Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Justess22 - vis norejau paklausti: ar tu dezutes pati darai, ar tik dekoruoji (beje, labai puikiai wink.gif)?

P.S. as vistiek tas dezutes kaip reikiant pakankinciau, pasendinciau, taip man tas naujutelis pavirsius akis bado wink.gif Bet cia tik mano asmenine nuomone, pamisusios del senienu forumietes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 23 rugpjūčio 2007 - 14:19
QUOTE(masiania @ 2007 08 23, 16:16)
Justess22 - vis norejau paklausti: ar tu dezutes pati darai, ar tik dekoruoji (beje, labai puikiai wink.gif)?

P.S. as vistiek tas dezutes kaip reikiant pakankinciau, pasendinciau, taip man tas naujutelis pavirsius akis bado wink.gif Bet cia tik mano asmenine nuomone, pamisusios del senienu forumietes wink.gif

ne, dėžutes darau tikrai ne pati...aš tik dekoruoju biggrin.gif
Mačiau mačiau, kaip tu sendinti moki mirksiukas.gif na, aš nieko prieš neturiu prieš sendinimą ir kai kuriems daiktams taip pat mielai pridedu "metukų", bet kartais man ir švarus stilius prie širdies būna... o šią dėžutę dariau pagal užsakymą, tai būtent tokios ir norejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2007 08 23, 14:12)
rulle - kaip visada, saunuole wink.gif

O stai mano vaisiai
user posted image

Labai grazu ir dar taip daug wub.gif ,ispudingai atrodo bigsmile.gif
Gal is arciau nufotkintum,apziureti norisi ax.gif

Aciu visoms uz pagyras rolleyes.gif
Atsakyti
O aš jei galima , ne pasigirsiu o pagirsiu savo sesę, čia jos nertas darbelis:
user posted image
Atsakyti
Nors ir labai karšta, parodysiu kokią nusimezgiau kepurę žiemai. Tik fotografas prastokas, tai keliu dvi nuotraukas tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 08 23, 18:21)
O aš jei galima , ne pasigirsiu o pagirsiu savo sesę, čia jos nertas darbelis:
user posted image

Kiek darboooo... As visai nemoku nerti, bet prisiziurejusi cia jusu grozybiu, zadu ismokti. Sagutes kokios dailios - pirktos ar?

Rulle - jei idomu, pasistengsiu rytoj nufotkinti atskirai keleta lelyciu, siandien jau tamsu... 4u.gif
Atsakyti

Rulle - jei idomu, pasistengsiu rytoj nufotkinti atskirai keleta lelyciu, siandien jau tamsu... 4u.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif ,lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2007 08 23, 18:58)
Nors ir labai karšta, parodysiu kokią nusimezgiau kepurę žiemai. Tik fotografas prastokas, tai keliu dvi nuotraukas tongue.gif
Graži kepurė thumbup.gif
Atsakyti
o stai mano naujieji auskarai.Mano sunus juos pavadino devynakes vynuoges smile.gifuser posted image
Atsakyti
kiek lelyčiu wub.gif
o jau kepuryte thumbup.gif
Dovanele tečiui biggrin.gif Buteliukas smile.gif
user posted image
Mini vokelis su atviruku viduj smile.gif
user posted image
O čia viskas kartu keliaus į dovanų maišeli smile.gif
user posted image
Na ir šiaip - naujas tašiukas mobiliakui 4u.gif dvieju spalvu smile.gif

user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o jau visokiausio grozio prideta
net nezinau kuria pirma girti, ir mezginukai ir nerinukai ir lelyciu pulkas ir papuosaliukai nu viskas super grazu ir idomu
kai pagalvoji kiek daug ant svieto zmogeliuko kuria grozi savo rankomis , tai gera silta ir malonu ant duses pasidaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 23 rugpjūčio 2007 - 20:09