Įkraunama...
Įkraunama...

Nealkoholiniai kokteiliai..

Is Thailando parsiveziau skanu recepta:
1 bananas suplakams ir ipilama siek tiek pieno (nuo tirstumo priklauso) Sakes kaip skanu!!!! O vasara vietoj pieno galima sumest ledukus is kameros ir 1 bananas. Susimala. LAABAI gaivu!!
Atsakyti
man labai skanus kokteilis:ananasu sultis,ledai,kivis,bananas. thumbup.gif
Atsakyti
daug ledų, pieno, atšaldytos kavos, ir šiek tiek šokoladinios sirupo
Atsakyti
Turetu buti skanu , reikia pabandyti essen.gif
Atsakyti
as tai laabai megstu kokteiliukus
Atsakyti
o kaip pasidaryti tokius kaip MCdake buna, praktiskai vieni ledai...kiek jus ledu dedat i kokteilius?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 06 17, 11:58)
o kaip pasidaryti tokius kaip MCdake buna, praktiskai vieni ledai...kiek jus ledu dedat i kokteilius?

Aš dedu 1kg. ledų ir įpilu kokio nors sirupo,gaunasi trys stiklinės,
arba įpilu dar truputi pieno, bet nedaug.
Dažniausiai darau su bananais arba šaldytom braškėm.
Atsakyti
QUOTE(Ema_ @ 2007 06 17, 15:58)
Aš dedu 1kg. ledų ir įpilu kokio nors sirupo,gaunasi trys stiklinės,
arba įpilu dar truputi pieno, bet nedaug.
Dažniausiai darau su bananais arba šaldytom braškėm.

aciux...as ledu per mazai idedu...
Atsakyti
Ka daryt, kad kokteilyje gautusi skirtingu spalvu sluoksniai g.gif Pvz raudonas sirupas apacioj, o geltonos sultys ar pan. virsuj. Man tie skysciai susimaiso ir shhh, vaizdo nera rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit ką nors pasiūlyti iš gaivių kokteilių be pieno? Nu nemėgstu aš tų pieninių kokteilių, nors tu ką... Klaipėdoje ragavau tokį su kelių rūšių sultimis ir ledukais. Labai skanus! Deja, neįsidėmėjau iš ko konkrečiai jis pagamintas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 07 05, 16:46)
Gal galit ką nors pasiūlyti iš gaivių kokteilių be pieno? Nu nemėgstu aš tų pieninių kokteilių, nors tu ką... Klaipėdoje ragavau tokį su kelių rūšių sultimis ir ledukais. Labai skanus! Deja, neįsidėmėjau iš ko konkrečiai jis pagamintas...  doh.gif

Susaldytas nuluptas bananas,2 kiviai,braskiu pora sauju,ananasu sultys-suplakt.
Atsakyti
Išbandžiau vieną fainą kokteiliuką, ir plakt nieko nereikia ax.gif
Į stiklinę įpilame labai nedaug bet kokio sirupo, įdedame porą didelių šaukštų ledų ir viską apipilame coca cola. Pilkite atsargiai, nes labai užputoja.
Kai pirmą kartą išgirdau šį receptą tai pagalvojau kad tryda garantuota lotuliukas.gif , tačiau tikrai neblogas skonis ir viskas labai greita thumbup.gif
Atsakyti