Aš tai nė vienai neduosu savo balso, nes beveik vios šios nuotraukos man nuobodokos. Šį kartą balsuodama daugiau kreipsiu dėmesį į veiksmą ir originalumą
Aš tai nė vienai neduosu savo balso, nes beveik vios šios nuotraukos man nuobodokos. Šį kartą balsuodama daugiau kreipsiu dėmesį į veiksmą ir originalumą
http://www.supermama...p...&phid=13608 Kokia faina nuotrauka, ir pati aplinka.... pas močiutę virtuvėlėje.. prie pečiaus ir milžiniškas pomidoras naminis
Matau jau galvojat apie balsavimą ir aš bandžiau išsirinkti, na, niekaip , bent 20 patinkančių Vienos patinka kaip nuotraukos, kitos ne tokios gražios, bet jau vaikučių emocijos jose . Sunku bus išrinkt, reikės vaikų pagalbos Šiandien dukra jau "balsuoja"
Ir kurioje vietoje nuomonė pasikeitė???? Taip ji miela, graži, romantiška nuotrauka, pas močiutę, bet joje man tūksta linksmumo, ta prasme ir nuobodoka