Reikėtų 1 mėn. nuo liepos 1 dienos.
Kokia sanatorija patrtumet, jei noriu atsipusti kelias dienas su vaiku palangoje?
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 06, 09:42)
o mes ši savaitgali važiuojame į Palangą, į viešbutį alka
norim išbandyti pasiūlymą,,Savaitgalis šeimai ''
,grižus papasakosiu 
lauksiu komentaru
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 06, 08:42)
o mes ši savaitgali važiuojame į Palangą, į viešbutį alka
,grižus papasakosiu 
Šiaip alkoj yra neblogas spa kompleksas, pusryčiai, ir pats viešbūtis kultūringas, netoli centro
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 06, 15:04)
Šiaip alkoj yra neblogas spa kompleksas, pusryčiai, ir pats viešbūtis kultūringas, netoli centro 
nu as irgi paziurejau, tai visai faina gal ten. o nezinot apie zuvedra? ten taip graziai viskas aprasyta
QUOTE(VaidaM @ 2008 03 06, 17:02)
nu as irgi paziurejau, tai visai faina gal ten. o nezinot apie zuvedra? ten taip graziai viskas aprasyta 
Žuvėdroj nesu buvusi
QUOTE(VaidaM @ 2008 03 06, 17:02)
Žuvėdroj esu atostogavusi gal prieš4-5 metus. Nepatiko.
Šiandien bandžiau kokiam viešbutyje rezervuotis vietas 4 asmenų šeimai ir ištiko lengvas šokas. Vienas viešbutis pasakė, kad vienai parai nepriima, nes ilgasis savaitgalis, o jau dviem parom, tai iškart priimtų. Kaip sovietiniais laikais.
Užsisakėm Roko viloj, gal bus gerai.
QUOTE(Paja @ 2008 03 07, 13:40)
Žuvėdroj esu atostogavusi gal prieš4-5 metus. Nepatiko.
Šiandien bandžiau kokiam viešbutyje rezervuotis vietas 4 asmenų šeimai ir ištiko lengvas šokas. Vienas viešbutis pasakė, kad vienai parai nepriima, nes ilgasis savaitgalis, o jau dviem parom, tai iškart priimtų. Kaip sovietiniais laikais.
Esu buvus Roko viloj.
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 07, 13:44)
Esu buvus Roko viloj.
Viskas gražu, kultūringa, šeimininkai gyvena pačioj, mes - viršuj (su savu įėjimu, ten kelio numeriai yra). Buvo virdulys, skrudintuvas, pusryčiamas įranga
Tiesa, buvau prieš porą metų, tai gal ten viskas į vieną ar į kitą pusę pasikeitė, bet šiaip viskas buvo gerai. 
O, tai jau ramiau. Na, šeimininkė tikrai labai miela pasirodė.
O kur skaniai galima pavalgyt Palangoj? Kažkada mūsų favoritai buvo "Molinis ąsotis" ir "Šachmatinė".
Nesinori klaidžioti.
QUOTE(Paja @ 2008 03 08, 12:03)
O kur skaniai galima pavalgyt Palangoj? Kažkada mūsų favoritai buvo "Molinis ąsotis" ir "Šachmatinė".
Nesinori klaidžioti. 
Šiaip tai dar "de Cuba" bet ji uždaryta, berods iki balandžio.
Papildyta:
Paja, o kada išvažiuojat?