Įkraunama...
Įkraunama...

Klinika "Motina ir vaikas" Kaune.

tai čia prestižas groja?
Atsakyti
Mano pirmas nėštumas baigėsi 24 savaitėje. Klinikose lankiausi pas gyd Žalneravičiennę lygtai dabar jau gerai neatsimenu. Vaisiaus vystymasis sustojo ir as dvi savaites isnesojau negyvą kol pati nenuvažiavau į kitą ligoninę ir man pasakė kad jau viskas. Aš manu kad negalima spręsti apie įstaigą reikia žiūrėti į gydytojus. Ir galiu pasakyti jei ne Rožukienė aš nežinau kada būčiau turėjusi sekantį vaikelį. Tokio psichologinio palaikymo sulaukiau. Jos žodžiai kurių nepamiršiu niekad: po tos nelaimės ji sakė kad visas žaizdas užgydys sekantis vaikas, taip ir atsitiko. Dabar jau turiu du sūnelius.
Aš apie ją tik geruoju galiu kalbėti. doh.gif
Atsakyti
as taip pat lankiaus Motinos ir Vaiko Klinikoje, pries 5 m.Kai nusivyliau Klinikose dirbusios Dubickienes "pazeminimais".. negalejau pastoti. Deja, Motinos ir Vaiko Klinikoje pasijauciau ne ka geriau. Ten pasijusdavau "kalta" dar prie registraturos. Tokios pacukes registraturoje kol baigdavo telefonu kalbet, po to matyt joms ausys budavo uzgulusios, tai garsiai saukdamos perklausdavo - ko, ko jums reikia, ko ko negalit? Pastot? Pas koki gyd noretumet?
dabar jau juokinga. Nes viskas nuejo paciu geriausiu imanomu keliu. Ir, deja, Klinikose. 4u.gif
O ta motinos ir vaiko, tipo, klinika, apvaziuoju. visada bent jau antra eile, Savanoriu prospektu. Patys negeriausi prisiminimai...
Atsakyti
ir iki nestumo, ir nestumo metu lankiausi klinikoje "motina ir vaikas" pas gydytoja Rozukiene.
patiko tai,kad nereikdavo laukti eilese.
klinikos personalas taip pat patiko (iskaitant ir administratore).
pacios gydytojos Rozukienes darbu esu patenkinta.
Atsakyti
hmmm... pasiskaiciau...
galvojau apie sita klinika, lad joje gimdyt...bet vistik su teta tarsiuos, kur geriau - gal vistik per pazistamus mazylyje, tai ten padavus 1000 lt manau visaj gerai butu..
Atsakyti

hmmm... pasiskaiciau...
galvojau apie sita klinika, lad joje gimdyt...bet vistik su teta tarsiuos, kur geriau - gal vistik per pazistamus mazylyje, tai ten padavus 1000 lt manau visaj gerai butu..

O vaikeli! Uz tokia suma Tu bet kurioj valdiskoj ligoninej gausi auksciausia sveikatos lygi . vacation4.gif
Net jei cezari darytu. doctor.gif . Liktu dar ir vaiku daktarei, kuri apziuretu atsakingai vaikeli, tyrimus atliktu birthday.gif As taip manau...
O nuo visokio brudo, stafilokoku ir kitokiu koku, neapsaugos nei pinigai, nei "prestizas". Tiesiog kartais taip nutinka. banned2.gif spam.gif
Man greit gimdyt. Bet tikrai nesivaikysiu privaciu ligoniniu. Juk is ju vistiek, jei jau beda, tai veza i Klinikas! Tai kam gaisti laika, jeigu kas?? aggressive.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Liepos pradzioje tureciau gimdyti ir nusprendziau gimdyt Motinos ir vaiko klinikoje.Labai prasau tu mamyciu kurios ten gimdete truputi papasakoti kaip ten jum sekesi, kaip ten viskas? g.gif
Atsakyti
pagal gydytoju,dirbanciu Motina ir vaikas klinikoje,pavardes,gali cia pasiskaityti...zinau,kad linksniavo cia kelias is tos klinikos.bet ne is gerosios puses... ax.gif
per paieska paieskok,jau buvo kalbeta apie shia klinika mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 birželio 2006 - 12:18
Apie "Motiną ir vaiką" tema yra ČIA
Atsakyti
hm...pasiskaiciau,bet matau nieko gero,tik noretusi daugiau atsiliepimu isgirsti is ten gimdziusiu, o ne is siaip viena kart nuejussiu ir sussidariusiu bloga nuomone verysad.gif
Taigi visdelto dar laukiu gimdziusiu mamyciu atsiliepimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugelis @ 2006 06 18, 19:31)
hm...pasiskaiciau,bet matau nieko gero,tik noretusi daugiau atsiliepimu isgirsti is ten gimdziusiu, o ne is siaip viena kart nuejussiu ir sussidariusiu bloga nuomone verysad.gif
Taigi visdelto dar laukiu gimdziusiu mamyciu atsiliepimu rolleyes.gif

