Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių šeimos klinika

dar norejau pasiteirauti - o kokios paslaugos yra mokamos sioje klinikoje? pvz. jei noresiu pas moteru gydytoja - jos paslaugos mokamos? O nesciuju prieziura? Man tas yra svarbu ir tikiuos greitai bus aktualu smile.gif
Dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmeda: 02 liepos 2009 - 14:23
Sweiki 4u.gif
Gal kas lankotes pas stomatologus? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Mano patirtis yra kelių metų senumo, tik nemanau, kad kas pasikeitė. Prisirašiau prieš penkerius metus, tada dar buvo galima patekti pas gydytojus net tą pačią dieną, arba bent jau kitą. Gydytoja Stanislovaitienė puiki, dėl dukros nemažai bendravome, galiu pasakyti tik puikiausius žodžius thumbup.gif . Deveikienė patiko ne taip, pirmiausia dėl to, kad vaistus išrašo tuos, kurių reklaminiai lapeliai agentų palikti ant stalo smile.gif . Iš klinikos bėgome, kai žmonių prisirašė tiek, kad tapo nebeįmanoma patekti su bėda. Vienu žodžiu, jei būčiau laukusi, kol priims mano daktarė ir ateis mano eilė, jau gal su anuo pasauliu būčiau bendravusi. Tai buvo 2007 metais, nemanau, kad žmonių pamažėjo..
Atsakyti
Dabar gydytoja Stanislovaitiene tapo mokama (300 metams uz vaika), bet likau pas ja, nes tikrai labai gera gydytoja, negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio, pas ja zmoniu dabar sumazejo, o paslambinus jai i mobilu tikrai galima sutarti, kad priimtu nors ta pacia diena. Del kitu gydytoju nezinau, nes nelabai lankausi.
Atsakyti
Saloniki, o kur pabėgote iš šios klinikos? Nes į paprastą polikliniką tai niekas varu nenuvarytų. Ten su pensininkais sedėti ir klausytis jų bėdų - žiauru...
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 02 22, 08:47)
Dabar gydytoja Stanislovaitiene tapo mokama (300 metams uz vaika), bet likau pas ja, nes tikrai labai gera gydytoja, negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio, pas ja zmoniu dabar sumazejo, o paslambinus jai i mobilu tikrai galima sutarti, kad priimtu nors ta pacia diena. Del kitu gydytoju nezinau, nes nelabai lankausi.

o ar zinote, brangios mamytes, kad si klinika neturi teises imti tu 300 Lt uz musu vaiku pirmini gydyma. Jie gauna finansavimo is ligoniu kasu ir dar reikalauja is musu pinigu uz tas pacias paslaugas. Pasiskambinkite i ligoniu kasas, jums ten viska paaiskins. Neleiskit saves apiplesineti viduryje baltos dienos... Si klinika neturi teises ne tik imti pinigus uz pirmine sveikatos prieziura, bet ir vaiku perrasyti pas kita gydytoja. Pagal Lietuvoje galiojancius istatymus mes turime teise rinktis ne tik sveikatos istaiga, bet ir gydytoja... Labai gaila, kad si istaiga negerbia savo paciu maziausiu pacientu...Lupikauja... Siulau sukilti ir ieskoti teisybes...As jau bandziau aiskinti su sios klinikos vadovybe, man buvo pasiulyta eiti kitur gydytis, jei nepatinka... jie net nesiruosia laikytis istatymu ir toliau taip elgsis kol visos mes tylesim... Rasyk mamos skundus i ligoniu kasas ir sveikatos ministerija, jie neturi teises imti pinigu uz musu vaiku pirmine sveikatos prieziura... As viena, lauke ne karys! SUKILKIME
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2010 03 15, 14:11)
o ar zinote, brangios mamytes, kad si klinika neturi teises imti tu 300 Lt uz musu vaiku pirmini gydyma. Jie gauna finansavimo is ligoniu kasu ir dar reikalauja is musu pinigu uz tas pacias paslaugas. Pasiskambinkite i ligoniu kasas, jums ten viska paaiskins. Neleiskit saves apiplesineti viduryje baltos dienos... Si klinika neturi teises ne tik imti pinigus uz pirmine sveikatos prieziura, bet ir vaiku perrasyti pas kita gydytoja. Pagal Lietuvoje galiojancius istatymus mes turime teise rinktis ne tik sveikatos istaiga, bet ir gydytoja... Labai gaila, kad si istaiga negerbia savo paciu maziausiu pacientu...Lupikauja... Siulau sukilti ir ieskoti teisybes...As jau bandziau aiskinti su sios klinikos vadovybe, man buvo pasiulyta eiti kitur gydytis, jei nepatinka... jie net nesiruosia laikytis istatymu ir toliau taip elgsis kol visos mes tylesim... Rasyk mamos skundus i ligoniu kasas ir sveikatos ministerija, jie neturi teises imti pinigu uz musu vaiku pirmine sveikatos prieziura... As viena, lauke ne karys! SUKILKIME

Siaip netiesa
Yra panaikinti vaiku gydytoju etatai - tai kita pediatore, kuri dirba sioje klinikoje - nemokamai ir vadinasi "seimos gydytoja", o gydytoja Stanislovaitiene negali dirbti kaip seimos gydytoja - nes ji nera suagusiuju terapeute, o jei neklystu, tai jos antra specialybe- kardiologe. Taigi klinikos paciantai gali laisvai pasirinkti- lankytis pas ja ir moketi, arba lankytis pas kita seimos gydytoja ir nemoketi nieko... o pediatro ligoniu kasos jau nebeapmoka...
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2010 03 23, 18:49)
Siaip netiesa
Yra panaikinti vaiku gydytoju etatai - tai kita pediatore, kuri dirba sioje klinikoje - nemokamai ir vadinasi "seimos gydytoja", o gydytoja Stanislovaitiene negali dirbti kaip seimos gydytoja - nes ji nera suagusiuju terapeute, o jei neklystu, tai jos antra specialybe- kardiologe. Taigi klinikos paciantai gali laisvai pasirinkti- lankytis pas ja ir moketi, arba lankytis pas kita seimos gydytoja ir nemoketi nieko... o pediatro ligoniu kasos jau nebeapmoka...

