QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 08:28)
Aš neseniai buvau Jūratės 14b, bet gal ne šitas adresas domina?
Na taip, Jurates 14 b
QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 10:28)
Buvau
čia pagal šitą skelbimą
Šeimininkas sakė, faktiškai adresas yra Smilčių g., bet įėjimas pro 14b. Buvom dviviečiame kambary (60 Lt/para) - iki šiol neturėjau patirties su nuoma, bet nenusivyliau. Prieš kokias 2sav. užsisakiau tą kambarį, paskui dar prieš porą dienų pasiskambinau - viskas sklandžiai gavosi
Kitų kambarių nemačiau, o šis buvo nedidukas - dvigulė lova, stalas, pora kėdučių, šaldytuvas. Kambarys naujai suremontuotas - švarus - WC ir dušas tvarkingi. Kiti ptogumai - mikrobangė, virdulys, indai, lygintuvas, fenas, rankšluosčiai, patalynė, kabelinė TV

Spintoj buvo kelios pakabos, pasigedau tik lentynų, bet mantos daug neturėjau, tai apsiėjau.
Šeimininkai - neįkyrūs, artimos draugystės neieškojau, o jie irgi į akis nelindo. Paskutinę dieną iki 12val. turėjom atlaisvinti kambarį, bet šeimininkas leido daiktus pasidėti pas save, nes buvom be mašinos - tai dar prabuvom Palangoj iki pavakario
Na, labai tikiuosi, kad cia tie patys kambariai, nes as su vyresnio amziaus moterimi snekejau

Bet adresas sutampa, tai gal tie

Man ji sake, kad yra lygtais 6 dvivieciai, trivieciai kambariai, visi su patogumais. O keliu ten aukstu pastatas? Nes as pirmam aukste rezervavausi.