Įkraunama...
Įkraunama...

Kaminas

QUOTE(Augė @ 2011 10 02, 10:22)
noriu pasiklausti kaminas schiedel ir presto , jie panašūs savybėm ? lenkai tikina kad analogiški smile.gif, ką pasakysit ?

Tai kad schiedel kamino bent jau blokeliai gaminami lenkijoj,vata vokiska,o del keraminio ideklo tai neesu tikras,bet nenustebciau kad ir ji gamina lenkai.Schiedel tik vardas ir kaina liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amada: 02 spalio 2011 - 11:06
Sveiki,
Sumurijo man kaminus, vienas shiedel rondo plius, kitas isokern. Rondo kamin yra kondensato nuvedimo vamzdelis. Taciau isokern kaminas yra vientisas, be jokiu padarytu angu ir kondensato nuvedimo vamzdeliu. Ar cia jie visi tokie, ar man bus pamirse ka nors sukomplektuoti? Jei ne, tai darant zidini, man viska padarys? Ar aplamai reikia isokern'ui numatyti kondensato nuvedimui kanalizacija?
Aciu.
Atsakyti
mums irgi būtent tokį variantą siūlo, ti dar dvi ventiliacijos angos
kur pirkot ? jei ne paslaptis kokio aukščio pirkot ir kiek mokėjot ?
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 10 02, 15:21)
Sveiki,
Sumurijo man kaminus, vienas shiedel rondo plius, kitas isokern. Rondo kamin yra kondensato nuvedimo vamzdelis. Taciau isokern kaminas yra vientisas, be jokiu padarytu angu ir kondensato nuvedimo vamzdeliu. Ar cia jie visi tokie, ar man bus pamirse ka nors sukomplektuoti? Jei ne, tai darant zidini, man viska padarys? Ar aplamai reikia isokern'ui numatyti kondensato nuvedimui kanalizacija?
Aciu.

Nereikia isokernui kondensato surinkimo,nes jo ir nebus.Toks kaminas naudojamas zidiniui,o is zidinio iseina karsti dumai ir kondensatas nesusidarys.Kai jungs zidini tai paprasciausiai ispjaus jame anga pajungimui ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(amada @ 2011 10 02, 22:57)
Nereikia isokernui kondensato surinkimo,nes jo ir nebus.Toks kaminas naudojamas zidiniui,o is zidinio iseina karsti dumai ir kondensatas nesusidarys.Kai jungs zidini tai paprasciausiai ispjaus jame anga pajungimui ir viskas.

Supratau..O kaip su lietumi? Juk visvien per kamina prilyja?
Atsakyti
ar labai skiriasi schidel ir presto kaminai ?
Atsakyti
sveiki, gal galite patarti, kur pigiausiai galima nusipirkti Shiedel kaminą? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 10 15, 19:52)
sveiki, gal galite patarti, kur pigiausiai galima nusipirkti Shiedel kaminą? ačiū  4u.gif

Mes pirkom Shiedel iš Serfo, buvo tada akcija, pirkom du kaminus, vieną židiniui, kitą katilinei.Turi juos statyti tik kitą savaitę, tai nelabai galiu ką pasakyti kas ir kaip, o pamatysim kokie jie kai pagyvensim, bet tikiuosi kad nebus blogi. Kaina palyginus su kitom firmom buvo gan padori, labai nesiskyrė nuo kitų tai ir ėmėm Shiedel. Mūsų kaminai 6 m. be ventilecinių angų.
Atsakyti
židinio kaminui kokį murinimui mišinį pirkot ? labai jau brangus jų firminis sako puikiausiai tinka paprastas , kažin ?

kas turit kokių minčių pasidalinkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Pasakykit,ar visais atvejais kaminas turi būti aukščiau aukščiausios stogo vietos?
Stogas vienšlaitis,kaminas prie žemiausiojo taško,stogo ilgis nuo kamino krašto iki kito stogo krašto 10,90m
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 10 31, 19:22)
Labas vakaras
Pasakykit,ar visais atvejais kaminas turi būti aukščiau aukščiausios stogo vietos?
Stogas vienšlaitis,kaminas  prie žemiausiojo taško,stogo ilgis nuo  kamino krašto iki kito stogo krašto 10,90m

Labas. Pasiskaityk čia apie reikalavimus kamino aukščiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amada @ 2011 10 31, 20:52)
Labas. Pasiskaityk čia  apie reikalavimus kamino aukščiui smile.gif

Ačiū labai,vadinasi viską darom gerai,nes kažkaip suabejojom kad bus per žemas.Pas mus mūrinis,tai aukštį galim reguliuot kol neapskardintas
Atsakyti