Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(pilka @ 2007 08 24, 11:09)
Ligvita, čia per mėnesį?  blink.gif  Nu nieko sau kiek grožybių  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif 
masianiathumbup.gif  thumbup.gif  o kaip lėlės?  mirksiukas.gif
Papildyta:
O čia mano paskutinės, prisegamos lėliukės  blush2.gif 
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

Fainos,fainos drinks_cheers.gif ,matai,kiek pridarei bigsmile.gif ,sakai,kad nespeji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 24 rugpjūčio 2007 - 11:51
QUOTE(Ligvita @ 2007 08 24, 09:08)
O cia kaip man gavosi papuosti taures

user posted image

Nu taurės tai swoon.gif numirt galima. Aš irgi tokių būč norėjus. Tik reikia tikėtis, kad jaunavedžiai nesugalvos raudono vyno gerti doh.gif Pirma pagalvojau - "O, nusibeždžioniausiu idėją draugės vestuvėms", bet po to pagalvojau, kad taip gražiai tai man niekaip neišeis schmoll.gif taigi tavo idėja saugi lotuliukas.gif
Atsakyti
Agni, aš siuvinėjimo tikrai nemėgstu, bet tavo darbelis man labai patinka - toks nebanalus ir skoningas thumbup.gif

Ligvita, labai dailūs tavo nėriniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 08 24, 13:50)
Nu taurės tai swoon.gif numirt galima. Aš irgi tokių būč norėjus. Tik reikia tikėtis, kad jaunavedžiai nesugalvos raudono vyno gerti  doh.gif Pirma pagalvojau - "O, nusibeždžioniausiu idėją draugės vestuvėms", bet po to pagalvojau, kad taip gražiai tai man niekaip neišeis  schmoll.gif taigi tavo idėja saugi  lotuliukas.gif

Dėkui už pagyrimus smile.gif
Beždžioniauk, gi negaila smile.gif jei jau rodau viešumai tai neišvengiamai kas nors pasinaudos idėja smile.gif
Atsakyti
Agni, nuostabus paveikslas bigsmile.gif
Ir lėlytės fainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 08 24, 09:08)
user posted image
Papildyta:
O cia kaip man gavosi papuosti taures

user posted image

user posted image

LABAI ORIGINALU IR GRAZU, BĖJE PAKANKAMAI PRTAKTIŠKA smile.gif
Atsakyti
Labai šauni taurių puošimo idėja drinks_cheers.gif Ligvita - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė
Atsakyti
Agni - tavo paveikslas mane sužavėjo rolleyes.gif Tiesiog puikus thumbup.gif Spalvos-fantastiškos, o jau kruopštumas per rėmus lipa smile.gif
Norėjau paklausti-čia tokie siūlai pereinamų spalvų ar pagal schemą skirtingom spalvom siuvinėta? (atsiprašau,jei kvailas klausimas, niekada nesiuvinėjau tokių grožių pagal schemas, tai nenutuokiu blush2.gif )

Pilka - nėra žodžių doh.gif Fainumas tavo lėlyčių neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
Agni, labai kruopštus paveikslas thumbup.gif

Ačiū dideliausias visoms už pagyras blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2007 08 24, 12:08)
Aga, susikooperavom, taip netiketai atsirado galimybe sudalyvauti, tai bijojau kad darbeliu nepridarysiu, todel kreipiausi i MAGIC, labai dziaugiuosi, kad ji sutiko. Rytoj varysim lotuliukas.gif

bigsmile.gif kur? bigsmile.gif Jei Panevėžy, reikia verstis per galvą, bet kažkaip jus aplankyti biggrin.gif

Didžiausi pagyrimai visoms - net nežinau, kurią labiau girti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko 4u.gif O siūlas čia melanžinis, būtų beviltiška su grynomis spalvomis taip išsiuvinėti ax.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pasigirti pirmuoju savo komplektėliu su perlais blush2.gif wub.gif

Swarovskio perlai, sidabras:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti