O mano nuotraukos iki šiol nuo šeštadienio ryto nepatvirtino

QUOTE(Aleksiuke @ 2007 08 20, 16:56)
tai netinkama turbut

QUOTE(Stebukle @ 2007 08 20, 16:01)
išvis nieko....jokių žinučių...

QUOTE(Aleksiuke @ 2007 08 20, 15:02)
tai taip nebuna turbut, arba atsiranda konkurse, arba prie nepatvirtintu arba reikia taisyt

QUOTE(Aleksiuke @ 2007 08 20, 17:02)

Tikriausiai neišsiuntei patvirtinimui

QUOTE(raciren @ 2007 08 20, 20:24)
mergyte tai man irgi labai laaaabai graži, bet foto ne, dėl tam tikrų priežasčių

QUOTE(Dalbara @ 2007 08 20, 00:17)
taigi šitokie krapai užauginti

QUOTE(Aleksiuke @ 2007 08 20, 15:56)
turėk kantrybės truputį, nes moderatorė prižiūrinti fotokonkursą, yra išvažiavusi. Ir ryt dar nebus, nebent kita patvirtins

QUOTE(Aleksiuke @ 2007 08 20, 15:56)
Jūsų nuotraukoje nėra nei daržovių nei uogų. Nuotrauka perkelta prie neužpildytų, bandykite dalyvauti su kita nuotrauka.

Nuotraukos tvirtinamos beveik kasdien, kartais per 2 dienas

! | Primenu, prieš dalyvaudami konkurse būtinai perskaitykite bendras fotokonkursų taisykles. Jeigu jūsų nuotrauka perkelta prie neužpildytų, reiškia ji neatitiko arba konkurso temos (aprašymo) arba bendrų fotokonkursų taisyklių. Atskirai primenu apie tai, kad pavadinimai turi būti parašyti lietuviškai ir naudojant lietuviškas raides ąčęėįšųūž. Mes tvirtiname tik tas nuotraukas, kurios išsiųstos patvirtinimui, iš skyriaus Neužpildytos, nuotraukos netvirtinamos. Jeigu jau vieną kartą siuntėt nuotrauką patvirtinimui (ji buvo perkelta į Nepatvirtintos), o preisijungę matote ją vėl prie Neužpildytų, reiškia jūsų nuotrauka buvo atmesta. |
[attachmentid=108751]
Žiūriu žiūriu ir nesuprantu, ar mano kompas vėjus rodo ar iš tikto tos morkos nenormaliai raudonos????
Žiūriu žiūriu ir nesuprantu, ar mano kompas vėjus rodo ar iš tikto tos morkos nenormaliai raudonos????