Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Siandra @ 2006 03 27, 16:34)
Dekui uz atsakymus, labai mane nudziuginot - reikes parduotuves nusiaubt ir kartu su mumis i Kreta keliaus lietuviska desryte, konservai, duonyte  lotuliukas.gif Jua dabar isivaziduoju, kaip atokvepio valandele sedime ant juros kranto ir megaujames lietuviskais gardumynais  thumbup.gif

O jūs nenorit vietiniais skoniais, t.y. graikiškais, pasimėgaut pietų metu? unsure.gif
Man bent jau atrodo, kad jei jau išvažiuoji pažint kitą šalį, o šiuo metu kalbam apie tokį nuostabų dalyką kaip Kreta, su jos nuostabiais delikatesais, tai reiktų ten išragaut viską kas įmanoma, mažuose vietiniuose restoranėliuose, ne tuose turistams padarytuose....
Atsakyti
kiek reiketu mazdaug pinigeliu isideti i kreta savaitei, jei zadame nuomotis masina ir daugiau pakeliauti po sala, nei papludimyje guleti?
Atsakyti
Na mes tikrai zadame megautis kretietiskais skanestais, taciau 12 dienu jais nepasimegausi - kisenes greitai istustes, o ir taip jau su tais pinigais bus sunku... doh.gif Tiesiog, kiek supratau, kainos ten nera labai mazos, tai va todel ruosiames ir lietuvisku maistu megautis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors esate vaziaves tik su pusryciais? nes mums is tiesu norisi tikro kretietisko maisto paragauti kasdien vis kitoje vietoje, ar neapsiriksim pasieme tik pusrycius? kiek supratau maistas ten brangus, bet nesinori tos suaugusiuju pionieriu stovyklos.
Atsakyti
Dar norėčiau paklausti apie viešbutį Chrissi amoudia rolleyes.gif Ką geriau pasirinkti ar kambarį pagrindiniame pastate ar vasarnamiuose? ax.gif Kuo ten skiriasi, kur geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2006 03 30, 23:12)
Skaičiau beveik visą temą ir apie tai neradau  smile.gif
Taip ten skiriasi kur tie kambariai: yra pagrindiniam viešbučio pastate ir dviaukščiuose vasarnamiuose, mūsų klausė kur norėtume, bet nežinojome kur pasirinkti, tai todėl ir klausiu tų kur jau buvo, kur geriau ar nėra skirtumo  rolleyes.gif

Mano manymui pagrindiniam pastate gali b8ti triukšminga, nes iš vienos pusės gatve o iš kitos baseinas, barai, pasirodymų scena. o nameliai išsidestė per visą teritoriją, ten gali būti ramiau, bet tik nemačiau kambarių pagr. pastate gal jie geriau įrengti. Nors man ir nameliuose patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2006 03 31, 00:04)
Mano manymui pagrindiniam pastate gali b8ti triukšminga, nes iš vienos pusės gatve o iš kitos baseinas, barai, pasirodymų scena. o nameliai išsidestė per visą teritoriją, ten gali būti ramiau, bet tik nemačiau kambarių pagr. pastate gal jie geriau įrengti. Nors man ir nameliuose patiko 4u.gif

O kokiu metu tu buvai? Kuri menesi?
Mes Kretoje busim 08.22-09.02 tai tikimes, kad seimu nebebus labai gausu, nes vaikams i mklas gal jau reikes ax.gif ech tikimes labai... biggrin.gif
Mes kambari emem su vaizdu i jura, tai neaisku kur cia tiek kambariai, ar pagrindiniame ar ne..aj manau viskas bus ciki, laukiu tai nerealiai..o dar taip toli...ir vestuves pirmiau atsokti reikia tongue.gif
Atsakyti
merginos, dar klausiu karta: kas buvote be vakarienes, ar verta uz ja primoketi cia, ar geriau valgyti vis kitoje vietoje, taip paragauti daugiau tradiciniu patiekalu? parasykit, bukit gerutes, nes negalim apsispresti.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2006 04 05, 19:19)
merginos, dar klausiu karta: kas buvote be vakarienes, ar verta uz ja primoketi cia, ar geriau valgyti vis kitoje vietoje, taip paragauti daugiau tradiciniu patiekalu? parasykit, bukit gerutes, nes negalim apsispresti.

Aš nebuvau nei su vakariene, nei be jos, važiuoju visad savarankiškai, betgi išdrįsiu paskatinti jus neimti vakarienės ir važiuoti vakarieniauti vis į kitą taverną, restoraną ar "kafenioną" mirksiukas.gif Jūs į kurį kurortą važiuojat? gal netgi galėčiau parekomenduot kokį, jei rytinėj dalį salos būsit rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu, butu puiku, mes pasirinkome miesteli Stalida. atrodo jis nemazas. dar norim aplankyti tarpekli, Santorine... zodziu ka spesim per savaite.
Atsakyti
jei vaziuojat ne siaip gulineti prie baseino, tai imkit su vakariene mirksiukas.gif
jei vaziuojat kuo daugiau pamatyti - be vakarienes, nes jei ja paimi, turi butent tam laikui gristi, kad suspeti pavalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai su vakariene ėmėm . Aš jau buvus graikijoj ir atsimenu,kad maistas ten visai nepigiai kaštavoja. Kavinėse geriau jau kokį kokteilį paskanauti ar šiaip akis paganyti... Juk vakarienės laikas tai labai ištęstas būna. Pas mus ,kiek atsimenu, vakarienė nuo 19 iki 22 val. Kai kada iki 23...čia jau nuo viešbučio priklauso.

O šiaip tai viskas nuo pačio žmogaus priklauso. Tų tsatciki ir sulvaki ir t.t. ir viešbutyje būna. 4u.gif
Atsakyti