tai čia prestižas groja?
Mano pirmas nėštumas baigėsi 24 savaitėje. Klinikose lankiausi pas gyd Žalneravičiennę lygtai dabar jau gerai neatsimenu. Vaisiaus vystymasis sustojo ir as dvi savaites isnesojau negyvą kol pati nenuvažiavau į kitą ligoninę ir man pasakė kad jau viskas. Aš manu kad negalima spręsti apie įstaigą reikia žiūrėti į gydytojus. Ir galiu pasakyti jei ne Rožukienė aš nežinau kada būčiau turėjusi sekantį vaikelį. Tokio psichologinio palaikymo sulaukiau. Jos žodžiai kurių nepamiršiu niekad: po tos nelaimės ji sakė kad visas žaizdas užgydys sekantis vaikas, taip ir atsitiko. Dabar jau turiu du sūnelius.
Aš apie ją tik geruoju galiu kalbėti.
Aš apie ją tik geruoju galiu kalbėti.

as taip pat lankiaus Motinos ir Vaiko Klinikoje, pries 5 m.Kai nusivyliau Klinikose dirbusios Dubickienes "pazeminimais".. negalejau pastoti. Deja, Motinos ir Vaiko Klinikoje pasijauciau ne ka geriau. Ten pasijusdavau "kalta" dar prie registraturos. Tokios pacukes registraturoje kol baigdavo telefonu kalbet, po to matyt joms ausys budavo uzgulusios, tai garsiai saukdamos perklausdavo - ko, ko jums reikia, ko ko negalit? Pastot? Pas koki gyd noretumet?
dabar jau juokinga. Nes viskas nuejo paciu geriausiu imanomu keliu. Ir, deja, Klinikose.
O ta motinos ir vaiko, tipo, klinika, apvaziuoju. visada bent jau antra eile, Savanoriu prospektu. Patys negeriausi prisiminimai...
dabar jau juokinga. Nes viskas nuejo paciu geriausiu imanomu keliu. Ir, deja, Klinikose.

O ta motinos ir vaiko, tipo, klinika, apvaziuoju. visada bent jau antra eile, Savanoriu prospektu. Patys negeriausi prisiminimai...
hmmm... pasiskaiciau...
galvojau apie sita klinika, lad joje gimdyt...bet vistik su teta tarsiuos, kur geriau - gal vistik per pazistamus mazylyje, tai ten padavus 1000 lt manau visaj gerai butu..
O vaikeli! Uz tokia suma Tu bet kurioj valdiskoj ligoninej gausi auksciausia sveikatos lygi .

Net jei cezari darytu.

O nuo visokio brudo, stafilokoku ir kitokiu koku, neapsaugos nei pinigai, nei "prestizas". Tiesiog kartais taip nutinka.

Man greit gimdyt. Bet tikrai nesivaikysiu privaciu ligoniniu. Juk is ju vistiek, jei jau beda, tai veza i Klinikas! Tai kam gaisti laika, jeigu kas??

pagal gydytoju,dirbanciu Motina ir vaikas klinikoje,pavardes,gali cia pasiskaityti...zinau,kad linksniavo cia kelias is tos klinikos.bet ne is gerosios puses... 
per paieska paieskok,jau buvo kalbeta apie shia klinika

per paieska paieskok,jau buvo kalbeta apie shia klinika

QUOTE(Dziugelis @ 2006 06 18, 19:31)
hm...pasiskaiciau,bet matau nieko gero,tik noretusi daugiau atsiliepimu isgirsti is ten gimdziusiu, o ne is siaip viena kart nuejussiu ir sussidariusiu bloga nuomone
Taigi visdelto dar laukiu gimdziusiu mamyciu atsiliepimu

Taigi visdelto dar laukiu gimdziusiu mamyciu atsiliepimu

Sveika, pritariu tavo nuomonei. Labai jau žmonės skeptiškai žiūri į privačias klinikas

Neįkalbinėju, o tiesiog norėjau išsakyti savo nuomonę, nes panašiai kaip ir tu kilo visokių man minčių, paskaičius nurodytą temą. gaila, kad nuomonių yra pateikta nedaug, o dar tos pačios nekokios tai ir pasimeta žmogus, o va kai realiai, pabendrauji su žmonėm, kurie ten buvo ir pan. tai ir atsirenki, kas ir kaip. Visur yra pliusų ir minusų, nėra nei vien tik gerai, ar vien blogai. SĖKMĖS

hm...pasiskaiciau,bet matau nieko gero,tik noretusi daugiau atsiliepimu isgirsti is ten gimdziusiu, o ne is siaip viena kart nuejussiu ir sussidariusiu bloga nuomone

O tu pati nueik i ta klinika apziurai bent karta, kad ir neapsisprendusi dar esi. Susimokesi gydytojui tuos 60 Lt (rodos, tiek kiekvienas vizitas kainuoja), pasisnekesi su juo ir pati susidarysi siokia tokia nuomone. Juk kita karta net pati aplinka ar aptarnavimo stilius gali nepatikti.