Įkraunama...
Įkraunama...

Nealkoholiniai kokteiliai..

kiek jus plakat pieniska kokteili rolleyes.gif , Plaku su kokteiline, bet man tai nesigauna kazkaip, nesuputoja ir neskanu - pienas sau, keli burbuliukai ant virsaus ir fsio g.gif . Dedu sirupo ledu ir pieno. Gal proporcijos netokios g.gif .. nzn kas cia ne taip ax.gif
Atsakyti
na patarkit gi kas rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai skanu pienas, ledai ir kokios nors uogos, pvz.: mėlynės ar braškės. Viską suplakti ir niam niam thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausias toks kokteilis:
Persikų sultys
Šviežios arba šaldytos uogos (skaniausia avietės ar braškės)
Bananas
Ledai

Išplaku ir geriame thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, ar buvo kažkas panašaus, bet pamėginau šiandien tokį kokteilį iš to, ką turėjau, ir nerealiai patiko.

Kriaušių kokteilis:
1 kriaušė,
Ananasų sultys (pyliau panašiai du trečdalius stiklinės),
Žalioji citrina (lime), du maži griežinėliai.

Kriaušę supjausčiau griežinėliais, sėklas išėmiau. Viską sudėjau į mikserį ir suplakiau. Tik nenulupau kriaušės biggrin.gif Kitą kartą reiks nepamiršt.
Atsakyti
vyras labai megsta pieniskus kokteilius reiks padaryt paciai kada.
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Čili picoj nesenai teko ragauti nealkoholini mojito, visai patiko bigsmile.gif vacation4.gif thumbup.gif
Sudėtis kaip įprasta mojito, tik be romo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2009 07 09, 19:32)
kiek jus plakat pieniska kokteili  rolleyes.gif , Plaku su kokteiline, bet man tai nesigauna kazkaip, nesuputoja ir neskanu - pienas sau, keli burbuliukai ant virsaus ir fsio g.gif . Dedu sirupo ledu ir pieno. Gal proporcijos netokios  g.gif .. nzn kas cia ne taip  ax.gif

man tai visad labai suputoja... visad dedu daug ledu.... plaki,plaki,kol putu daug atsiranda... as dedu vanil.ledu + PIENAS + BANANAI +CUKRUS(aR SIRUPAS KOKS)....

Kartais darau "ledkalni" - pridedi pilna tauria vanikliniu, ar plombyriniu ledu ir uzpili bananu sulciu, biski palauki kol susistoves, nemnem skanumelis... o ir mikserio plaut nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai plaku: vaniliniai ledai + jogurtas pagal skonį, arba pienas+ledai+kivi smile.gif dar neseniai tik pradsėjau plakti, tai pasiieškosiu šitoj temoj gardesnių receptų ax.gif
Atsakyti
apelsinu sultys, bananai, beskonis jogurtas. galima dar ledu ir vanilinio cukraus.

Papildyta:
mango, beskonis jogurtas, cukraus šiek tiek, pienas.
Atsakyti
Sveikutės, kiek daug skanumynų thumbup.gif Mes t. p. šiandien atidarėm kokteilių sezoną, o pradėjom nuo tokio:
liesas jogurtas
braškės
apelsinų sultys
bananas
cukrus
Visai skanu ir gaivu 4u.gif
Atsakyti