QUOTE(Abo @ 2007 08 15, 10:15)
Pasikomentuosiu, ką daryčiau, kad man patiktų galbūt.
Abo, idėja su albumu labai gera, deja kompozicijos norėtūsi kitokios. Gal kaip ir laiškui, smailesniu kampu.
Laiviūkščiui kiek trūksta erdvės ir ryškumo.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 08 15, 10:27)
ikeliu viena portretine aptarimui... Labai idomu kaip ji jums
ir nespalvotas variantas
Mano nuomone spalvotas žiūrisi smagiau. Nespalvotoj versijoj kamienas viršuje per sunkus.
QUOTE(Abo @ 2007 08 15, 11:53)
Viskas, nenoriu jokių blogų minčių, susikirto mūsų nuomonės, nieko blogo, visko reik.
Būtinai reik
QUOTE(fotolama @ 2007 08 15, 16:09)
Hmm, žiūriu vėl temą ištiko krizė

Vat tiek chaotiškų minčių, o kad nebūtų vien mintys, įdedu porą foto padarytų savaitgalį, komentuokit

Fotografuota į RAW, konvertuota su Lightroom, paskui sumažinta ir uždėti rėmeliai.
Tiesa, noriu padaryti šiokią tokią apklausą: kokia ekrano rezoliucija pas jus yra nustatytos? Pagalvojau, kad gal per dideles foto dedu...
Liuks nuotraukos. Yra smulkmenų (kaip antai pirmoj nuotraukoj norėtūsi ryškios ir bitės), bet jos neesminės ir manau tu jas pats matai. Man geriausia antra.
QUOTE(Sansara @ 2007 08 15, 17:05)
ėėė. ar yra čia tikimybė sulaukt pagabos dėl darbo su Mac'u.
atidarant ten per PS foto, ima rėkauti kompas, kad nesutampa spavų koduotė.
the document xxxx has an embedded color profile that does not match the current RGB working space.
tik vat nežinau kaip toliau elgtis

Use the emdebedded profile (instead of the working space)
Convert document's colors to the working space
Discard the embedded profile (don't color manage)
Nesu tikras 100%, nes nedirbu su Mac'u, bet manau, kad PS pas tave pagal nutylėjimą stovi RGB koduotė, o fotike greičiausiai sRGNB. Vienaip ar kitaip aš palikčiau Use the emdebedded profile
Papildyta:
QUOTE(Bilekas @ 2007 08 15, 20:30)
Linkejimai is Aukstuju Tatru
Grizus bus nuotrauku, jei netingesiu ir pasakojimas
Mes cia dar tik nuo sestadienio, o jau dabar turiu ~700 foto. Rytoj bandysim sturmuoti dar viena kazkuria Tatru virsune, tai nuotrauku bus dar daugiau. Po to namo...
Pastebejau, kad labai truksta placiakampio objektyvo

O ir su kalnu "migla" nelabai susitvarkau- reikes PS pagalba kazka daryti...
Tai tiek trumpai jei ka, einu rytojaus marsruta ziureti
P.S. Na jus ir priraset

Dabar neskaiciau, perskaitysiu grizes.
Laukiam nuotraukų, o dėl plačiakampio aš Norvegijoj save keikiau
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 15, 20:39)
Pūkuota

Gal kiek peršarpinta? Gal čia mažinimo pasekmės?
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso