Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių šeimos klinika

Laba diena,

gal lankotės "Karoliniškių šeimos klinikoje"? Kokie atsiliepimai apie vidaus tvarką, gydytojus, kokybę? Gal ką nors galite pasakyti apie gydytoją kardiologę Aleftiną Žvingelienę?
Atsakyti
aš šia klinika labai patenkinta. gydytojai puikūs, eilių beveik nėra. tiesa, pas kardiologus lankytis neteko rolleyes.gif
Atsakyti
Mano sunelis uzrasytas i sia seimos klinika. Kadangi turim nemazai sveikatos problemu, tenka daznai lankytis pas nuostabia gydytoja Stanislovaitiene. Labai malonus kolektyvas. Esu labai patenkinta ir jei dar turesiu leliuku butinai lankysimes tik cia.
Atsakyti
Rytoj ketinu apsilankyti sioje klinikoje, tikiuosi malonaus aptarnavimo unsure.gif
Atsakyti
smile.gif noreciau suzinot, o kaip galim apersirasyt i sita klinika? ar moket reikia? 4u.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2008 07 21, 23:13)
smile.gif noreciau suzinot, o kaip galim apersirasyt i sita klinika? ar moket reikia?  4u.gif  aciu smile.gif

Nuvykus i klinika uzpildai prasyma ir jau persirasiusi. Moketi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2008 07 25, 12:42)
Nuvykus i klinika uzpildai prasyma ir jau persirasiusi. Moketi nereikia.

aciu, o uz paslaugas ar reikia moket?
Atsakyti
as kai gydziausi sioje klinikoje man buvo visi nieko, tik paskui kai pasikeite gydytojas, buvo nebelabai schmoll.gif o ir registratores kaikurios ne kokios. Man buvo 2 votys ant pazasties su didziuliu skausmu, o sako: "Vietu siandien nera".... esu pati dirbusi klinikoje, taip kad puikiai suprantu, kaip medikas turi elgtis su pacientais.
Atsakyti
As taip pat lankausi sioje poliklinikoje! Pradzioje buvo gerai.Ir eiliu nebuvo ir administratores buvo mandagios ir malonios, o dabar susiraukusios atrodo,kad tu skolinga joms!Cia ne tik mano pastebejimai.
O gydytoja Deveikiene! Grieztoko veido ,bet idemiai apziuri ir isklauso!
4u.gif
Atsakyti
kiek teko susidurti - registratura wub.gif ,gydytoja Stanislovaitiene super thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat pradzioj buvau patenkinta ir daktaras neblogas ir ginekologe demesinga. Pokol neistino dantena prie protinio danties (skausmas doh.gif )-atejau ,administratore nusiunte prie dantu kabineto,ir ka ten isgirdau-uzrasimas visai dienai pilnas,priimt negalesim. Zmogiskumo nulis. Anksciau gyvenom kitur,lankiau Baltupiu seimos medicinos centra,tai nekarto teko reget kai su skausmu priimdavo be eiles dantu gydytoja ir sveikeji su taloneliais supratingai praleisdavo!
Atsakyti
Lankomes ten su dukra... daug bedu neturim, todel nedaznai (tfu-tfu-tfu)
gyd. stanioslovaitiene- SUPER thumbup.gif , bet pastaruoju metu ne taip paprasta paimti taloneli doh.gif
Pastebejau, kad prasidejo problemos su uzrasymais, eiles... ir ne duok dieve prireiks gydytojo kviestis i namus...Man buvo vejarupiai- tai tikrai baisu, kai esi jau seniai ne vaikas- galvojau, kad tikrai mirsiu... tai ka- man pasiule ateiti paciai - isivaizduokit vaizdeli, sedit jus prie kabineto su mazais vaikais, o cia pro duris iena toks zalias siaubas... doh.gif doh.gif doh.gif

beja, kas lankosi sioje klinikoje- kokie atsil;iepimai apie gydytojus ir gal patartumet pas kokia ginikologe uzsirasyt???
Atsakyti