Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Atėjau atsiimti savo komplimentų blush2.gif DĖKUI JUMS UŽ JUOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 09 13, 19:06)
Kol vakar žiūrėjau  ax.gif krepšinio rungtynes, rankelės baksnojo  bigsmile.gif . Štai rezultatas:

user posted image

ne nu grozis boruzeliu wub.gif fainuoles tokios thumbup.gif
Atsakyti
kiek cia visokiu groziu ir boruzeles ir katinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , man tas lialia su nertu kostiumeliu wub.gif .Visi darbeliai tokie grazus ir mieli wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
niumos lėliukas su savo rūbeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jezau mamytes koki nuostabus jusu darbai... thumbup.gif o jau tie paveikslai...o jau tos serveteles nu nera zodziu ohmy.gif zodziu saunuoles lithuania.gif nu bet ir as idesiu savo naujausiu darbelius is stiklo smartass.gif jai galit ivertinkit happy.gif http://public.fotki....alai/page6.html
Atsakyti
Kaaaaaaaaaaaaip gražu thumbup.gif
Norėčiau ir aš taip mokėt blush2.gif
Atsakyti
labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 09 13, 22:38)
Matelyk***  bigsmile.gif  olia lia  thumbup.gif  thumbup.gif  kiek darbelio  thumbup.gif

aciuks.gif

vai2, Kakošėlio mamka kokie katinukai bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(edgaras @ 2007 09 14, 19:04)
naujausiu darbelius is stiklo smartass.gif jai galit ivertinkit happy.gif http://public.fotki....alai/page6.html

įdomūs bigsmile.gif originalūs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 14, 08:15)
P.S. Matyle-labai puikūs darbeliai  4u.gif

čia turbūt apie mane hihihi.gif
dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai sukrausiu viską, ką per paskutines 2 savaites padariau.

user posted image

user posted image

Kėdės tai buvo neįsivaizduojamo klaikumo, senumo, purvinumo ir t.t. Net nenorėjau fotkinti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 15 rugsėjo 2007 - 15:06
Edgarai, man tai tavo darbeliai is stiklo visi labai patinka--vis ziuriu zuriu ir vis grazu grazu.. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 15, 16:05)
Aš tai sukrausiu viską, ką per paskutines 2 savaites padariau.

kaip per 2sav, tai labai greitai bigsmile.gif thumbup.gif
kėdės labai gražiai atrodo good.gif kaip naujos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 15, 16:05)

Kėdės tai buvo neįsivaizduojamo klaikumo, senumo, purvinumo ir t.t. Net nenorėjau fotkinti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

thumbup.gif
ax.gif ir aš turiu klaikių kėdžių, kaip norėčiau taip atnaujint rolleyes.gif , akį užmečiau kaip tą daro, bet taip ir nesupratau kokiais dažo ir kur jų rast doh.gif
Atsakyti