Įkraunama...
Įkraunama...

Kaminas

QUOTE(sausas @ 2012 09 24, 19:19)
Gan pigiau galeciau pasiuliti TONA kaminus. smile.gif


tipo svajone uz maziausia kaina... paklausk atstovu, ar jiems patinka, kad tu taip pigini ju kaminus... juk nuolaidas jie tau suteike, kad butum suinteresuotas atstovauti siuos kaminus ir turetum finansines naudos uz tai... pardavimo kainas diktuoja juk jie, o tu tas nuolaidas dalini i kaire ir i desine uz aciu... gal jus mastote, kad esate uz juos gudresni, nes tipo pas jus visi pirks? tersi rinka ir nesuvoki, kad per jus tokius viena diena viskas gali apsisukti.. tau liks ta pati nuolaida o gamintojas visiems is eiles pardavines irgi uz ta pacia kaina... ar tada atstovasi juos? manau bus visai neidomu.... tada gal rasysi, kad zymiai brangiau parduodu kaminus...
tokia situacija jau esa su Shiedel kaminais, niekam neidomu jais prekiauti, nes nuolaida ciut ne visi gauna panasia ir nauji pirkejai ir seni pardavejai... o kaminai kaip buvo brangiausi savo klaseje taip ir yra..... nes pastoviai daromos nuolaidos iskele ju mazmenos kaina..
Atsakyti
[quote=Kristix,2012 09 24, 20:02]
Tona yra Tona. Tai grynai vokiečių produktas ir todėl nesigiria kieno keramikinius indėklus naudoja.
Bet tavo minėta Plewa rašo savo puslapyje, kad naudoja garsaus vokiečių Osmose keraminius indėklus. Osmose savo keramikinius indėklus pardavinėja jau visiems Europos kaminų gamintojams.

Todėl ir parašiau, kad keramikiniai indėklai keliauja kaminų gamintojams iš tos pačios gamyklos.

Yra ir daugiau keramikinių indėklų gamintojų, kinai irgi eksportuoja į Europą, o toliau jau kažkas irgi kepa kaminus. Bet aplamai tai reikia žiūrėti kaminų specifikacijas.
[/quote]

neidomi man ta plewa ar kiti "s" ... prisikabinau ant pasakymo kad visi geri... kas nera tiesa... o idomumo delei kas tie visi gamintojai, kurie naudoja tuos osmose dumtakius... ar vel ne is oro saudai.. krosneliu temoje jau visiems atsibodai, dabar persokai ant kaminu...
Papildyta:
Lavos mases kaminas...
taciau geresnes kokybes, platesniu deametru pasirinkimo ir pigesnes kainos lavos mases kaminai yra ScanCore
[/quote]


ScanCore nebloga kaina. Dvigubai pigiau negu schiedel. tik nepastebejau kuriam laikui jiem duodama garantija g.gif ,pvz schiedeliui tai 30 m.
Atsakyti
Kristix, žinau tik vieną tikrai vokišką kaminų gamintoją - TONA.

O visi kiti man vienodi: šiandien panaudojo vokišką keramiką, kitakart lenkišką pigiau. Až gi tiekimo skyriuose nedirbu, nežinau kada viršininkas liepia tiekėjams pataupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau nupirkom Shiedel kamina su ventiliacine anga ir dar papildomai dvieju istraukimu ventiliacinius blokelius, aukstis 7,66 m. Sumokejom 3730 Lt. (cia iskaiciuotas ir pristatymas).
Atsakyti
Gal kas žino kiek kainuoja kamino surinkimas (1 m)?
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 10 19, 23:45)
Gal kas žino kiek kainuoja kamino surinkimas (1 m)?


Jeigu tik surinkimas tai 1m apie 100 lt,
Jeigu perki toje firmoje ir prasai sumontuoti, tai surenka pigiau, apie 75 lt su medžiagom. Arba nemokamai. Kainos Vilniuje.
Atsakyti
turim shiedel rondo plus kaminą, stovi katilinėjė, patalpoje. Ar prieš tinkuojant reikia papildomai apšildyti, sakykim vata?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galit rekomenduoti darbuotoją, kuris sumontuotų Schiedel kaminą Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilminda: 28 spalio 2012 - 08:54
QUOTE(chypsa @ 2012 10 20, 21:19)
turim shiedel rondo plus kaminą, stovi katilinėjė, patalpoje. Ar prieš tinkuojant reikia papildomai apšildyti, sakykim vata?

Na mum meistrai sako, kad nereikia šiltinti, juk jis ir taip jau apšiltintas. Tai mes nešiltinsim.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2012 11 13, 20:32)
Na mum meistrai sako, kad nereikia šiltinti, juk jis ir taip jau apšiltintas. Tai mes nešiltinsim.

Mums tą patį sako smile.gif Dėkui.
Atsakyti
ar reikalingas-butinas kondensato nuvedimas židinio kaminui pvz. schiedel rondo plius. ar tai daugiau markėtingas.
Atsakyti
na tai patarkit galutinai, kaip daryti norint neprarasti kokybes ir neislaidauti: ar muryti kamina ir deti indekla, ar rinktis modulini ? reikia 2 kaminu po viena kanala, vienas granuliniam katilui, kitas - zidiniui. ir jei visgi moduliniai - tai kokie ? Shiedel ? Scancore ? Tona ? Icopal ? dar kokie nors ? duokit profai galutine ir neskundziama nuomone smile.gif
Atsakyti