QUOTE(AZURA @ 2007 08 20, 12:37)
Ruciau, o kas su tavo veiduku, kas darosi? Ar nustate kokia liga, nes rasei, kad jau senai kankiniesi.
Va, as dabar 4 dienas kaip netepu to tepalo, tai siaubas, taip isbere veida (tokiais smulkuciais spuogeliais su pulingom virsunelem), oda paraudusi, dega

... kol tepuosi tuo tepalu - viskas ok, veidukas pabala, berimai po 3 dienu dingsta, kai tik baigiu teptis, lygiai po 3 dienu ziauriai isberia. Anksciau irgi kartas nuo karto tepiausi tuo tepalu, bet juo nesitepant bukle tikrai buvo geresne, o po sios privacios dermatologes gydymo bukle zymiai pablogejo kai nesitepu. (ji liepe vos ne pastoviai juo teptis - kursas 3 sav., po to pertrauka, jei isberia, vel teptis 3 sav.). Kai baigesi pas ja mano gydymas, ji pasake, kad taip tepliotis galiu metus. O kas po to?
Dabar geriu TAVEGILI, nei velnio nepadeda, gal cia man joks ne atopinis dermatitas, o kazkas kitko
Po perkunais, nezinau ka daryti, nejau dar labiau ta dermatologe sudirbo mano veida!
Sveika,
na mano veidas isbertas labai mazais spuogeliais ir su su pulingom virsunelem taip pat, kai karsta oda visa dega ir issauseja, niesti..ziema tas pats..kai tyriausi anksciau sake veido erkute, israse antibiotiku ir cinko tepala, padejo...kai baigdavau kursa po menesio vel ta pati istorija...taip atsibodo lankytis odos ir veneros ligu centre...nes tas pats per ta pati.....nuo kovo menesio nutariau susitvarkyti, bet si karta pas geresnius spec. Ruta Granceviciene ir dc. Ziliene. (Sugihara). Tai zinai viskas taip uzsitese, bet nors matau rezultatus. Gavau kraujo atsakyma

Sokiruota....mane guldo i ligonine, pasirodo Vilkliges pozymiai...(skaiciau, kad imunine sistema gali sunaikinti...kazkas pan.) Zodziu patarciau issitirti nuodugniau...
Daugiau galiu papasakoti telefonu ( 867663115) arba i emaila galiu brukstelti kur ir kada, kokius dare tyrimus