Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE(String @ 2007 08 24, 10:40)
Dar vienas kvailas klausimas  blush2.gif  Ar auklėtojos būna po vieną, ar po 2 gupėje vienu metu? Ir nešti vienai, ar abiems?  ax.gif  Dievuliau, man net gėda klaust, šiaip moteriškė nesu iš kvailųjų, bet šiam reikale BAAAISIAI nepatyrus  blush2.gif

Aš nešdavau visom 3, t. y., dviem auklėtojom ir auklytei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 08 24, 09:07)
g.gif o musu darzelis atrodo nuo rugpjucio 29 d. dirbs?bet kaip cia nuo vidurio savaites?kazin ar istikruju? g.gif

Mūsų nuo 30 d. dirbs, tai čia nieko keisto.

Dar vienas kvailas klausimas  blush2.gif  Ar auklėtojos būna po vieną, ar po 2 gupėje vienu metu? Ir nešti vienai, ar abiems?  ax.gif  Dievuliau, man net gėda klaust, šiaip moteriškė nesu iš kvailųjų, bet šiam reikale BAAAISIAI nepatyrus  blush2.gif

Abi nebūna. Viena iš ryto, kita po pietų. Kartais viena būna visą dieną.
Atsakyti
Dar vienas kvailas klausimas  blush2.gif  Ar auklėtojos būna po vieną, ar po 2 gupėje vienu metu? Ir nešti vienai, ar abiems?  ax.gif 

Gali nesti abiems + seimininkutei (as ir jai nunesu) pasakysi, kad perduotu kitai, kuri ateis po pietu mirksiukas.gif

QUOTE(ezra @ 2007 08 24, 12:18)
Mūsų nuo 30 d. dirbs, tai čia nieko keisto.

Ar ne nuo 29d.? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 24, 21:54)
Ar ne nuo 29d.?  mirksiukas.gif

Jetus doh.gif Aš galvojau (nes niekas nepasakė schmoll.gif ), kad nuo rugsėjo 3 d. doh.gif
Pasakykit kas tiksliai žinot nuo kada "Atžalynas" dirba unsure.gif
Atsakyti
4u.gif O mūsų nuo rugsėjo 3d 4u.gif
Atsakyti
Sveikučiai, nors mano dukrytė dar labai mažytė, bet jau dabar pradedu domėtis darželiais. taigi gal kas nors gali parašyti info kaip dabar su tais darželiais. Seniau reikėdavo užsirašyti laaabai iš anksto ir negalėjai pakliūti be patepimo ir į paprastą darželį. mane domina darželis esantis šalia prie nefridos, nes girdėjau, kad ten gera ugdymo programa, gal kas veda vaikučius į šį daržely ??? Ieškau gero, kad ir brangėliau mokėt bet kad būtų geras ir būtent maždaug nuo Vėtrungės iki alksnynės šiame rajone, gal kas ka patarsit. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turi pati vaikstinedama uzeiti ir pasiteirauti del uzimtumo, del visos registravimo sistemos. Mes be jokiu navarotu radom darzeli. Kaskart situacija darzeliuose keiciasi, nes kazkas gal perkelia vaika i kita darzeli, ar siaip issibraukia. O dabar, rugsejo pradzioj pats tinkamiausias metas eiti ir ziurinetis.
Atsakyti
Kaip jau auksciau parase, reikia eiti ziurinetis ir zinoma uzsirasyt i eile, kuo anksciau tuo geriau, o paskui jau laukti, manau kad tikrai neturetu kilt bedu papult.
Atsakyti
Be to, kai uzsirasai, vis tiek karts nuo karto reikia pasidometi. Kitu mamyciu patirtis byloja, kad eiles megsta nusitesti iki begalybes, jei tu sistemingai nesidomi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 24, 22:54)
Ar ne nuo 29d.?  mirksiukas.gif

QUOTE(cute @ 2007 08 25, 01:14)
Jetus  doh.gif  Aš galvojau (nes niekas nepasakė  schmoll.gif ), kad nuo rugsėjo 3 d.  doh.gif 
Pasakykit kas tiksliai žinot nuo kada  "Atžalynas"  dirba  unsure.gif

Buvau praeitą savaitę pas direktorę ir klausiau, kada jau ateis auklėtojos, tai ji man aiškiai pasakė, kad 30 d.
Atsakyti
Mamytes, as irgi jau vesiu savo bernuzeli i lopsiuka mes tik dabar pradesime eiti.... gal kas zinote kaip viskas ten vyksta ta pirmaja diena? blush2.gif sendiena buvau uzejusi bet darziukas dar nedirba tai ir sedziu kaip vistele nieko nezinodama doh.gif mes eisime i berzeli..... gal kas zinote kada reikia vesti? ka nestis ir tt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 08 26, 01:26)
Seniau reikėdavo užsirašyti laaabai iš anksto ir negalėjai pakliūti be patepimo ir į paprastą darželį. mane domina darželis esantis šalia prie nefridos, nes girdėjau, kad ten gera ugdymo programa, gal kas veda vaikučius į šį daržely ??? Ieškau gero, kad ir brangėliau mokėt bet kad būtų geras ir būtent maždaug nuo Vėtrungės iki alksnynės šiame rajone, gal kas ka patarsit. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei valdiškų, tai visų įkainiai vienodi, o geras, tai neaišku, ką tu "geru" laikai...
Atsakyti