Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

O gal kas vaziuojat rytoj iki Palangos ir galetumet viena mergina is Kauno pavezeti? Siaip galeciau vaziuot apie kokia 16 val. Rasykit i az arba tel. 8 639 03073. Buciau dekinga ir prisideciau prie kuro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 07 16, 17:34)
kažin kaip orai kitą savaitę nusimato  g.gif

Ir man labai rūpi g.gif .Vis planuoju,planuoju važiuot,bet oras kaip negerėja,taip negerėja doh.gif .Ir Palanga tuščia,taip kad su apsigyvenimu problemų nėra....
Atsakyti
Supermamytes, atsilaisvino mano butas ilgesniam laikui.. Taip ir buna, kad ne tik rezervuotojai paveda, bet ir besirezervuojantys g.gif
Taigi jai kam idomu - liepos 28-rugpjucio 17 butas laisvas. Du kambariai, keturiems zmonems miegamos vietos - miegamajame dvigule lova, kitame kambaryje minkstas isskleidziamas kampas, vel gi - dviems zmonems.

http://www.skelbiu.lt/3427821.html

Per A.Z.
Atsakyti
Gal kas turit pasiūlyti dvivietį kambarį ar buta su atskirais patogumais nuo liepos 21 - 22d. maždaug šešioms paroms? Būtume du suaugę žmonės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kam teko situs kambarius nuomotis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marge: 17 liepos 2008 - 13:51
QUOTE(Marge @ 2008 07 17, 13:50)
Sveikos 4u.gif Gal kam teko situs kambarius nuomotis? g.gif

Va sita skelbima ir as ziuriu , ziuriu, atrodo tai labai thumbup.gif Bet buti neteko ax.gif Ir man idomu kaip ten kas ?
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 07 17, 16:21)
Va sita skelbima ir as ziuriu , ziuriu, atrodo tai labai  thumbup.gif Bet buti neteko  ax.gif Ir man idomu kaip ten kas ?

Man tai iskart patiko siti kambariai, beto viskas vietoj. Uzsirezervavau kambari, kita savaite vaziuosim ten, tikiuosi nenusivilsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2008 07 17, 16:57)
Man tai iskart patiko siti kambariai, beto viskas vietoj. Uzsirezervavau kambari, kita savaite vaziuosim ten, tikiuosi nenusivilsim rolleyes.gif

Lauksim tada jusu komentaru kai grisit bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gal kas pasiulysite butuka 4 asmenims, kad butu nepertoliausiai nuo juros. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif

Noreciau pasiulyti butuka Palangoje, Vanagupes g. "Line" tiems, kas iesko pigiau ir kukliau ax.gif Na, be euro remonto, bet yra 4-ios miegamos vietos, vonia, WC, TV, istiklintam balkone mini virtuvyte, zodziu nuvaziuoji ir gyveni biggrin.gif Rugpjuti dvi laisvos savaites liko, prasom 80 lt/parai. Ka sudomino rasykit i AZ.
Atsakyti
gal kas gali pasiulyti nakvyne nuo liepos 28-30 dienos, seimai (2 suauge ir 2 vaikai. vienam 3 metukai kitam 6 men)
pageidautina atokiau nuo miesto centro, geriausia butu vanagupes g. ar kazkur link tos puses. reikalingi visi patogumai, mokesim iki 180-200 lt.

Atsakyti
[quote=jurgaval,2008 07 21, 15:48]

labas vakaras_kvieciu apsilankyti cia:

http://www.skelbiu.lt/4137962.html
Papildyta:
QUOTE(Guduke @ 2008 07 20, 00:33)
Sveikutes

Gal kas pasiulysite butuka 4 asmenims, kad butu nepertoliausiai nuo juros.  ax.gif

labas vakaras, gal mano siulomas variantas JUS sudomintu?
kvieciu apsilankyti:
http://www.skelbiu.lt/4137962.html

lauksim jusu skambucio
Atsakyti