Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE(florida @ 2007 09 26, 00:07)
oi kaip fainiai, o kokiam cia darzelyje taip vaikams gerai  smile.gif  kad taip visuose butu  verysad.gif

RUC čia - regos ugdymo centre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 26, 00:11)
RUC čia - regos ugdymo centre 4u.gif

aaa, tada viskas aisku 4u.gif aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 09 25, 21:40)
Ryte atvedžiau dvynius į grupę,šiandien spektaklis.Viskas dvigubai  doh.gif

ne spektaklis, o cirkas ar klounas, bet vienžo smagu thumbup.gif Liepa nespėjo karvutės ar kiaulytės pabučiuoti doh.gif nes visi bučiavo, o ji nespėjo doh.gif

Mirtiše, kitą savaitę žada tėvų susirinkimą daryti mirksiukas.gif matei ir nauja auklėtoja jau yra g.gif
Atsakyti
Ech... kadangi grupėj karantinas, vaiko gimtadienio negalės švęsti, negalima jokių atsineštinių vaišių verysad.gif tikiuosi kitą savaitę karantinas baigsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 09 26, 06:25)
ne spektaklis, o cirkas ar klounas, bet vienžo smagu  thumbup.gif Liepa nespėjo karvutės ar kiaulytės pabučiuoti  doh.gif nes visi bučiavo, o ji nespėjo  doh.gif

Mirtiše, kitą savaitę žada tėvų susirinkimą daryti  mirksiukas.gif matei ir nauja auklėtoja jau yra g.gif

Apie susirinkimą nežinojau unsure.gif Tikriausiai parašyta yra,vis nepriprantu,kad reikia apsidairyti rūbinėje doh.gif
O tai čia pastovi auklėtoja bus?Aš galvojau,kad tik pavaduoja g.gif
Atsakyti

(mirtise), pas mane kad ir ne dvyniai, ale irgi moku dvigubai, o tuoj bus ir keturgubai biggrin.gif
Pervedė mano mazgius į darželį, į buvusią vidurinėlių grupę. Ir grupė, ir auklėtojos pažįstamos thumbup.gif Sėdžiu apsipatenkinus... didis.gif tongue.gif
Atsakyti

O jums nieko nekompensuoja? Nėra jokių nuolaidų?

O pas mus šian SPORTO šventė
user posted image
user posted image

Atsakyti
Už darželį mokėti,kaip daugiavaikei,yra nuolaida.O tokios išlaidos dvigubos.Tik nežinau kaip bus,kai įvairios rinkliavos prasidės unsure.gif .Na kalėdinės dovanos tai abiems suprantama,bet pavyzdžiui auklėtojai dovanai rinks g.gif Manau turėčiau mokėti nuo savęs,t.y.,kaip už vieną.Jėga,o kaip tau,kai vidurinėliai vienoj grupėj buvo,kaip tu mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 26, 08:27)
Ech... kadangi grupėj karantinas, vaiko gimtadienio negalės švęsti, negalima jokių atsineštinių vaišių  verysad.gif tikiuosi kitą savaitę karantinas baigsis  ax.gif

Martyno gimtadienio irgi darželyje nešvęs - vis dar adaptacinis laikotarpis grupėje nesibaigia. Džiaugiuosi neatsidžiaugiu, kad mano mazgis taip lengvai ir greitai adaptavosi. Tik retkarčiais grupės vyriausiems (kuriems irgi dar trejų nėra) į krūtinę įsikniaubia su gailiu skundu: "Mamos noriu...", bet jokių ašarų. O į darželį kasryt lekia su džiaugsmu.

QUOTE(jėga @ 2007 09 26, 09:03)
(mirtise), pas mane kad ir ne dvyniai, ale irgi moku dvigubai, o tuoj bus ir keturgubai biggrin.gif

Va va, perskaičius (mirtises) žinutę pirma mintis buvo: "O mes jau trigubai mokame..." (Dvigubai kažkaip nekliūvo, bet trigubai tai pasijautė.) O po sekundės antra mintis "Bet Jėgai tuoj keturgubos darželinės išlaidos teks doh.gif ..."
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 09 26, 09:12)
Už darželį mokėti,kaip daugiavaikei,yra nuolaida.O tokios išlaidos dvigubos.Tik nežinau kaip bus,kai įvairios rinkliavos prasidės  unsure.gif .Na kalėdinės dovanos tai abiems suprantama,bet pavyzdžiui auklėtojai dovanai rinks  g.gif  Manau turėčiau mokėti nuo savęs,t.y.,kaip už vieną.Jėga,o kaip tau,kai vidurinėliai vienoj grupėj buvo,kaip tu mokėjai?

Pas mus grupėj buvo trynukės. Tai niekada už tris vaikus nedėdavo schmoll.gif, na, išskyrus dovanoms vaikams. O auklėtojoms, ar grupės rinkliavoms tikrai ne už tris 4u.gif
Atsakyti
Jėga,o kaip tau,kai vidurinėliai vienoj grupėj buvo,kaip tu mokėjai?

Visada viską mokėjau už du ax.gif Nu gal kokį kartą už ką nors ir turėjau nuolaidą, bet tik nuolaidą, ne pusę kainos schmoll.gif
Šiap, žinau, kad tarkim dvyniams būna nuolaidos. Na, kiti moka per pusę. Bet kadangi mano Mindaugas buvo pripaišytas į vyresnių vaikų grupę tik mano prašymu, tai man kažkaip būdavo nepatogu dar ir nuolaidų prašyt blush2.gif Gal su dvyniais bus kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 26 rugsėjo 2007 - 08:46
Už darželį mokėti,kaip daugiavaikei,yra nuolaida.

Berods, nuolaida yra tada, kai visi trys vaikai lanko darželį g.gif . Tada moki 50% tik. O kai du - 75%... Arba man prisisapnavo biggrin.gif
Atsakyti