QUOTE(Siguliukas @ 2007 10 23, 20:00)
Va ir aš praeitą ketvirtadienį papuoliau.

Tipo "o receptuką turit?" Užsipuoliau: kokiį? nuo kada? kaip taip neinformavus iš anksto? Kodėl pavyzdžiui prieš tris mėnesius negalėjo pranešti,kad bus reikalaujama. Būtume nuėjusios ramiai, pas gydytojas, gavusios receptus ir nereiktų bartis. Tai vaistininkė tipo susimylėjus davė, be pasijutau kaip išmaldą gavusi.
Iš nepilnamečių tegu paso reikalauja, juk nepilnamečiam atrodo vaistų JOKIŲ negalima paduoti. Vyras mano įsiuto, esą čia toks būdas gimstamumą didint?????? Tai rimtai, dar prezervatyvus tegu "užreceptuoja"!!!!!
O gydytoja receptą išrašo iškart šešiem lapeliam?
Gal ir man reik vyrą pasiūst,kad nupirktų kitam mėnesiui, kol pas gydytoją sulauksiu eilės. Ten ir taip mėnesinės eilės budavo...
visu pirma, rugseji perkant vaistus farmacininkes informavimo, kad reikia recepto ir kita menesi prasom turet. bent kiek pasiskaitau postu.
antra - israsytas receptukas ilgalaikis - metams

tai nebijok, nereiks kas menesi eiti
trecia - prezevatyvai gi ne vasitai.. o cia hormonai, na, ner jie tokie nekalti, kaip kad rekmalioja kt gamintojai.. vien salutini poveiki pasiskaityk.
as siandein nuejau pirkti, vaistininke sako : "o recepta turite?" sakau - taip zinoma, tai ji net

"ooo, sako, pirmas zmogus su receptuku atejo - super" net nuotaika pakele..