Gerb. Jullaja,

Man labai gaila, kad Jus patikejot tuo ka jums pasakoja tos istaigos darbuotojai. Jeigu galvojat, kad as issigalvoju pasiskambinkite pacios i ligoniu kasas. Jums ten viska aiskiai paaiskins... Bet jei Jums patinka but apgaudinejamom, tai yra Jusu teise... Mokekit ir toliau uz tai kas priklauso Jums ir Jusu vaikams veltui...Mes patys ir leidziames apgaudinejami, papasakoja koks dedule su kostiumu, kad turim moketi ir mokam... Nesugebam apsiginti... Mokekit ir toliau, o as isejau i kita seimos centra, kur uz pirmine sveikatos prieziura nieks nepraso moketi...
Sekmes ir toliau bukit kvailinami!
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2010 04 07, 12:24)
Gerb. Jullaja,

Man labai gaila, kad Jus patikejot tuo ka jums pasakoja tos istaigos darbuotojai. Jeigu galvojat, kad as issigalvoju pasiskambinkite pacios i ligoniu kasas. Jums ten viska aiskiai paaiskins... Bet jei Jums patinka but apgaudinejamom, tai yra Jusu teise... Mokekit ir toliau uz tai kas priklauso Jums ir Jusu vaikams veltui...Mes patys ir leidziames apgaudinejami, papasakoja koks dedule su kostiumu, kad turim moketi ir mokam... Nesugebam apsiginti... Mokekit ir toliau, o as isejau i kita seimos centra, kur uz pirmine sveikatos prieziura nieks nepraso moketi...

Taip, niekas nepanaikino pediatrų. Valdiškose poliklinikose jie kaip buvo, taip ir liko mirksiukas.gif Tik klinikai neapsimoka jų laikyti, nas vaikai dažnai serga. O šeimos gyd. turi ir daug suaugusių prirašytų, nes nuo prirašytų ptcientų kas mėnesį gauna kažkokį mokestį, bet jie daug mažiau serga.
grusia į kokią polikliniką persirašėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2010 04 07, 12:24)
Gerb. Jullaja,

Mes taip pat su dviem vaikais perėjom į kitą gydymo įstaigą, nes taip, kaip jie pasielgė su Stanislovaitienės pacientais, t.y. neįspėję perrašė pas kitą gydytoją, yra mažų mažiausiai nepagarba, jau nekalbant apie teisinę šio reikalo pusę. Esu įsitikinusi, kad toks nesiskaitymas jiems skaudžiai atsilieps: be mūsų šeimos, žinau dar bent tris šeimas (po keturis asmenis), kurios jau pakeitė gydymo įstaigą. Manau, tai ir yra geriausia boikoto forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2010 03 15, 14:11)

Na nematau del ko cia reiktu sukilt!
Musu seima gydosi sioje klinikoje ir neturime jokiu problemu. Taip, budavo eiles su vaiku pas D.Stanislovaitiene, bet tik tada, kai epidemija. Ir tai, pastebejau, kad ateina tevai net nepasiskambine, kaip i greitosios pagalbos ligonine ir reikalauja demesio. Dabar mokame 300 lt i metus ir esame 100% patenkinti demesiu, aptarnavimu. Visada galiu gydytojai pasiskambint, pasikonsultuoti ar atvykti i klinika.
Mano draugai liko pas naujai priimta gydytoja (nepamenu pavardes), tad irgi patenkinti, tik isliko spustis vaiku (sako, kad kartais tenka palaukt 10-20 min.). Manau kiekvienas gali pasirinkti jam tinkanti varianta. Jeigu norit gaut nemokama konsultacija gydotes pas viena gydytoja, jeigu norite papildomu privalumu, susimokat ir einat pas kita gydytoja. Tad puiku, kad yra pasirinkimas.
Aciu Karoliniskiu seimos klinikai, o labiausiai D.Stanislovaitienei.
Atsakyti
QUOTE(Leila27 @ 2010 04 22, 13:48)
Na nematau del ko cia reiktu sukilt!
Musu seima gydosi sioje klinikoje ir neturime jokiu problemu. Taip, budavo eiles su vaiku pas D.Stanislovaitiene, bet tik tada, kai epidemija. Ir tai, pastebejau, kad ateina tevai net nepasiskambine, kaip i greitosios pagalbos ligonine ir reikalauja demesio. Dabar mokame 300 lt i metus ir esame 100% patenkinti demesiu, aptarnavimu. Visada galiu gydytojai pasiskambint, pasikonsultuoti ar atvykti i klinika.
Mano draugai liko pas naujai priimta gydytoja (nepamenu pavardes), tad irgi patenkinti, tik isliko spustis vaiku (sako,  kad kartais tenka palaukt 10-20 min.). Manau kiekvienas gali pasirinkti jam tinkanti varianta. Jeigu norit gaut nemokama konsultacija gydotes pas viena gydytoja, jeigu norite papildomu privalumu, susimokat ir einat pas kita gydytoja. Tad puiku, kad yra pasirinkimas.
Aciu Karoliniskiu seimos klinikai, o labiausiai D.Stanislovaitienei.

Aš irgi labai patenkinta, kad pas Stanislovaitienę sumažėjo eilės įvedus mokamas paslaugas, dabar nebereikia laukti su mažu vaiku.
Atsakyti