QUOTE(samantila @ 2007 09 28, 13:16)
NA MAN ažuoliukas nelabai pamačiau vienakart iš šono vaizdą dėl kurio tikrai ten savo mažikės niekada nevesiu, ar tai auklėtoja ar auklytė apšaukė labai negražiai viena mažylį baisias žodžiais net pakraupau dar supurtė o šalia kiti pypliukai išvertę akis žiųrėjo ir kažin ką galvojo na ten aplamai jame man nepatinka darbuotojos o va vyturėlis netoli rimi ant kalno labai fainas ir auklėtojos nuostabios einam metai jau
o man Ąžuoliukas

, ir auklėtojos fainos. O apie tą darželį kurį paminėjai kaip pavyzdinį štai ką galiu pasakyti ką pati mačiau vesdama savo vaiką į budinčią grupę praeitą vasarą.
viena ponia auklėtoja vaikus išsivedusi į lauką juos aptveria juostele, ir ant išneštų kėdučių vaikai gali tik sėdėti, ir neduok die kas nors pajudės, arba sugalvos peržengtitą juostelę, vienam berniukui pabandžiusiam tą padaryti buvo liepta atsiklaupti prieš visą grupę ir kartoti n kartų, kad daugiau taip nedarys. Buvau pakraupusi buvau nuėjus pas vedėją papasakoti kas vyksta, bet tuomet jos neradau , ir dar manau, kad valdžia žino tos auklėtojos metodus, bet kažkodėl nesiima jokių priemonių, kad tai pašalintų. Beje ta grupė buvo rusų.
o ąžuoliuke vaikai lauke juda laisvai, o jeigu auklėtoja ten garsiau suriko, kad vaiką prisišauktų namatau čia nieko blogo, drausmė šiokia tokia turi būti, namie su vienu vaiku pritrūksti kantrybės, o kai jų ten 20 tai

, joms tik didžiausia pagarba, kad prižiūri ir lavina mūsų vaikus. jei labai būtų blogas darželis nebūtų eilės dviem trim metams į priekį
QUOTE(jurka @ 2007 10 02, 11:54)
Naktibalda,
o jus uzsirasete i darzeli Verinelis???? Nesupratau tada kodel musu neuzrase... Tai taip ir liksim ant ledo. Reikes vel eiti ziuret tada kol laikas...
nea mes užsirašėm į Ąžuoliuką, gal ne taip ką supratai, o gal aš ką ne taip parašiau

Rojų susikurti galima, bet... reikia praeiti pragarą...