Is Thailando parsiveziau skanu recepta:
1 bananas suplakams ir ipilama siek tiek pieno (nuo tirstumo priklauso) Sakes kaip skanu!!!! O vasara vietoj pieno galima sumest ledukus is kameros ir 1 bananas. Susimala. LAABAI gaivu!!
Turetu buti skanu , reikia pabandyti

as tai laabai megstu kokteiliukus
o kaip pasidaryti tokius kaip MCdake buna, praktiskai vieni ledai...kiek jus ledu dedat i kokteilius?
QUOTE(Mojito @ 2007 06 17, 11:58)
o kaip pasidaryti tokius kaip MCdake buna, praktiskai vieni ledai...kiek jus ledu dedat i kokteilius?
Aš dedu 1kg. ledų ir įpilu kokio nors sirupo,gaunasi trys stiklinės,
arba įpilu dar truputi pieno, bet nedaug.
Dažniausiai darau su bananais arba šaldytom braškėm.
QUOTE(Ema_ @ 2007 06 17, 15:58)
Aš dedu 1kg. ledų ir įpilu kokio nors sirupo,gaunasi trys stiklinės,
aciux...as ledu per mazai idedu...
Ka daryt, kad kokteilyje gautusi skirtingu spalvu sluoksniai
Pvz raudonas sirupas apacioj, o geltonos sultys ar pan. virsuj. Man tie skysciai susimaiso ir shhh, vaizdo nera

Gal galit ką nors pasiūlyti iš gaivių kokteilių be pieno? Nu nemėgstu aš tų pieninių kokteilių, nors tu ką... Klaipėdoje ragavau tokį su kelių rūšių sultimis ir ledukais. Labai skanus! Deja, neįsidėmėjau iš ko konkrečiai jis pagamintas...

QUOTE(Guvilė @ 2007 07 05, 16:46)
Gal galit ką nors pasiūlyti iš gaivių kokteilių be pieno? Nu nemėgstu aš tų pieninių kokteilių, nors tu ką... Klaipėdoje ragavau tokį su kelių rūšių sultimis ir ledukais. Labai skanus! Deja, neįsidėmėjau iš ko konkrečiai jis pagamintas... 

Susaldytas nuluptas bananas,2 kiviai,braskiu pora sauju,ananasu sultys-suplakt.
Išbandžiau vieną fainą kokteiliuką, ir plakt nieko nereikia
Į stiklinę įpilame labai nedaug bet kokio sirupo, įdedame porą didelių šaukštų ledų ir viską apipilame coca cola. Pilkite atsargiai, nes labai užputoja.
Kai pirmą kartą išgirdau šį receptą tai pagalvojau kad tryda garantuota
, tačiau tikrai neblogas skonis ir viskas labai greita

Į stiklinę įpilame labai nedaug bet kokio sirupo, įdedame porą didelių šaukštų ledų ir viską apipilame coca cola. Pilkite atsargiai, nes labai užputoja.
Kai pirmą kartą išgirdau šį receptą tai pagalvojau kad tryda garantuota