

Bet matyt darželyje ten keli tokie keikūnai yra, tai ir tikrai, kad nepamirš doh.gif
gal pradėkime ir tėvai keiktis, tai namie čia norma bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 21, 12:46)
Bet matyt darželyje ten keli tokie keikūnai yra, tai ir tikrai, kad nepamirš doh.gif
gal pradėkime ir tėvai keiktis, tai namie čia norma bus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Namie kaip namie mirksiukas.gif Ale va kai vaiks kokioj viešoj vietoj taip riebiai suratys doh.gif Nors prasmek tada iš gėdos doh.gif juk sakoma vaikai tėvų atspindys ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 09 21, 12:50)
juk sakoma vaikai tėvų atspindys ax.gif  4u.gif

Arba: pasakyk, kas tavo draugas - aš pasakysiu, kas tu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 09 21, 10:17)
Mamos, kieno vaikai darželyje lanko dainavimą ar šokius, kur pirkot češkes (na tas specialias tapkutes)?
Anksčiau būdavo "vaikų pasaulyje", o dabar ten "Kotryna" turi parduotuvę, tai nebėra. Kur dar jų yra?

Dar Tilzes turguje yra
Atsakyti
Ačiū visoms labai už operatyvią pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2007 09 20, 15:59)
Tai niekas negirdejo apie lopseli nuo 1 metuku ?
kzkur prie Avitelos yra, padekit labai svarbu

Niu, tai kur yra lopšeliai, ten ir turi priimti mažylius g.gif Aš vedu savąją į "Liepaitę", o kai užrašinėjau, tai direktorė sakė, "jei tėveliai labai prašo priimam ir metinukus" vat cool.gif maniškė tai 1,4 pradėjo eiti, dabar jau 1,5, truputką apsirgo, tai namie "smirdim" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliute555 @ 2007 09 21, 19:18)
Niu, tai kur yra lopšeliai, ten ir turi priimti mažylius  g.gif  Aš vedu savąją į "Liepaitę", o kai užrašinėjau, tai direktorė sakė, "jei tėveliai labai prašo priimam ir metinukus" vat  cool.gif maniškė tai 1,4  pradėjo eiti, dabar jau 1,5, truputką apsirgo, tai namie "smirdim"  lotuliukas.gif

Kokio velnio jūs į tą Liepaitę išėjot doh.gif . Kaimynės berniukas, lankęs Liepaitę, išėjo su mano sūnum į pirmą klasę - dievulėliau dievulėliau, kaip skiriasi visas parengimas mokyklai doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 21 rugsėjo 2007 - 20:03
Aš susidariau įspūdį, kad labai mažus vaikiukus (nuo lygiai metukų) priima tik tie darželiai-lopšeliai, kurie sunkiai surenka grupes, vadinasi nėra populiarūs... O tie, kurie taip vadinai "prestižiniai" priima nuo 1,5 m. ax.gif
Atsakyti
Darželyje sužinojau , kad kitą rudenį mūsų grupės vaikai išeina į priešmokyklinę g.gif Mes galim rinktis nes dukrytei bus tik 5,7. Dilma tu buvai teisi ko gero eisim į žiogelius ax.gif Bet tadu ir mokyklon išeis 7,7 ku daryt nežinau schmoll.gif Bet šiaip gal tegu darželyje ilgiau pabus g.gif Žodžiu susibalamutijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 09 21, 21:36)
Darželyje sužinojau , kad kitą rudenį mūsų grupės vaikai išeina į priešmokyklinę g.gif Mes galim rinktis nes dukrytei bus tik 5,7. Dilma tu buvai teisi ko gero eisim į žiogelius ax.gif Bet tadu ir mokyklon išeis 7,7 ku daryt nežinau schmoll.gif Bet šiaip gal tegu darželyje ilgiau pabus g.gif Žodžiu susibalamutijau doh.gif

Jūs galit rinktis, bet jei pasirinksit priešmokyklinę, turėsit gaut ped.psich. tarnybo palaiminimą, kad vaiks jau gali lankyt priešmokyklinę. Po to ta pati procedūra jūsų lauks ir kitą rudenį - reiks pažymos, kad panelė jau pakankamai subrendusi lankysti mokyklą. Ar tikrai verta eit tuos kryžiaus kelius ir atiduot vaiką į mokyklą nesulaukusį 7, spręsti tik jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 21, 21:40)
Jūs galit rinktis, bet jei pasirinksit priešmokyklinę, turėsit gaut ped.psich. tarnybo palaiminimą, kad vaiks jau gali lankyt priešmokyklinę. Po to ta pati procedūra jūsų lauks ir kitą rudenį - reiks pažymos, kad panelė jau pakankamai subrendusi lankysti mokyklą. Ar tikrai verta eit tuos kryžiaus kelius ir atiduot vaiką į mokyklą nesulaukusį 7, spręsti tik jums 4u.gif

Niu vot ir aš apie tai galvoju g.gif Gal suspės prisimokint ir nuo 7,7 g.gif Kam skubint tą vaiką juk kaip sakoma mokytis niekada nevėlu biggrin.gif
Atsakyti