Sveika, pritariu tavo nuomonei. Labai jau žmonės skeptiškai žiūri į privačias klinikas g.gif tik neaišku kodėl. O buvo taip, kad lygiai taip pat prieš metus nutiko ir man, blaškiausi, ieškojau info kas ir kaip ir galiu nuraminti, kad gimdyti privačiuose namuose tikrai nieko nėra blogo ir baisaus. Tiesiog pati turi apsipresti ko tau reikia, ko nori, kas tave pradžiugintų ir pan. Aš lankiausi pas gyd. Barilienę ir esu labai patenkinta ją, šiaip jokių sentimentų -tiesiog stropi, rūpestinga ir atsakinga gydytoja. Nuolat liepdavo atlikti tyrimus, stebėjo, pastovus lankymasis ( ko kartais nesulauksi paprastose). taip dauguma mamyčių sakys, kad už pinigus taip liepia. Nieko panašaus, nuo pat pirmų dienų leido pačiai apsipręsti, kur lankysiuos, kur gimdysiu - jokios prievartos ir įtaigos. Pasakė pliusus ir minusus gimdant čia ir klinikose, o spręst paliko pačiai. Mano porą draugių ir viena kita pažystama gimdė privačiai, jokių nusiskundumų, o visokių atsitikimų ir nesusipratimų, pasitaiko ir čia, ir ten. Tiesiog priklauso nuo gydytojų, pačios situacijos, komplikacijų ir pan. Pati negimdžiau, nes taip jau atsitiko, kad lankiausi pas minėtą gyd. Kaune privačiai, ketinau ten ir gimdyti, tiesiog viskas prasidėjo anksčiau ir kitam mieste. Taip jau susiklostė. Ar nebijojau gimdyti privačiai, galiu pasakyti ne, nes buvo dar viena priežastis, kad "Vaikas ir motina" klinika yra visai netoli KMUK, tai jei kokios komplikacijos ar ką, iš kart vežtų ten, patiko gydytojos žodžiai šiuo klausimų: na tarkim sako, jūs gimdytumėte, ne pas mus kitoje ligoninėje, vistiek ekstra atveju, iš visos kauno apskrities vežtų ten. O beto, dauguma dirbančių gydytojų, kaip tik ir yra iš Klinikų. Tai va.
Neįkalbinėju, o tiesiog norėjau išsakyti savo nuomonę, nes panašiai kaip ir tu kilo visokių man minčių, paskaičius nurodytą temą. gaila, kad nuomonių yra pateikta nedaug, o dar tos pačios nekokios tai ir pasimeta žmogus, o va kai realiai, pabendrauji su žmonėm, kurie ten buvo ir pan. tai ir atsirenki, kas ir kaip. Visur yra pliusų ir minusų, nėra nei vien tik gerai, ar vien blogai. SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėlytė: 30 birželio 2006 - 09:23

O tu pati nueik i ta klinika apziurai bent karta, kad ir neapsisprendusi dar esi. Susimokesi gydytojui tuos 60 Lt (rodos, tiek kiekvienas vizitas kainuoja), pasisnekesi su juo ir pati susidarysi siokia tokia nuomone. Juk kita karta net pati aplinka ar aptarnavimo stilius gali nepatikti.
Atsakyti